Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرتیپ امیر حاتمی روز پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصادی مقاومتی استان زنجان با تبریک ایام الله دهه فجر، افزود: امروز در حوزه ساخت تجهیزات و ادوات و استقلال دفاعی کشور، هیچکس نمی تواند محدودیتی ایجاد کند و این خوشایند دشمنان نیست.

وی با تاکید بر اینکه استقلال دفاعی، شرط لازم برای استقلال سیاسی و اقتصادی است و این را ما تجربه کرده ایم، اظهار داشت: فشار و تلاش دشمنان به منظور ایجاد مشکلات برای مردم است و در این میان هیچ راه و سرنوشتی جز دستیابی به استقلال اقتصادی که به حتم منجر به رفع مشکلات و کاهش فشارها می‌شود، نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امیر حاتمی با بیان اینکه ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی و فخری زاده، آخرین سند جنایتکارانه تروریست ها بود، افزود: رییس جمهوری خبیث و ملعون آمریکا (ترامپ) با اعمال تحریم‌های ظالمانه و فشار حداکثری با لجاجت غیرقابل وصف، ملت ایران را تحت فشار گذاشت و تا لحظه آخر نیز این کار ناجوانمردانه را ادامه داد.

وی از این فشارها به عنوان جنگ اقتصادی یاد کرد و گفت: ما با شرایطی خاص مواجه بودیم و دشمن تلاش می کرد ضربه نهایی را بزند و به همین دلیل نیز حداکثر فشارها را وارد آورده و جنایتکارانه ترین اقدامات را انجام دادند تا بلکه به مقصود و نیات شوم و پلید خود دست یابند. 

امیر حاتمی، ادامه داد: طی سالهای اخیر شاهد حضور تروریست های سازمان یافته در منطقه بودیم که بخش های بزرگی از خاک سرزمین های سوریه و عراق را در اختیار گرفتند اما با تلاش جبهه مقاومت، مجبور به پذیرش شکست مفتضحانه شدند و اوج کینه و دشمنی تروریسم دولتی (آمریکا و اسرائیل غاصب) با به شهادت رساندن سردار سلیمانی، محرز شد و هرچند تلاش کردند تا آن را توجیه کنند ولی جهان آن را نپذیرفت چراکه ذره ای عقلانیت و منطق در این کار سخیف نبود.      

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه در طول چند سال اخیر، فشار حداکثری دشمنان در حوزه اقتصادی تبدبل به جنگ تمار عیار اقتصادی شد اما امروز در جایی قرار گرفتیم که با موفقیت از قله این موضوع سخت و دشوار عبور کردیم، گفت: هدف اصلی از این جنگ اقتصادی، عمدتا مردم بودند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همچنان شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی سر می دادند.

امیرحاتمی با بیان اینکه در طول ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، شهدا و جانبازان زیادی تقدیم نظام اسلامی شده است، افزود: دشمن، می خواست با اعمال تحریم‌ها و فشار حداکثری، انتقام نهایی خود را از مردمی که شعارشان و هدفشان چیزی جز استقلال نبود، بگیرد که هرچند در این جنگ اقتصادی سخت، تلفاتی نیز به ملت وارد آمد اما در عزم و اراده و مقاومت و ایستادگی مردم هیچ خدشه و خللی وارد نشد.  

وی دشمنان قصد داشتند با اعمال فشارهای حداکثری، ملت ایران را عاصی کنند تا بلکه از شعار استقلال خواهی بود دست بردارند، اظهار داشت: این مردم بودند که مورد بغض دشمنان قرار گرفتند و بدین ترتیب فشار حداکثری، مستقیما مردم را نشانه گرفته بود که با بصیرت تمام متوجه عمق توطئه و دسیسه شده و با صبر و مقاومت ویژه و ستودنی، مشکل را تحمل کردند.

