Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی فیروزی رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر تصریح کرد: طرح ساماندهی و ساده سازی مراحل شروع کسب و کار، شکل جدیدی از نظام مجوزدهی را ارائه می‌کند.

او ادامه داد: پیش از این فعال اقتصادی برای انجام فعالیت مورد نظر خود باید ابتدا مجوز کسب می‌کرد، اما در این روش، کسب و کار‌ها مجوز نمی‌خواهند مگر اینکه نیاز به آن اثبات شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیروزی بیان کرد: در شرایط کرونایی ، تجربه خوبی در تولید ماسک و الکل  با روش تسهیل شروع کسب وکار داشتیم یعنی مجوز  تولید این دو محصول برداشته شد و بعد در یک نظام رقابتی ، کیفیت کالاها هم بهتر شد و کالاهای نامرغوب از چرخه تولید حذف شد.

این مقام مسئول گفت: اهمیت مصوبه بر این است که این روش  آغازگر ادبیات نوینی بوده و بعد از اجرا باید منتظر اقدامات جدید قانونی باشیم.

او ادامه داد: پیش از این به دنبال سازمان ها و دستگاه ها بودیم که برای مجوز کسب و کار چه شرایطی باید فراهم کرد . در طرح ساده سازی شروع کسب و کار، نظارت پیشینی در نظام مجوزدهی را تبدیل به نظارت پسینی می کنیم. یعنی فعالیت بدون شرایط سخت شروع شود و متقاضیان در حین کار باید شرایط را اجرا کنند و نظارت ها انجام می شود.

بیشتر بخوانید

جزئیات مصوبات کارگروه رفع موانع جهش تولید/ مقررات‌زدایی، لازمه بهبود فضای کسب و کار

رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار  در خصوص چالش های شروع کسب و کار بیان کرد: تولیدکنندگان و اصناف برای شروع کار خود ، استعلام های زیادی برای اخذ مجوز نیاز داشتند که طرح جدید شروع کار را تسهیل می کند.

فیروزی گفت: ما قانون های بخش بخش شده زیادی داریم که هر کدام به تنهایی خوب است اما در کنار هم بروکراسی پیچیده اداری تشکیل می دهند و باید در مجلس ساماندهی شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کسب و کار مجوز کسب و کار شروع کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند

                                                                              به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ رشنوادی اظهار داشت: دارندگان مجوز‌های کاغذی تا ۲۵ اردیبهشت فرصت دارند از طریق درگاه ملی مجوز‌ها، مجوز‌های کاغذی خود را تبدیل به شناسه یکتا کنند.   وی افزود: دارندگان مجوز‌های کاغذی با استفاده از کد ملی صنفی یا شماره همراهی که به نام آن واحد صنفی درج شده می‌توانند به راحتی شناسه یکتا بگیرند.   مدیر کل امور اقتصاد و دارای استان ایلام اضافه کرد: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.   بر اساس قانون همه دارندگان مجوز‌های کاغذی باید مجوز‌های خود را تبدیل به شناسه یکتا کنند.    

دیگر خبرها

  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • تصاویری کمتر دیده شده از مراحل آماده‌سازی عملیات وعده صادق (فیلم)
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • تصاویری کمتر دیده شده از مراحل آماده‌سازی عملیات وعده صادق
  • مراحل آماده‌سازی موشک‌های ایران قبل از شروع عملیات انتقامی ایران علیه اسرائیل و نوشته‌های روی موشک‌ها + فیلم
  • فیلم مراحل آماده‌سازی عملیات وعده صادق و نوشته‌های روی موشک‌ها
  • (ویدئو) آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی قدیمی؛ ۱۷ روز دیگر
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی