Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هلث دِرِکت، "آلرژی تخم مرغ" یکی از رایج‌ترین آلرژی‌هایی است که به ویژه در کودکان دیده می‌شود. این نوع حساسیت از زمان نوزادی خود را نشان می‌دهد. خوشبختانه بسیاری از کودکان با افزایش سن و پیش از ورود به مدرسه، شاهد از بین رفتن آلرژی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، اگر کودک با افزایش سن همچنان از این آلرژی رنج می‌برد باید از هر گونه مصرف تخم مرغ و نیز غذا‌های حاوی آن خودداری کند.

تحقیقات نشان داده است که سفیده تخم مرغ دلیل اصلی وقوع این آلرژی است، اما در برخی موارد زرده تخم مرغ نیز می‌تواند باعث این بیماری شود. در برخی کودکان تخم مرغ خام می‌تواند بیشتر باعث بروز آلرژی شود، در حالی که حجم کم و پخته شده تخم مرغ در آن‌ها حساسیت کمتری در بدن ایجاد می‌کند. با این وجود، اگر کودکی به آلرژی تخم مرغ مبتلاست باید از مصرف هر گونه مواد غذایی حاوی تخم مرغ اجتناب کند، به ویژه در خرید غذا‌های آماده باید به عاری بودن آن‌ها از تخم مرغ توجه شود.

علائم آلرژی تخم مرغ تنها پس از چند دقیقه مصرف آن نمایان می‌شود. به طور معمول، این علائم بیشتر از دو ساعت باقی نخواهند ماند. علائم ملایم این آلرژی شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- کهیر

۲- تورم در چشم، لب‌ها و صورت

۳- مور مور شدن دهان

۴- درد در شکم و یا استفراغ کردن

با این حال، ممکن است آلرژی تخم مرغ با علائم بسیار شدیدی همراه باشد که به آن در اصطلاح آنافلاکسی می‌گویند. این علائم شامل موارد ذیل است:

۱- سختی در تنفس

۲- تورم زبان و گلو

۳- صدای خشن و یا به سختی سخن گفتن (به دلیل درگیر شدن تار‌های صوتی)

۴- خس خس سینه و یا سرفه مداوم

۵- بی حالی، سرگیجه، شل شدن عضلات و غش کردن

در صورت مشاهده علائم شدید آلرژی باید سریعاً به بیمارستان رجوع کرده و یا با اورژانس برای فرستادن آمبولانس تماس بگیرید.

افراد برای تشخیص ابتلا به این آلرژی باید به پزشک متخصص رجوع کنند. با انجام آزمایش خون ویژه می‌توان به ابتلا به آلرژی تخم مرغ پی برد. به دلیل آنکه با رشد کودک ممکن است این آلرژی برطرف شود، به طور سالانه اقدام به مراجعه به پزشک در این زمینه کنید.

افراد مبتلا به آلرژی تخم مرغ باید نسبت به رژیم غذایی خود حساسیت ویژه داشته باشند. از جمله غذا‌هایی که ممکن است حاوی تخم مرغ بوده و در این افراد ایجاد حساسیت کنند می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- کیک ها، کلوچه ها، و بیسکویت‌ها

۲- دسر‌های آماده

۳- شکلات، شیرینی‌ها و مارشمالو

۴- برخی غذا‌های فرآوری شده

۵- برگر‌های مختلف

۶- نوشیدنی‌های حاوی مالت (ماء الشعیر) و پودر‌هایی که به شیر افزوده می‌شود

۷- پاستا

۸- غذا‌های آسیایی مانند برنج سرخ شده

۹- سس مایونز، و به طور کلی بیشتر سس‌ها به جز سس گوجه فرنگی

بیشتر بخوانید

پاسخ سوالات خود در زمینه «آلرژی و حساسیت‌های فصلی» را اینجا بخوانید چند تکنیک طلایی برای درمان شایع‌‎ترین واکنش‌های پوستی به داروها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آلرژی تخم مرغ حساسیت به تخم مرغ آلرژی تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟

مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین دی باعث بروز عوارضی مانند تجمع کلسیم در خون، حالت تهوع، استفراغ و ضعف می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای حفظ سلامتی ضروری هستند، زیرا نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت استخوان دارد؛ با این وجود، زمانی که مواد معدنی و ویتامین‌ها بیش از حد مصرف شوند می‌تواند عوارض جانبی خاصی به همراه داشته باشد و منجر به مسمومیت شود.

ویتامین دی برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب سیستم ایمنی و حفظ سلامت اسکلتی ضروری است، البته مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به مسمومیت شود، این نوع مسمومیت معمولاً به دلیل مصرف بیش از حد مکمل‌ها به جای رژیم غذایی یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید رخ می‌دهد، یکی از علائم اصلی مسمومیت ویتامین دی تجمع کلسیم در خون است که به عنوان هیپرکلسمی شناخته می‌شود.

علائم مسمومیت با ویتامین دی شامل حالت تهوع، استفراغ، ضعف، تکرر ادرار، استخوان درد و مشکلات کلیوی می‌‏شود، حتی در موارد شدیدتر نیز می‌تواند منجر به کما و مرگ شود؛ اغلب پیشنهاد می‌شود که افراد بین ۳۰ تا ۶۰ نانوگرم بر میلی‌لیتر ویتامین دی مصرف کنند، مصرف بیش از ۱۰۰ نانوگرم در میلی‌لیتر می‌تواند مضر باشد و با مشکلاتی برای سلامت بدن همراه باشد.

کد خبر 748305

دیگر خبرها

  • ببینید | نقش سد کهیر در جلوگیری از یک فاجعه
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از سد کهیر شهرستان کنارک
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی