Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی دیانتی پیش از ظهر پنجشنبه در جریان دیدار با امام جمعه این شهرستان با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان و اقدامات شاخص جهاد کشاورزی، افزود: میاندوآب یکی از قطب‌های مهم کشاورزی و دامپروری استان است که در تولید نهال، شیر، علوفه و زراعت چوب رتبه نخست استانی و در تولید محصولات زراعی و دامی رتبه دوم و در تولید محصولات باغی رتبه سوم استانی را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نزدیک به ۲۷ هزار بهره بردار شامل بیش از ۵۰ درصد جمعیت شهرستان به طور مستقیم و ۷۰ درصد به صورت غیر مستقیم در بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند و اشتغال و گردش مالی شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اضافه کرد: حتی فعالیت کارخانجات و صنایع شهرستان که بزرگترین آن کارخانه قند بوده وابسته به بخش کشاورزی است و مواد اولیه مورد نیاز این صنایع در بخش کشاورزی تولید می‌شود.

دیانتی با گلایه از پایین بودن اعتبارات تخصصی به بخش کشاورزی شهرستان در مقایسه با سایر بخش‌ها، اظهار کرد: به گفته مسئولین شاخص‌های توسعه بخش کشاورزی در شهرستان میاندوآب بالاست ولی این امر نتیجه بالا بودن سطح اعتبارات تخصصی به بخش کشاورزی نیست.

مدیر جهاد کشاورزی با اشاره به برکات پیروزی انقلاب اسلامی و مقایسه عملکرد جهاد کشاورزی در قبل و بعد انقلاب بیان کرد: قبل از انقلاب تنها ۵۰ درصد از نیازهای غذایی جامعه در داخل کشور تولید می‌شد در حالی که در سال‌های اخیر نزدیک به ۸۲ درصد از نیازهای غذایی مردم در داخل کشور تولید می‌شود.

در این دیدار حجت الاسلام حسن زاده، امام جمعه شهرستان میاندوآب با ابراز رضایت از عملکرد جهاد کشاورزی به عنوان یک نهاد انقلابی گفت: خدمت صادقانه مسئولین و کارگزاران دولت به مردم موجب اعتمادسازی و افزایش رضایت مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌شود و تداوم و ثبات انقلاب را تضمین می‌کند.

وی افزود: اگر کسی در خدمت به مردم خیانت کند به نظام و انقلاب خیانت کرده است. انقلاب نعمت و امانت الهی است که در پیشگاه پروردگار برای آن پاسخگو خواهیم بود و ما برای آگاه سازی مردم، دفاع از مظلومیت انقلاب و تبیین دستاوردهای عظیم انقلاب وظیفه خطیری بر عهده داریم.

حجت الاسلام حسن زاده با اشاره به پیشرفت‌های بانوان در زمینه‌های مختلف عنوان کرد: قبل از انقلاب فعالیت بانوان بسیار محدود بود در حالی که بعد از انقلاب شاهد کسب موفقیت‌ها و افتخارات زنان در عرصه‌های مختلف ورزشی، اجتماعی، علمی و… و. هستیم.

کد خبر 5144410

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی کشاورزی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دهه فجر ویروس کرونا راهپیمایی 22 بهمن انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه عکس استانها 22 بهمن واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شهرکرد گرگان شهرستان کرج بخش کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۶۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شِشتَمَد گفت: این تسهیلات در راستای ارتقای درجه و ضریب مکانیزاسیون شهرستان ششتمد در قالب خط اعتباری مکانیزاسیون پیگیری و صرف خرید ماشین آلات کشاورزی و دنباله بندها شده است.

علیرضا هاشم آبادی با بیان اینکه افزایش عملکرد تولید محصولات نیازمند به‌روزرسانی دانش کشاورزان و نوسازی ادوات است، افزود: استفاده از سامانه های نوین در مراحل کاشت تا برداشت، منجر به افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی می شود.

شهرستان ششتمد دارای ۱۶ هزار و ۹۰۰ هکتار کشتزار آبی و بیش از ۲۴ هزار هکتار دیمزار، ۱۶۳ هزار راس دام سبک و ۲ هزار و ۵۶۵ راس دام سنگین است و سالانه ۹۳ هزار تن محصولات زراعی، باغی، دامی و آبزی تولید می کند که مهمترین تولیدات آن گندم، جو، پنبه، زعفران، بادام و پسته است.

در این شهرستان بیش از ۱۱ هزار و ۸۰۳ نفر بهره بردار در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند که از ۱۵۴ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۲۰۰ رشته قنات و ۷۵ دهانه چشمه بهره می برند.

مرکز شهرستان تازه‌تاسیس شِشتَمَد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • عاملین نزاع و درگیری خیابانی در میاندوآب دستگیر شدند
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل