Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایون سامه‌یح نجف آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات اقلام دارویی و احتمال بروز فساد مالی گفت: اختصاص ارز ۴ هزار ۲۰۰ تومانی فساد دارد؛ غیر ممکن است ارز ۴هزار و ۲۰۰ تومانی را اختصاص داده شود و فسادی نداشته باشد، ولی باید میزان سود و ضررش برای مردم قیاس و بررسی شود و البته در اعطای آن باید نظارت بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این ارز را کنار بگذاریم و ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی جایگزین شود، قیمت دارو‌ها به ویژه داروی بیماران خاص بالا می‌رود.

وی افزود: در گفت‌وگویی حضوری با جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بحث شد که اگر ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی مبنای تعیین قیمت داروها شود، بسیاری از بیماران متأسفانه فوت خواهند شد، زیرا دارو به دستشان نمی‌رسد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: در حال حاضر بسیاری از مردم کشور توانایی خرید داروی بیماران خاص را ختی با ارز ۴۲۰۰ تومانی هم ندارند. به علاوه باید ماهانه چند میلیون تومان برای دارو‌های بیماری‌های نادری که کشنده هم نیست، هزینه کنند.

نماینده کلیمیان در مجلس یازدهم تصریح کرد: در میان نمایندگان بررسی شده که مابه‌التفاوت ارز ۴هزار و ۲۰۰ تومانی و ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی را به بیمه‌ها دهند و بیمه‌گر هم این اختلاف  قیمت را به بیماران برساند. با این حال تا زمانی که برنامه ریزی دقیق و زیرساخت مناسب وجود نداشته باشد، اجرای این برنامه ممکن نیست و حداقل یک سال برای اجرایی شدنش نیاز داریم.

سامه‌بح یادآور شد: البته اکنون به دلیل ارز ۴۲۰۰ تومانی، دارو‌ها از کشور خارج می‌شود و قاچاق معکوس رخ می‌دهد، با این حال لازم است کنترل و مدیریت شود.

وی تأکید کرد: همه تمایل داریم ارز معادل ۴۲۰۰ تومانی برداشته شود و قیمت ارز واقعی‌تر شود، اما در حال حاضر ممکن نیست و مشکلات مختلفی برای بیماران و مسائل امنیتی به وجود می‌آید. افزایش قیمت دارو به این صورت مانند افزایش قیمت بنزین از هزار تومان به سه هزار تومان آن هم بدون برنامه ریزی و تفکر است که دیدیم چه بر سر مملکت آمد. چنین تجربه‌ای نشان می‌دهد باید به جای احساساتی رفتار کردن، با برنامه عمل کرد. یک مسئله باید از جهات مختلف بررسی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم کمیسیون بهداشت داروسازی واردات دارو ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج