Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامان رضی منش فرماندار این شهرستان روز جمعه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی به همراه شهردار و اعضای شورای اسلامی سهند، همچنین گفت: تامین آب شرب پایدار و تخصیص آب آشامیدنی از خط لوله زرینه رود با توجه روند نرخ رشد جمعیت سهند و شروع عملیات اجرایی برنامه طرح اقدام ملی مسکن ضروری است .

وی ادامه داد؛ بدون تامین و اطمینان از منابع آبی پایدار و تامین زیرساخت های عمومی توسعه کمی باید از دستور کار خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اسکو خاطرنشان: اتمام مساکن مهر و اجرای آزاد راه تبریز_سهند مهم ترین برنامه دولت در بخش عمرانی و اولویت اصلی شهر جدید سهند با جدیدت در این دولت عملیاتی شد.

رضی منش با انتقاد از عدم توجه به مسائل اجتماعی، فرهنگی، ورزشی در شهر سهند در دولت های قبلی افزود: توجه به کارکردهای اجتماعی، فرهنگی و ارتقای زیرساخت های این بخش نشانه دهنده اهتمام و باور دولت تدبیر و امید به توسعه پایدار سهند است.

وی با اشاره به اینکه به زودی سهند به عنوان اولین شهر سالم جمهوری اسلامی ایران به شبکه شهرهای جهان محلق خواهد شد، اظهار داشت: الحاق به جوامع ایمن جهان و همچنین برنامه شهر سالم سهند، خدمتی ماندگار و سند افتخار این دولت در توجه به مسائل اجتماعی و توسعه سلامت در شهر جدید سهند است .

فرماندار شهرستان اسکو با اشاره به به نرخ بالای رشد جمعیت در شهر سهند بر ضرورت احداث زیرساخت های سلامت شهر سهند تاکید کرد و گفت: مهم ترین مطالبه به حق مردم پس از بهره برداری آزاد راه تبریز_سهند، احداث بیمارستان تامین اجتماعی در این شهر است که نیازمند حمایت های ویژه استاندار جهت تحقق این نیاز مهم است.

وی در ادامه گفت: در دولت تدبیر و امید، برای توسعه ساختمان های روبنایی شهر سهند کارهای بسیاری ارزشمندی انجام شده است، افزود: از سال ۹۲ به طور متوسط در هر سال بیش از ۲ مدرسه در سهند ساخته شده و تعداد ۱۸ باب مدرسه در این دولت به بهره برداری رسیده است در حالی که کل تعداد مدارس ساخته شده سهند از زمان احداث شهر جدید سهند تا سال ۹۲ تعداد ۱۲ مدرسه بود.

(شهر جدید سهند) یکی از شهرهای استان آذربایجان شرقی که در شهرستان اسکو واقع شده‌ است.

جمعیت این شهر در سال ۱۳۹۵ خورشیدی ۸۲ هزار و ۴۹۴ نفر بود.

 هدف از احداث این شهر، اسکان دادن سرریز جمعیت تبریز بود.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی شرکت عمران شهر جدید سهند اسکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی شرکت عمران شهر جدید سهند اسکو آذربایجان شرقی شرکت عمران شهر جدید سهند اسکو اخبار کنکور شهر جدید سهند شهر سهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۶۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تکمیل خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب هم راستا با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب به صنایع غرب را مهم ارزیابی و تخصیص اعتبار برای اجرای آن را خواستار شد.

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان امروز ( ۱۴ اردیبهشت ماه )در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان و شهروز شجاعی رئیس شرکت ساخت و توسعه خلیج فارس از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی دیگر از چالش های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد