Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید رسولی» مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در ملاقات با «الگ بلازاروف» رئیس راه آهن روسیه راه های گسترش همکاری های دوجانبه بویژه اجرایی شدن مسیر بین المللی ریلی شمال-جنوب را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به گزارش روز جمعه ایرنا در این نشست که بدون حضور خبرنگاران برگزار شد، دو طرف با اشاره به نقش کریدور شمال-جنوب در افزایش و سرعت حمل کالا  راهکارهای رفع موانع و چگونگی فعال کردن این شاهراه حیاتی را مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که روز پنجشنبه بین مدیران راه آهن ایران و روسیه برگزار شد دو طرف آخرین اقدام های انجام شده برای اجرایی شدن مسیر بین المللی ریلی شمال- جنوب را بررسی کردند.

مقامات تهران و مسکو تاکنون نشست ها و تماس های متعددی برای بررسی و تحقق مسیر ریلی شمال-جنوب کشورهای خود داشته اند و دو طرف بر تسریع در جهت رفع موانع این مسیر مهم بین المللی که برای سه کشور ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان از اهمیت اقتصادی فراوانی برخوردار است تاکید کرده اند. 

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران گفت: مقرر شده است که تا زمان برطرف شدن خلا ریلی در خط آهن رشت - استارا که حدود ۱۷۰ کیلومتر است، مسیر ترکیبی برای حمل کالا اجرایی شود.

وی افزود: بر همین اساس با ابتکاری که در حال اجراست قرار است تا قبل از تکمیل شدن مسیر راه اهن رشت - آستارا به طول ۱۷۰ کیلومتر، این مسیر  به شکل ترکیبی راه اندازی شود بدین گونه که در مسیر رشت - آستارا تا زمانی راه اندازی حمل کالا به صورت جاده ای انجام شود و  دوباره از آستارا به شکل ریلی این کالاها بتواند تا مقصد نهایی حمل شوند.

براساس توافق انجام شده بین ایران و روسیه قرار است تا زمان تکمیل قطعه رشت-آستارا، ترانزیت و حمل و نقل کالا بصورت ترکیبی، از جمله استفاده از خطوط آهن موحود، مسیر جاده‌ای و حمل و نقل دریایی انجام شود.

مسیر ریلی حمل و نقل بین المللی شمال - جنوب که از طریق ایران، روسیه و شرق اروپا را به هند و چین متصل می سازد به گفته کارشناسان در صورت تحقق به شکوفایی اقتصادی ایران منجر خواهد شد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، این مسیر ریلی از چین تا هند و هند تا پاکستان و سپس داخل ایران تا رشت ادامه دارد و تنها خلا آن برای اتصال به روسیه و فنلاند در شرق اروپا، قطعه رشت به آستار به طول ۱۷۰ کیلومتر است که هنوز ساخته نشده است.

کریدور ریلی حمل و نقل بین المللی شمال - جنوب که از طریق ایران، روسیه و شرق اروپا را به هند و چین متصل می سازد به گفته کارشناسان در صورت تحقق به شکوفایی اقتصادی ایران منجر خواهد شد./ ایرنا 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بین المللی ریلی شمال مسیر ریلی شمال جنوب حمل و نقل راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک سنگین در جاده‌های شمال؛ بارش باران در ۲۰ استان

سرهنگ احمدشیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور اظهار داشت: در حال حاضر در برخی از محور‌های استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ایلام، کرمان، تهران، هرمزگان، قزوین، فارس، لرستان، مرکزی، مازندران، همدان، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، یزد، اصفهان، کرمانشاه، بوشهر، کردستان و چهارمحال و بختیاری جریان دارد.

وی با بیان اینکه تردد وسایل نقلیه از محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) تا اطلاع بعدی ممنوع است از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه و محدوده‌های هریجان و هزارچم خبر داد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا تصریح کرد: ترافیک در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل تونل شماره ۱۱ تا ۱۳ و تونل شماره ۱۶ تا شهرستانک و تونل البزر تا انتهای آزادراه، محور هراز مسیر (جنوب به شمال) محدوده مشاء و حدفاصل پلور تا وانا و محدوده بایجان، محور فیروزکوه مسیر (جنوب به شمال) محدوده گیلاوند سنگین گزارش شده است.

وی از ترافیک سنگین در آزادراه تهران – پردیس محدوده ابتدای آزادراه خبر داد و گفت: تردد در آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) روان است.

سرهنگ شیرانی با اشاره به اینکه محور هراز و آزادراه تهران – شمال دارای بارش باران و سایر محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند از ترافیک سنگین در آزادراه کرج – قزوین حدفاصل ساسانی تا کمالشهر، آزادراه قزوین – کرج حدفاصل پایانه شهیدکلانتری تا پل فردیس و همچنین آزادراه تهران – قم حدفاصل قیصرآباد تا فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • ترافیک در محور‌های ارتباطی مازندران سنگین شد
  • محور هراز و آزادراه تهران-شمال قفل شد
  • احتمال ریزش سنگ در محور‌های هراز و چالوس
  • ترافیک پر حجم در مازندران
  • جاده‌های ۲۰ استان بارانی است
  • ترافیک سنگین در اکثر محور‌های مواصلاتی کشور
  • جاده‌های ۲۰ استان بارانی است/ ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • ترافیک سنگین در جاده‌های شمال؛ بارش باران در ۲۰ استان
  • تردد در محور کندوان یکطرفه شد