Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@17:49:08 GMT

مردم می‌بایست تعامل مسئولان را مطالبه کنند

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۸۱۶۸۴

مردم در این شرایط از مسئولان قوه مقننه، مجریه و قضاییه همدلی و همکاری و رسیدن به یک راه‌حل در تعامل با یکدیگر را طلب می‌کنند.

چهل‌ودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با مشکلات داخلی و خارجی متعددی همراه شده است که مردم را نسبت به عزم و انسجام ویژه مسئولان برای حل اضطراری مشکلات‌شان بدبین می‌سازد. رفع این نقیصه قبل از هر چیز تیزبینی و زیرکی مقامات کشور در رصد افکار عمومی و نحوه نگرش مردم به شیوه اداره کشور را طلب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در شرایط عادی، همراهی مقامات کشور با یکدیگر امری واجب تلقی می‌شود، در شرایط کنونی ناشی از فشارهای آمریکا بر کشور این مسئله واجب موکد است. قوای سه‌گانه اداره‌کننده کشور باید با هم هماهنگ باشند تا بتوانند حل مشکلات کشور را در دستور کار قرار دهند؛ به‌خصوص در شرایطی که دشمن لجوج داریم و بنا دارد هر رخنه‌ای که پیدا شود از آنجا نفوذ کند، تأثیر بگذارد و به اختلافات دامن بزند.

این فشارها طی ۳سال گذشته بسیار بر مردم سنگین شده‌اند و تحریم‌های یکجانبه آمریکا آن را از حد تحمل عموم مردم خارج کرده است. مردم در این شرایط از مسئولان قوه مقننه، مجریه و قضاییه همدلی و همکاری و رسیدن به یک راه‌حل در تعامل با یکدیگر را طلب می‌کنند.

مقامات و مسئولان باید بحث و گفت‌وگوهای خود را خارج از رسانه‌ها دنبال کنند و در جلسات مشترک با یکدیگر با تفاهم نسبی در حل‌وفصل مسائل اضطراری امروز مردم گام بردارند. آنها هرگونه توافق با یکدیگر در این مسیر را باید غیرعلنی دنبال کنند. مردم نتیجه عینی از این توافقات می‌خواهند تا مشکلات‌شان حل شود و در چنین حالتی سپاسگزار مسئولان خواهند بود. اعمال آنها به‌گونه‌ای نباشد که ذهن مردم را به‌خودش گرفتار کند.

در شرایطی که گرفتاری‌های ناشی از تحریم بر کشور وجود دارد و صعوبت ناشی از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ذهن آنها را مشغول خود کرده است، مقامات نباید مزید بر علت شوند و خدایی ناکرده بر نگرانی‌های مردم بیفزایند. در سالگرد انقلاب اسلامی یادآوری نیات و اعمال خالص و بی‌چشمداشت در شیوه‌های حکمرانی ابتدای انقلاب می‌تواند متذکر مسئولان امروز باشد. مشارکت جمعی و جهادی مسئولان بدون وزن و ترازو کردن مسئولیت‌ها و اختیارات‌شان تجربه موفق آن روزها بود و باید از تجربیات انقلاب استفاده کرد.

ما اگرچه به‌دنبال عقبگرد نیستیم، ولی از تجربیات موفق گذشته نیز می‌آموزیم. جریان‌های سیاسی باید بیاموزند در کشور قهر سیاسی وجود ندارد. آنچه وجود دارد اختلاف‌نظرهاست. این اختلاف‌نظرها می‌تواند با گفت‌وگوها کاهش پیدا کند؛ به‌خصوص اگر این اختلاف‌نظرها در احزاب، جمعیت‌ها و گروه‌های سیاسی وجود دارد، نباید در عرصه اجرایی و مدیریت ورود کند.

در این عرصه باید مدیریت واحد و یکپارچه از سوی دولت، رئیس‌جمهور و وزارتخانه‌ها شکل بگیرد و نباید مسائل حزبی و جناحی در تصمیم‌گیری‌های اجرایی کشور و دولت دخالت کند. اختلافات سیاسی و اختلاف‌نظرها نیز در این مسیر امری معقول، پذیرفته و بدیهی است، ولی این اختلافات باید فقط در عرصه گفت‌وگوهای سیاسی باشد و مطلقا در عرصه اجرا و عمل ورود نکند.

در عرصه اجرا و عمل می‌باید از الگوهای مدیریت تبعیت کرد و الگوهای مدیریت الگوهای استاندارد، علمی، تجربه شده و موفق است. این الگوها هم در ایران و هم در جهان تجربه شده و هیچ‌گاه مسائل سیاسی و حزبی نباید در اینگونه مدیریت دخالت داشته باشد.

برچسب ها: غلامرضا مصباحی مقدم ، مصباحی مقدم ، تعامل مسئولین لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000McN

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: غلامرضا مصباحی مقدم مصباحی مقدم تعامل مسئولین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۱۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد : امیدواریم همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت در این دوره بیشتر باشد.

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است.

وی افزود: ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

حسینی اظهارداشت : امیدواریم همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت در این دوره بیشتر باشد.

وی افزود: مرحله دوم انتخابات در تهران بسیار مهم است، زیرا ۱۶ نفر دیگر باید انتخاب شوند.

حسنی ابراز داشت : نمایندگان تهران به دلیل وقت آزادتر، می‌توانند بیشتر روی وظایف اصلی مجلس تمرکز کنند.

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد : انتخاب هیئت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها از اهمیت بالایی برخوردار استو در استان‌ها و شهرستان‌ها، انتخاب نمایندگان به دلیل تعداد کاندیدای کمتر، آسان‌تر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • توجه اصلی به جنایات صهیونیست‌ها معطوف باشد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم