Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، پایگاه خبری آسیا تایمز از استقرار یک زیردریایی اتمی فرانسه در دریای چین جنوبی در راستای درخواست «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای افزایش تلاشهای چندجانبه برای مقابله با پکن خبر داد. 

براساس این گزارش، «فلورنس پارلی» وزیر دفاع فرانسه هفته گذشته اعلام کرده بود که این قدرت اروپایی زیردریایی اتمی «امراودم را به همراه ناو پشتیبان «سین» در حمایت از آزادی کشتیرانی مطابق با قوانین حقوق بین‌المللی مستقر کرده است و هر جا که نیاز باشد از آن استفاده خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع فرانسه با اشاره به رزمایشهای دریایی اخیرا این کشور در آبهای شرق آسیا از عبور این زیردریایی اتمی از دریای چین جنوبی خبر داد. 

فلورنس پارلی با اشاره به توانایی ناوگان دریایی فرانسه برای انجام ماموریتهای طولانی به همراه شرکای آمریکا، استرالیایی و ژاپنی مدعی شد که اقدامات فرانسه بخشی از تلاشهای گسترده بین المللی برای حفظ حقوق بین المللی در زمینه ارتباطات میان خطوط دریایی در جهان است.

در سال 2019 نیز فرانسه ناو «وندیمیر» خود را در اقدامی کم سابقه و در راستای چالش کشورهای غربی علیه آنچه که تهدید چین می‌خوانند از تنگه تایوان عبور داد. استقرار زیردریایی اتمی فرانسه در آبهای دریای چین جنوبی پس از آن صورت گرفت که جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا در زمینه دوره جدید رقابت شدید با چین هشدار داده است. بایدن همچنین بر لزوم پاسخ مشترک آمریکا و متحدان آسیایی و اروپایی این کشور به تحرکات چین تاکید کرده است. 

در همین راستا نیروی دریایی آمریکا اخیرا ناو هواپیما بر «یو اس اس روزولت» و همچنین ناو هواپیمابر «یو اس اس نیمیتز» خود را به آبهای پیرامونی چین اعزام کرده است.

براساس گزارش ژاپن تایمز، عملیات‌های دوگانه این ناوهای هواپیمابر در آبهای مناقشه برانگیز دریای چین جنوبی، نخستین عملیات‌ها در نوع خود از جولای 2020 است و کمتر از سه هفته بعد از آنکه جو بایدن به عنوان رئیس جمهوری جدید آمریکا روی کار آمده صورت گرفته است. دولت بایدنه، چین را حیاتی‌ترین چالش و "جدی‌ترین رقیب واشنگتن خوانده است.

این درحالیست که «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در تماس تلفنی اخیر خود با همتای آمریکایی، درخصوص تبعات ادامه یافتن تقابل میان دو کشور هشدار داده است.

به نوشته روزنامه «اکونومیک تایمز» رئیس جمهور چین در این تماس تلفنی هشدار داد، تقابل میان دو کشور می‌تواند به فاجعه‌ای برای‌ هر دو آن‌ها و کل جهان منجر شود و پکن و واشنگتن باید راه‌‌حل‌های جدیدی برای اجتناب از درک و قضاوت‌های نادرست پایه‌ریزی کنند.

شی جین پینگ تأکید کرد مسائل مربوط به تایوان، هنگ‌کنگ و استان سین‌کیانگ جزئی از مسائل داخلی چین و تمامیت ارضی این کشور محسوب می‌شوند و آمریکا باید در قبال آن‌ها هوشیارانه عمل کند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: چین آمریکا زیردریایی اتمی فرانسه دریای چین جنوبی دریای چین جنوبی زیردریایی اتمی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کمودور واسیلوس گریپاریس (Commodore Vasilios Griparis)، فرمانده عملیات اروپایی موسوم به ASPIDES، اظهار داشت: «از زمان آغاز عملیات ASPIDES در 19 فوریه 2024، سطح تهدیدات بدون تغییر باقی مانده است.»
 
این بیانیه نشان دهنده اعتراف آشکار به شکست در محدود کردن عملیات یمن با هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به دشمن صهیونیستی، آمریکا و انگلیس است.
 
پس از آنکه فرانسه و دانمارک از خروج دو ناوچه به دلیل خطر مقابله با پهپادها و موشک‌های یمنی خبر دادند، آلمان نیز ناوچه خود را از دریای سرخ خارج کرد.

همچنین بلژیک پس از ناکامی در آزمایش رهگیری یک پهپاد، ناوچه خود را از محل خارج کرد. این امر تایید می‌کند که حملات یمن ناتوانی‌های قابل توجهی را در قدرت دریایی غرب آشکار کرده است.
 
پیش از این، بریتانیا پس از چندین حمله پهپادهای یمنی، کشتی جنگی Diamond را با کشتی ریچموند جایگزین کرد که این نشان دهنده ضعف قابل توجهی در توانایی نیروی دریایی بریتانیا برای مقابله با عملیات‌های یمن بود. این امر در مورد ناوچه‌های اروپایی نیز صدق می‌کند.
 
بسیاری از فرماندهان و افسران ناوهای جنگی بریتانیایی و آمریکایی در دوره گذشته اظهاراتی مبنی بر ناتوانی خود در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای یمنی بیان و تاکید کرده‌اند که حملات یمن در طول زمان مرگ‌بار، دقیق‌تر و مکرر می‌شود.

آنها همچنین اذعان داشتند آنچه در حال رخ دادن است، نشان دهنده بزرگترین چالش دریایی از زمان جنگ جهانی دوم است.
 

دیگر خبرها

  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است