Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر یزد، از رویکردهای محیط زیستی، طرح هوشمندساری، زیباسازی شهر، تامین منابع آب و مدیریت پسماند و تفکیک زباله به عنوان مهم‌ترین اولویت‌های بودجه ۱۴۰۰ شهرداری یزد نام برد.

ونوس عامری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درخصوص اولویت بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری یزد که هفته جاری به شورای شهر تقدیم شد، اظهار کرد: رویکردهای محیط‌زیستی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های بودجه امسال است تا مشکلاتی که فرآیندهای صنعتی‌شدن برای شهرها ایجاد کرده‌اند کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سهم خوبی از بودجه برای مدیریت پسماند و تفکیک زباله در نظر گرفته شده و مباحث فرهنگی و اجتماعی نیز از دیگر اولویت‌های بودجه شهرداری یزد است تا به‌وسیله آن بتوان سطح زندگی شهروندان را ارتقا بخشید.

عضو شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه تأمین منابع آبی دیگر از اولویت‌های شهرداری است، ادامه داد: با توجه به وضعیت کنونی باید برای آبیاری و حفظ فضای سبز از پساب‌ها و چاه‌ها استفاده کنیم تا آب شرب برای استفاده شهروندان ذخیره شود که اقدامات در این خصوص نیز به‌طور ویژه در بودجه پیشنهادی گنجانده شده است.

وی اضافه کرد: طرح هوشمندساری شهر که به کیفیت زندگی شهروندان کمک می‌کند و زیباسازی شهر نیز از دیگر اولویت‌های بودجه سال آینده است.

عامری با بیان اینکه این موارد با تاکید شورا در بودجه پیشنهادی لحاظ شده، خاطرنشان کرد: بودجه سال ۱۴۰۰ به تازگی تقدیم شورا شده و اعضا مشغول بررسی آن هستند بنابراین اولویت‌های مدنظر شورا پس از بررسی در کمیسیون‌های مختلف، هنگام تصویب در صحن شورا به‌طور کامل مشخص خواهد شد.

افزایش ۳ برابری بودجه شهرداری در دوره پنجم

وی با اشاره به جزئیات بودجه پیشنهادی ۱۴۰۰ شهرداری یزد، اظهار کرد: بودجه امسال نسبت به مصوبه بودجه اسفندماه ۹۸ رشد ۵۰ درصدی داشته است و اگر در مقایسه با متمم بودجه که در طول سال تصویب شده بررسی کنیم، بودجه ۱۴۰۰ افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

عامری افزود: مبلغ بودجه پیشنهادی یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است اما به اعتقاد من ظرفیت و قابلیت یزد بیشتر از این است و توانایی‌های بیشتری در این شهر برای کسب درآمد وجود دارد.

عضو شورای شهر یزد تصریح کرد: از ابتدای شورای پنجم تاکنون رقم بودجه شهرداری سه برابر شده است و امیدوارم همچنان این شیب ادامه دار باشد تا شهرداری بتواند منابع خوبی را جذب و خدمات بهتری را به مردم ارائه کند.

وی تصریح کرد: بخشی از بودجه از منابع پایدار شهرداری تأمین می‌شود که شامل عوارض، تعرفه خدمات، منابع عمومی، تملک‌ها و تسهیلات است.

عامری با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و افزایش هزینه‌ها، سهم هزینه‌های جاری را هرساله افزایش می‌دهد، گفت: با وجود این، ۷۰ درصد بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۰ عمرانی و ۳۰ درصد آن جاری است و شاهد سهم زیاد بودجه‌های عمرانی در شهر خواهیم بود.

افزایش بودجه فشار مضاعف با مردم وارد نمی‌کند

وی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش بودجه شهرداری به مردم فشار نمی‌آورد؟، ادامه داد: سعی داشته‌ایم این فشار را از دوش مردم کم کنیم که در همین راستا در بخش عوارض دقت زیادی شده و همین موضوع سبب شده حداکثر ۲۰ درصد افزایش را در تعرفه‌های عوارض شهرداری شاهد باشیم تا به مردم فشار مضاعفی وارد نشود.

عضو شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: سعی شده شهرداری از راه‌های دیگر از جمله سرمایه گذاری، فروش دارایی‌های سرمایه‌ای، اخذ تسهیلات و کمک‌های ملی منابع خود را افزایش دهد.

وی درخصوص میزان تحقق بودجه ۹۹ شهرداری گفت: در شش ماهه دوم سال شاهد تحقق بیشتری از بودجه بودیم و تحقق آن شیب مناسبی داشته است که امیدوارم این اتفاق برای بودجه سال آینده نیز رخ دهد تا بتوانیم از طریق منابع، بودجه را محقق کنیم.

عامری تصریح کرد: در مجموع هنگام بررسی پروژه‌های عمرانی شهر، مسئولان خزانه همواره اعلام کرده‌اند که هیچ کسری وجهی در این خصوص وجود ندارد و مدیریت شهری موضوعات مالی را به حد مطلوبی مدیریت کرده است.

کد خبر 474352

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ونوس عامری شوراي شهر يزد آب شرب پساب شهری پسماند شهري هوشمندسازي لایحه بودجه شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اولویت های بودجه بودجه پیشنهادی بودجه شهرداری شهرداری یزد بودجه سال عضو شورای شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تهران از پاریس حتما تمیزتر است، گفت: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، رضا محمدی در حاشیه مراسم تکریم از ۸۰۰ نفر از پاکبانان پایتخت به مناسبت روز جهانی کارگر در جمع خبرنگاران، گفت: براساس آمار و ارقام وضعیت تهران به لحاظ نظافت از پاریس بهتر است.

وی با اشاره به نظرسنجی از شهروندان درباره نظافت پایتخت، تأکید کرد: سامانه ای تحت عنوان ۱۳۷ وجود دارد که شهروندان می‌توانند موارد را به این سامانه اطلاع بدهند که شکایت ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، یکی از مشکلات شهرداری در حوزه جمع آوری پسماند مدل ماشین آلات جمع آوری پسماند در شهر بود، بطوریکه معدل مدل ماشین آلات پسماند از مدل ۹۱ تا پایان اردیبهشت سال جاری به مدل سال ۱۴۰۰ می‌رسد.

وی اظهار کرد: همچنین کف حقوق پاکبانان از ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۲ میلیون تومان رسیده است که قطعا این موضوعات اثر خود را در کف خیابان و نظافت شهر خواهد گذاشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد