Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکار‌های مجازی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فروش دارو در فضا‌های مجازی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ یک از فروشگاه‌های مجازی، دارو عرضه نمی‌کنند مگر کالا‌هایی همچون شیر خشک، محصولات بهداشتی، مکمل‌های ورزشی و ویتامینی که از نظر وزارت بهداشت هیچ ایراد و مانعی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو با وجود درخواست‌های مکرر اتحادیه، اما هنوز اجازه عرضه دارو در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نداده اند با وجود اینکه نظارت مرتب و کافی بر روی اقلام این فروشگاه‌ها وجود دارد و در صورت بروز هرگونه تخلف سریعا اقدام به بررسی و رفع آن می‌شود.
عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکار‌های مجازی بیان کرد: از طرفی هم بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تمام داروخانه‌هایی که فروشگاه آنلاین دارند، مجاز به فروش محصولات خود در این بستر هستند این در حالی است که هیچ یک از این سایت‌ها جواز کسب از سوی اتحادیه ندارند. بیشتر بخوانید قیمت کالا‌ها از ابتدای سال ۳.۵ مرتبه افزایش یافت به گفته الفت نسب؛ بر اساس قانون اصناف ایران، فعالیت هر بستر مجازی که جواز کسب از سوی اتحادیه نداشته باشد، منع قانونی دارد.
وی ادامه داد: مخالفت اتحادیه در راستای ارائه جواز کسب به بستر‌های مجازی فروش داروخانه‌ها این است که اگر فروش غیر حضوری دارو ایراد بهداشتی دارد پس داروخانه‌ها نباید به این صورت عرضه کنند و اگر هم ندارد پس اجازه دهند مابقی فروشگاه‌های مجازی نیز اقدام به این فعالیت کنند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار‌های مجازی تصریح کرد: از طرفی هم از چند هفته گذشته در یکی از فضا‌های استارت آپ در کشور خدماتی برای تهیه دارو از داروخانه‌ها به مردم ارائه می‌شود به طوری که این استارت آپ نسخه را از فرد بیمار دریافت می‌کند و نسبت به تهیه و تحویل آن به فرد اقدام می‌کند.
الفت نسب ابراز کرد: این نوع از فعالیت چند روزی است که با شکایت از سوی سازمان غذا و دارو مواجه شده این درحالی است که بر اساس مصوبه دولت هیچ ارگان دولتی بدون اظهارنامه اجازه شکایت از استارت آپ‌ها را ندارند.
وی افزود: بر اساس این مصوبه که در هیئت دولت به تصویب رسیده، در صورتی که یک ارگان دولتی یا وابسته به دولت از استارت آپ مورد نظری شکایت دارد باید شکایت خود را به ستاد رفع موانع تولید ارائه دهد و در صورت تایید این ستاد، شکایت به شکل رسمی اظهار می‌شود.
عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکار‌های مجازی اظهار کرد: با وجود این روند، اما سازمان غذا و دارو بدون پیروی از مصوبه دولت مستقیما نسبت به شکایت از استارت آپ تازه تاسیس شده شکایت کرده است.
الفت نسب در پایان بیان کرد: در دنیای امروز که بسیاری از کسب و کار‌ها در کشور‌های مختلف به استارت آپ و خدمات مجازی روی آورده اند، بهتر است با حمایت از استارت آپ‌های داخلی، به آن‌ها کمک کنیم نه اینکه چوب لای چرخ آن‌ها قرار دهیم.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فروشگاه مجازی غذا و دارو عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب استارت آپ داروخانه ها فروشگاه ها الفت نسب بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۵۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری

رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری ۱۸ نفر خبر داد که در زمینه فروش سوالات کنکور یا ابزار پیشرفته تقلب در این آزمون فعالیت می‌کردند.

به گزارش مشرق، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت‌طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبین خود را به آنها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سؤالات و ابزار پیشرفته تقلب از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه‌جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه‌جانبه پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

بیش از یک میلیون دنبال‌کننده مجازی متقلبان

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال‌کننده ادعای فروش سؤالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می رسانند.

دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری

معظمی گودرزی بیان کرد: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد ۱۸ نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضایی قرار دهد.

ارسال سوالات بی‌ربط و قدیمی به جای سوالات جدید

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچگونه سؤالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سؤالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سؤالات بی‌ربط و قدیمی را بعنوان سؤالات جدید برای داوطلبین ارسال می‌کردند.

خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سؤالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه‌تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند، بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیندازد.

دیگر خبرها

  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری