Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارشگر سازمان ملل در امور حقوق بشر ضمن درخواست از مسؤولان امارات برای آزاد کردن فعالان به ویژه کسانی که در بازداشت‌های طولانی به سر می‌برند، هشدار داد، این نگرانی وجود دارد که موارد بدرفتاری با افراد بازداشت شده به سطح شکنجه در داخل زندان‌های امارات برسد.

 به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، ماری لولور، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در بیانیه‌ای اظهار کرد: سه تن از مدافعان حقوق بشر در امارات که در حال سپری کردن مجازات حبس به مدت ۱۰ سال هستند، مورد بدرفتاری قرار دارند، این رفتار نمی‌تواند ادامه یابد و در دوره مسؤولیتم آن را در اولویت قرار خواهم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لولور در بیانیه خود اعلام کرد: نه اینکه چهره‌هایی چون محمد الرکن و احمد منصور و ناصر بن غیث به دلیل فراخوان‌های غیر خشونت‌آمیز و قانونی خود برای رعایت حقوق بشر مجرم شناخته و زندانی شده‌اند بلکه آنها در زندان مورد بدرفتاری قرار گرفته‌اند، گزارش‌هایی که دریافت کردم حاکی از شرایط و رفتاری است که با این مدافعان حقوق بشر می‌شود همانند حبس انفرادی طولانی مدت که ناقض حقوق بشر بوده و شکنجه محسوب می‌شود.

گزارشگر ویژه سازمان ملل اظهار کرد: محمد الرکن که از سال ۲۰۱۲ به اتهام توطئه علیه دولت زندانی شده، مدت‌های پراکنده‌ای را بدون هیچ دلیل و توجیهی در حبس انفرادی گذرانده است. در سال ۲۰۱۳ تیم فعال در حوزه بازداشت‌های ظالمانه متوجه شد که این بازداشت ناعادلانه است و آزادی فوری او را خواستار شد.

او در ادامه گفت: احمد منصور نیز از سال ۲۰۱۷ بازداشت شده و او نیز در حبس انفرادی است، او سال ۲۰۱۸ به اتهام اهانت به جایگاه امارات و چهره‌های برجسته آن از جمله رهبران امارات و نیز تلاش برای آسیب زدن به روابط امارات با همسایگانش از طریق انتشار گزارش‌ها و اطلاعاتی جعلی در شبکه‌های اجتماعی بازداشت شد.

لولور افزود: این چهره حقوقی اکنون در حال سپری کردن حکم ۱۰ سال حبس خود در زندان الصدر است و گزارش شده که او در یک سلول چهار متر مربعی بدون فرش با امکاناتی بسیار اندک و بدون نور و یا دستشویی و آب آشامیدنی به سر می‌برد.

احمد منصور سال ۲۰۱۹ در اعتراض به بدرفتاری با او و شرایطش در زندان دو بار دست به اعتصاب غذا زد، با ادامه یافتن این اعتصاب غذاها که ۴۵ روز ادامه داشت، وضعیت جسمانی او به شدت وخیم شد اما آنگونه که گزارش شده او از درمان و مراقبت‌های پزشکی لازم نیز محروم ماند.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در ادامه گفت: ناصر بن غیث سال ۲۰۱۵ به اتهام انتشار مطالبی در شبکه‌های اجتماعی در انتقاد از موارد نقض حقوق بشر و رهبران سیاسی، در زندان الصدر مورد بدرفتاری قرار گرفت و سپس به زندان الرزین منتقل شد. او در سال ۲۰۱۸ در اعتراض به محرومیت خود از دارو و تعرض جسمانی از سوی مسؤولان زندان و دوره‌های طولانی حبس انفرادی، دست به اعتصاب غذایی به مدت ۸۰ روز زد. تیم فعال در حوزه بازداشت‌های ظالمانه نیز بازداشت بن غیث را ناعادلانه دانست و آزادی فوری او را خواستار شد.

او در پایان تاکید کرد: صدور حکم‌های حبس ۱۰ ساله در حق مدافعان حقوق بشر نه تنها اقدامی در راستای خاموش کردن صدای آنها و متوقف کردن تلاش‌هایشان است بلکه تلاشی برای ترساندن دیگر فعالان و جلوگیری از ورود آنها به این مسیر است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حبس انفرادی سازمان ملل بازداشت شد حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا

روزنامه انگلیسی «گاردین» گزارش داد که قرار است پناهجویان در سرتاسر انگلیس برای تدارک برای اخراج خود به رواندا از فردا دوشنبه در چارچوب عملیات غافلگیرانه وزارت کشور بازداشت شوند.

براساس گزارش القدس العربی، به گفته گاردین، این روند که به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت، شامل بازداشت برخی از پناهندگانی است که در جلسات معمول در دفاتر خدمات مهاجرت شرکت می‌کنند و آنها را در سراسر کشور نگهداری می‌کنند و سپس آنها را به مراکز بازداشت منتقل می‌کنند و سپس در پرواز‌های رواندا قرار می‌گیرند.

به گزارش بلومبرگ نیز راه اندازی این عملیات درست چند روز قبل از انتخابات شورای محلی در انگلیس انجام می‌شود و ادعا‌های ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس مبنی بر اینکه اقدامات سختی را علیه مهاجرت غیرقانونی انجام می‌دهد، تقویت می‌کند.

سخنگوی وزارت کشور انگلیس در بیانیه‌ای گفت که دولت وارد مرحله نهایی فعال سازی اخراج پناهجویان به رواندا می‌شود.

وزارت کشور انگلیس گفت: در برخی مواقع این امر ناگزیر شامل بازداشت افراد برای آماده شدن برای اولین پروازی است که قرار است طی ۱۰ تا ۱۲ هفته به مقصد رواندا انجام شود.

این وزارت خانه در ادامه افزود: اظهار نظر بیشتر در مورد فعالیت عملیاتی نامناسب است.

بر اساس توافقی که سال گذشته میان انگلیس و رواندا منعقد شد، دولت بریتانیا قصد دارد ده‌ها هزار پناهجو را که به گونه غیرقانونی و توسط قایق به این کشور آمدند را به شرق آفریقا بفرستد.

طبق سیاست حکومت انگلیس هر کسی که به صورت غیرقانونی وارد این کشور ‌شود، به جز افراد زیر سن قانونی بدون همراه، به رواندا فرستاده خواهند شد. این افراد می‌توانند در رواندا باقی بمانند اما نمی‌توانند وارد انگلیس شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • صدیقه وسمقی آزاد شد
  • شواهدی مبنی بر دفن افراد شکنجه‌شده در آودیوکا وجود دارد
  • بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز
  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها