Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: با توجه به روند افزایش نسبی دما تا روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن، در ارتفاعات و دامنه‌های کوهستانی البرز، ذوب برف و وقوع بهمن دور از انتظار نیست. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیائیان  در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: بر اساس تحلیل نقشه های پیش یابی و هواشناسی از بعد از ظهر فردا و همچنین روز یکشنبه ۲۶ بهمن، با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر، دریا مواج می‌شود و دمای هوا در استان‌های ساحلی کاهش می یابد همچنین احتمال بارش پراکنده وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: از یک شنبه تا سه شنبه ۲۸ بهمن جوی آرام و پایدار در کشور حاکم خواهد بود بنابراین در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا را انتظار داریم.

وی گفت: از ظهر شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ تا ظهر یک‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ متلاطم شدن دریا و افزایش ارتفاع موج تا یک متر در ساحل و ۱.۵ متر در دور از ساحل در گیلان و مازندران پیش بینی می شود و احتمال غرق شدن شناگران و قایق های کوچک، آسیب دیدن شناورهای سبک و نیمه سنگین و پاره شدن تورهای صیادی وجود دارد در این راستا توصیه می شود ممنوعیت شنا و تفریحات آبی، محدودیت فعالیت شیلاتی و تردد شناورهای تفریحی، سبک و نیمه سنگین در دستور کار باشد.

وی ادامه داد: روز سه شنبه ۲۸ بهمن در شمال غرب و غرب کشور، برخی مناطق جنوب غرب و دامنه‌های البرز غربی بارش پراکنده باران و وزش باد داریم که در مناطق سردسیر و مرتفع بارش به صورت برف پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان افزود: روز چهارشنبه ۲۹ بهمن سامانه بارشی به کشور وارد می‌شود و بر شدت بارش‌ها در مناطق ذکر شده افزوده می‌شود ضمن آنکه بارش‌ها در دامنه البرز مرکزی و زاگرس مرکزی شدت بیشتری دارد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی بیان کرد: تا روز سه‌شنبه با توجه به روند افزایش نسبی دما در ارتفاعات و دامنه های کوهستانی البرز، ذوب برف و وقوع بهمن دور از انتظار نیست.

وی اظهار کرد: تا روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه پیشِ رو در برخی مناطق غرب و جنوب غرب کشور وزش باد شدید خواهیم داشت.

ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده صاف در برخی ساعات همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود، همچنین تا روز سه شنبه ۲۸ بهمن نیز آسمان تهران صاف است، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۱۹ و ۶ درجه خواهد بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود روز آینده شهرکرد با کمینه دمای ۹ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای ۳۰ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

وی اضافه کرد: روز آینده در ۱۵ مرکز استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افزایش دما وقوع بهمن هشدار هواشناسی مدیرکل پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی روز سه شنبه تا روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان

کارشناس هواشناسی استان کرمان از فعالیت سامانه بارشی، رعد و برق، تندبادهای لحظه‌ای، بارش تگرگ، طغیان رودخانه‌های فصلی و جاری شدن سیلاب‌ها در استان خبر داد. - اخبار استانها -

مریم سلاجقه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان کرمان، اظهار داشت: از اواخر وقت روز چهارشنبه منتظر شروع فعالیت یک سامانه بارشی در استان هستیم.

وی با بیان اینکه این سامانه بارشی تا روز جمعه در استان کرمان فعال است، گفت: تمام مناطق استان تحت تاثیر این سامانه قرار دارند اما عمده فعالیت آن در نیمه غربی استان، به ویژه شهرهای شمال غرب، غرب و جنوب غربی است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان ادامه داد: با فعالیت این سامانه، شاهد ناپایداری‌های جوی به صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق، وزش تندبادهای لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد استان خواهیم بود .

وی با بیان اینکه بیشینه بارش‌ها برای روز پنجشنبه در سطح استان پیش‌بینی شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود که همراه با این بارش‌ها وزش باد نسبتاً شدید را هم در سطح استان داشته باشیم.

سلاجقه از آبگرفتگی معابر عمومی، طغیان رودخانه‌های فصلی، جاری شدن رواناب و سیلابی شدن مسیل‌ها در برخی از مناطق خبر داد و افزود: با توجه به وزش باد در شمال‌غرب و شرق استان، احتمال خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا نیز محتمل است.

وی با اشاره به اینکه صدور هشدار سطح نارنجی جهت انجام اقدامات پیشگیرانه لازم برای کاهش خسارات احتمالی از جمله برداشت محصولات قابل برداشت و انبارداری مناسب آنها است، بیان کرد: با توجه به احتمال بارش تگرگ، به صاحبان سالن‌های پرورشی به ویژه گلخانه‌داران توصیه می‌شود از استحکام پوشش گلخانه‌های خود مطمئن شوند.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان کرمان با بیان اینکه بیشترین فعالیت این سامانه در روزهای پنجشنبه و جمعه است، گفت: توصیه می‌شود در این روزها از صعود به ارتفاعات و تردد در مکان‌های پرخطر اکیداً خودداری شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • بارندگی‌ها در استان بوشهر تا شنبه تداوم دارد/ احتمال بارش تگرگ
  • آماده‌باش ۴ استان در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید
  • فعالیت سامانه بارشی در جنوب استان تا ساعتی دیگر
  • بارش باران در استان‌های غربی و جنوبی کشور | احتمال وقوع سیلاب در این استان ها + ویدئو
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود
  • هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۰۲/۱۱؛ پیش‌بینی بارش‌های شدید در کشور
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • هشدار احتمال وقوع سیلاب در ایلام
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۱؛پیش‌بینی بارش‌های شدید در کشور