Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به افزایش سالانه ۲۰۰ هزار نفر جمعیت به استان تهران خواستار اختصاص سرانه بودجه بر اساس تناسب جمعیت استان شد.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی رئیس مجلس شورای اسلامی که در محل فرمانداری ورامین برگزار شد، اظهار داشت: استان تهران در حوزه بودجه بهداشت و درمان از سرانه اندکی برخوردار است و تنها هشت دهم میلیون ریال به ازاء هر نفر به ساکنان این استان اختصاص پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه استان تهران از نظر بودجه بهداشت و درمان بیست و نهمین استان کشور است افزود: با توجه به افزایش سالانه ۲۰۰ هزار نفر جمعیت به استان تهران نیاز است که سرانه بودجه بر اساس تناسب جمعیت برای احداث فاضلاب، ساخت بیمارستان و انتقال آب اختصاص پیدا کند.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، استاندار تهران با اشاره به وضعیت شهرستان‌های جنوب شرق تهران گفت: این چهار شهرستان از سرعت رشد جمعیت بالاتری نسبت به استان تهران برخوردار بوده به گونه‌ای که اگر سرعت رشد جمیت در استان تهران ۱.۲۴ باشد این سرعت در شهرستان‌های ورامین، پیشوا، قرچک و پاکدشت ۱.۷۳ درصد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران بودجه بهداشت و درمان استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۲۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد

علیزاده گفت: طی دوره اول نمایندگی‌ام در مجلس شورای اسلامی، از طریق دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی در دامغان اقدام شد که نتیجه‌بخش نبود.

وی به سابقه موافقت برای توسعه آموزش و خدمات پزشکی در دامغان اشاره کرد و ادامه داد: طی توافق با وزارت علوم، مقرر شد که طی افقی چهار ساله رشته های دانشکده علوم پزشکی در دانشکده بهداشت در دامغان اضافه شود و پس از آن برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی اقدام شود که بسیار زمان‌بر بود.

علیزاده اضافه کرد: با توجه به زمان طولانی تا چهار سال آینده و طی مراحل اداری لازم برای آن، دیدارهایی با دولتمردان و مسوولان مربوطه انجام شد و در نهایت، مهرماه سال گذشته در دیدار با دکتر عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قول مساعد در خصوص ایجاد دانشکده داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • تقابل گل‌گهر و شمس آذر برنده نداشت
  • ۱۹ و ۳۶، رتبه تیراندازان المپیکی ایران در جام جهانی
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • رکورددار پیشرفت لیگ بیست و سوم: 15 امتیاز!