امیرحاتمی با اشاره به اینکه نقشه دشمنان این بود که به هر طریق ممکن نظام جمهوری اسلامی را ساقط کرده و با حداقل موقعیت راهبردی ایران در منطقه را تضعیف کنند اما مردم ایران با بصیرت بالایی که داشتند اجازه ندادند نقشه شوم آنان رنگ حقیقت به خود گیرد.

وی با بیان اینکه امروز در اوج عبور از فشارها و شرایط کنونی هستیم، تصریح کرد: ملت ایران در مقابل دشمنان، متحد و منسجم هستند و مسوؤلان نیز تلاش دارند با فراهم کردن زمینه ها و بسترهای لازم، مشکلات را کاهش دهند.

امیر حاتمی با بیان اینکه ما در دوران دفاع مقدس با نهایت محدودیت ها مواجه بودیم و یقین حاصل کردیم که راهی جز خوداتکایی، وجود ندارد و باید تمام ظرفیت ها را فراهم کنیم و تا آنجا کی می توانیم پیش برویم، اظهار داشت: امروز برای به کرسی نشاندن استقلال دفاعی خود، تمامی نیازهای دفاعی کشور را تامین می کنیم.

وی با تاکید براینکه به جهش تولید در کشور توجه ویژه ای شده و می شود، تصریح کرد: استان زنجان به دلیل تلاش ها و اقدمات خوب و ارزشمند در ارتباط با جهش تولید و بکارگیری بخش خصوصی در این عرصه تعیین کننده، مورد توجه قرار گرفته و تلاش استاندار زنجان در این حوزه و همچنین احساس مسوؤلیت، دلسوزی، پیگیری و نظارت در مقابله با شیوع و کنترل ویروس کرونا، ستودنی است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ایران کشوری غنی و مملو از منابع است و به حتم این حریم های و فشارها، منجر به استقلال اقتصادی خواهد شد و تا به امروز نیز بخش اعظمی از این مسیر طی شده و در دوره گذار هستیم و عبور از این دوره نیز نیازمند الزاماتی که یکی از آنها نیز " تولید و تامین زیرساخت ها " است.     

برچسب‌ها سرتیپ امیر حاتمی دفاعی اقتصاد مقاومتی وزیر دفاع ایران زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرتیپ امیر حاتمی دفاعی اقتصاد مقاومتی سرتیپ امیر حاتمی دفاعی اقتصاد مقاومتی وزیر دفاع ایران زنجان اخبار کنکور استقلال دفاعی فشار حداکثری امیر حاتمی وزیر دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۵۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل جدید تجارت با همسایه غربی

وزیر امور اقتصادی و دارایی در اجلاس مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق با وزیر تجارت عراق در رابطه با راهکارهای افزایش مبادلات تجاری بحث و گفت کرد. بررسی راه‌حل رفع مشکلات بازرگانان برای توسعه‌تجارت، احداث شهرک صنعتی مشترک در مرز دو کشور و توسعه راه‌آهن ایران و عراق، از محورهای گفت‌وگوی خاندوزی و الغریری بود.

به گزارش دنیای اقتصاد، عراق پس از چین دومین مقصد صادراتی ایران محسوب می‌شود و به همین دلیل حفظ این بازار برای ایران اهمیت زیادی دارد. در سال‌گذشته ایران مجموعا ۹میلیارد و ۲۱۶میلیون دلار کالا به عراق صادر کرد که معادل ۱۸.۷درصد از مجموع ارزش صادرات ایران است.

به‌طور کلی ۲۶درصد از صادرات کشاورزی ایران به مقصد عراق ارسال شده و این کشور مهم‌ترین مقصد صادراتی ایران در بخش کشاورزی است. همچنین در بخش صنعت نیز عراق مهم‌ترین واردکننده کالای ایرانی است؛ این کشور ۴۵درصد صادرات صنعتی ایران را خریداری می‌کند. همین آمارها به روشنی جایگاه عراق در نقشه تجارت ایران را به تصویر می‌کشد.

فصل جدید تجارت با همسایه غربی

در مقابل ایران تنها ۵۸۲میلیون دلار از عراق کالا وارد می‌کند که تناسبی با میزان صادرات ایران ندارد. اختلاف ارزش صادرات به عراق و واردات از این کشور مساله‌ای است که فعالان بخش‌خصوصی بارها از آن به‌عنوان یک تهدید جدی علیه تجارت دو کشور یاد کرده‌اند. بازرگانان ایرانی معتقدند که برای ایجاد یک تجارت پایدار با عراق، لازم است بین دو کشور منافع مشترک ایجاد شود؛ دغدغه‌ای که به‌نظر می‌رسد وزیر اقتصاد در مذاکرات، آن را مدنظر قرار داده‌است.

توسعه همه‌جانبه تجارت

وزیر امور اقتصادی و دارایی در دیدار با وزیر تجارت عراق با اشاره به پیشرفت روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور بر تداوم رفع موانع از جمله در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی، مبادلات مالی و ارزی و تسریع در ساخت پروژه‌های جاده‌ای و راه‌آهن ایران و عراق تاکید کرد.

به گزارش «ایرنا» سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی روز دوشنبه در دیدار با اثیر داوود سلیمان الغریری؛ وزیر تجارت عراق و هیات همراه گفت: به‌رغم وجود موانع پرشماری که در مسیر مناسبات اقتصادی و تجاری دو کشور ایجاد شد، اما با تلاش‌ها و زحمات زیاد کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور ایران و عراق برخی از این موانع رفع شده و شاهد افزایش مراودات تجاری بین دو کشور هستیم.

وی درخصوص فعال‌سازی شهرک صنعتی مشترک ایران و عراق گفت: همکاران ما در ایران در این زمینه تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند و اگر مساله انتقال جانمایی زمین به نقطه نزدیک مرزی دو کشور انجام شود، به‌سرعت می‌توانیم وارد مرحله عملیاتی‌سازی این شهرک صنعتی شویم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه افزود: مقامات عالی‌رتبه عراقی با انتقال جانمایی موافقت کرده‌اند، اما در لایه‌های پایین اجرایی هنوز این اتفاق رخ نداده است و اگر پیش از رئیس‌جمهور به عراق، تحویل زمین صورت بگیرد با سفر ایشان می‌توانیم شاهد شروع اجرایی‌شدن این پروژه مشترک باشیم.

خاندوزی موضوع دیگر موردعلاقه مشترک بین دو کشور را توسعه خط‌آهن بین ایران و عراق برشمرد و در این زمینه گفت: ما در ایران تلاش خواهیم کرد با فوریت شرکت مین روب توسط طرف ایرانی معرفی شود و از طرف عراقی نیز می‌خواهیم که در زمینه تحویل زمین برای اجرای پروژه تسریع کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: درخصوص جعل اسناد تجاری برخی از کالاهای تجاری نیز راه‌حل اساسی و مسیر حل و فصل آن مشخص است و با تبادل بر خط و الکترونیکی اسناد می‌توان این مشکل را برطرف کرد.

خاندوزی همچنین رفع محدودیت‌های ارزی و بانکی برای تجار و صادرکنندگان کالاهای ایرانی به عراق را دیگر موضوع مهمی دانست که باید درخصوص آن اقدام شود و در این زمینه گفت: آسیب‌شناسی‌هایی که در زمینه کاهش مبادلات تجاری بین دو کشور انجام شده، نشان می‌دهد برخی محدودیت‌ها و بخشنامه‌هایی که برای تجار یا برای معاملات ارزی و مالی فی‌مابین دو کشور صادر می‌شود، تاثیر بسیاری بر کاهش انگیزه تجار ایرانی برای مبادلات تجاری با طرف عراقی دارد و این برخلاف اهداف و تلاش‌هایی است که ما و شما در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در پی آن هستیم.

وی در ادامه با اشاره به تاکید طرف عراقی بر تسریع در ساخت پروژه جاده‌ای خسروی-خانقین- بغداد گفت: اجرای این پروژه می‌تواند مسیر جدید و پر تحرکی را در تزانزیت کالای بین دو کشور ایجاد کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی موضوع مربوط به استانداردهای دوکشور را محور مهمی دیگری دانست که باید درخصوص آن همکاری شود و تاکید کرد: پذیرش متقابل استانداردها و گواهی انطباق و همچنین فعالیت شرکت‌های بازرسی ایرانی که مورد قبول سازمان استاندارد ما هستند، می‌تواند زمینه تسهیل روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور را فراهم کند و پیشنهاد ایران این است که قبل از سفر رئیس‌جمهور به عراق در این زمینه به تفاهم برسیم.

خاندوزی با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ شرکت‌های فنی و مهندسی ایران گفت: رفع موانع در این زمینه می‌تواند به افزایش همکاری‌های بین دو کشور به‌ویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی به عراق کمک کند و ما برای این منظور و با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی در هیات‌دولت، مصوب کردیم که ضمانت‌نامه‌های حاکمیتی برای شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی صادر کنیم تا زمینه همکاری در بخش صادرات فنی و مهندسی با شرکت‌های عراقی فراهم شود و امیدواریم با تاکید وزارت دارایی عراق و نیز با تایید این ضمانت‌نامه‌ها مسیر همکاری بین شرکت‌های ایرانی و عراقی هموار شود.

وزیر تجارت عراق نیز در ادامه این نشست درخصوص مشکلات مربوط به نقل و انتقالات مالی بین دو کشور گفت: به دلیل تحریم‌هایی که طی سال‌های گذشته به هر دو کشور ایران و عراق اعمال شده‌است، احتیاط‌هایی از سوی نهادهای مالی و بانک‌ها و صرافی‌های عراقی در این زمینه رعایت می‌شود، اما منکر بوروکراسی پیچیده و شدیدی که بر روابط بین موسسات مالی حاکم است هم نیستیم و این هم می‌تواند یکی از دلایل بروز برخی مشکلات در مسیر روانسازی روابط مالی بین دو کشور باشد.

اثیر داوود سلیمان الغریری افزود: به‌عنوان رئیس عراقی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی اعلام می‌کنم که در مورد تمامی مشکلات و موانع موجود در مسیر توسعه‌تجارت و همکاری‌های اقتصادی دوکشور، جز به‌جز تمامی این مسائل از جمله مساله اخیر بررسی شود.

وی تاکید کرد: سیاستی که در این زمینه و بر اساس مسوولیت خود در این کمیسیون درپیش گرفته‌ام بر این اساس است که در تمامی زمینه‌های اقتصادی و حتی غیرتجاری و ساخت‌وساز و آبادانی و سرمایه‌گذاری خود را مسوول می‌دانم و از شما می‌خواهم چنانچه هریک از شرکت‌های ایرانی ملاحظه یا مشکلاتی برای ورود به بازار عراق دارند، شخص جناب وزیر یا هریک از نهادهای ذی‌ربط به من اعلام کنید یا از طریق سفارت عراق در ایران این نامه‌نگاری صورت بگیرد و دبیرخانه ما به تمامی این شکایت‌ها رسیدگی خواهد کرد تا طرف عراقی در این زمینه پاسخگو باشد و اگر هم پاسخی داده نشد، این موارد به نخست‌وزیر عراق ارجاع داده خواهد شد.

تکذیب مطالبات ۱۱میلیارد دلاری ایران از عراق

معاون وزیر اقتصاد نیز در یک گفت‌وگو، شایعه مطالبه ۱۱میلیارد دلاری ایران از عراق را تکذیب و جزئیات چالش‌های تجاری ایران و عراق را تشریح کرد. به گزارش «ایلنا» علی فکری، معاون وزیر اقتصاد درباره مطالبات ۱۱میلیارد دلاری ایران از عراق و پول بلوکه‌شده ایران در این کشور تاکید کرد: چنین چیزی اصلا وجود ندارد و هیچ معوقات و مطالباتی از عراق نداریم.

وی همچنین درباره مشکلات پیمانکاران ایرانی در عراق که سال‌های گذشته در این کشور فعال بودند و بعضا با مشکل تسویه مالی با این کشور مواجه شدند، گفت: موضوع مشکل پیمانکاران ایرانی در عراق برگشت پول یا ضمانت‌نامه‌ها نیست، بلکه موضوعی که برای پیگیری مطرح‌شده این است که در مقطعی، پیمانکاران ایرانی پروژه‌هایی را در عراق اجرا کردند اما این پروژه‌ها به دلیل شرایط خاصی که در عراق پیش آمد به‌ویژه تخریب‌هایی که داعش انجام داد، چه در حوزه اجرا و چه در حوزه تکمیل با مشکلاتی مواجه شدند.

حالا طرفین قرارداد باید خسارت‌ها را جبران و بدهی‌هایی که طرف مقابل دارد را تعدیه و پرداخت کنند. این موضوع را در کمیسیون مختلف موردبحث قرار دادیم و ثمرات مذاکرات برای شرکت‌های ایرانی به‌زودی مشخص خواهدشد.

رئیس‌کل سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران همچنین با اشاره به توافق‌های انجام‌شده درباره ایجاد شهرک‌های صنعتی ادامه داد: قرار بود در این اجلاس ۵ کمیته تشکیل شود و موضوعات در این کمیته‌ها مورد بررسی قرار گیرند اما به‌دلیل اهمیت موضوع شهرک صنعتی یک کمیته به‌طور مشخص برای این موضوع تشکیل شده و برنامه‌های مختلف مرتبط با این موضوع در این کمیته مورد بررسی قرار می‌گیرد.

فکری در پاسخ به این سوال که شهرک صنعتی مشترک در کدام کشور راه‌اندازی خواهد شد، افزود: هنوز توافق‌ها کامل‌نشده اما شهرک صنعتی می‌تواند در هر دو طرف راه‌اندازی شود. معاون وزیر اقتصاد گفت: سفرهای مقامات عالی‌رتبه را پیش‌رو داریم و امیدواریم اسنادی که برای توسعه دو کشور اهمیت بسیار زیادی دارد و می‌تواند هر دو کشور را در حوزه عملی و اجرایی وارد مرحله جدیدی از روابط کند، در جریان این سفرها امضا شود.

این اسناد در کمیته‌ها به‌صورت یک به یک مورد بررسی قرارگرفتند و طرفین درباره برخی از این موضوعات به تفاهم کامل رسیده‌اند و تعدادی از موضوعات هم در دست مذاکره است و امیدواریم این موضوعات را در این مدت به نتیجه برسانیم تا سفر پر باری را در آینده نزدیک در پیش داشته باشیم. وی تاکید کرد: یکی از راهبردهای کلان دولت، توسعه همه‌جانبه با کشورهای همسایه و همسو است و عراق حتما یکی از این کشورها محسوب می‌شود.

در این دوره توانسیتم درباره موضوع سرمایه‌گذاری‌های مشترک و حضور قوی‌تر شرکت‌های ایرانی در پروژه‌های فنی و مهندسی و عمرانی عراق به تفاهم برسیم و همچنین زمینه سرمایه‌گذاری برادران عراقی در ایران را تسهیل کنیم که برای رسیدن به این نقطه، مذاکرات فنی زیادی باید انجام شود.

دیگر خبرها

  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • اختلافات بین کادر فنی و مدیرعامل به استقلال ضربه زد/ ناهماهنگی دفاع آبی‌ها در نبود رافائل سیلوا
  • اختلافات بین کادر فنی و مدیرعامل به استقلال ضرر زد/ ناهماهنگی دفاع آبی ها در نبود رافائل سیلوا
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!