Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اللؤللؤ، مردم بحرین در آستانه دهمین سالروز انقلاب ۱۴ فوریه تظاهرات مردمی برپا کردند.

این تظاهرات با وجود استقرار گسترده نظامیان رژیم آل خلیفه برگزار شد. ائتلاف ۱۴ فوریه بحرین به مناسبت فرا رسیدن دهمین سالگرد انقلاب مردمی این کشور با صدور بیانیه ای خواهان ائتلاف تمامی گروهها و ملت برای تغییر ریشه ای نظام سیاسی حاکم بر بحرین شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحرین از سال ۲۰۱۱ شاهد قیام مردمی علیه رژیم آل خلیففه است. شهروندان بحرینی برای مقابله با اقدامات ظالمانه آل خلیفه دست به اعتراض زدند اما مزدوران آل خلیفه پاسخ اعتراضات مسالمت آمیز مردم این کشور را با دستگیری، زندان، شکنجه، سلب تابعیت و اعدام پاسخ دادند.

رژیم آل خلیفه برای سرکوب آزادی بیان در بحرین از هر روشی برای سرکوب حتی توسل به عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی استفاده می کند.

کد خبر 5145188

منبع: مهر

کلیدواژه: بحرین آل خلیفه تظاهرات انقلاب 14 فوریه بحرین ایالات متحده امریکا عراق ایران رژیم صهیونیستی عربستان سعودی روسیه جو بایدن برجام فلسطین سوریه لبنان چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افغانستان ویروس کرونا آل خلیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تصویب قانونی در گرجستان که به موجب آن تمام سازمان‌های مدنی این کشور تحت عنوان «عنصر بیگانه» شناخته خواهند شد، ده‌ها هزار نفر را در اعتراض به خیابان‌های پایتخت این کشور کشاند.

در این قانون، دلیل این برچسب، «دریافت حمایت مالی از منابع فرامرزی» عنوان شده است. با توجه به مقاومت و سرسختی دولت، به نظر می‌رسد که گرجستان در آستانه یکی از بحران‌های وخیم سیاسی چند دهه اخیر خود قرار دارد.

به نوشته رویترز، این تصمیم که حزب حاکم گرجستان موسوم به «رویای گرجی» به‌رغم مخالفت رییس جمهور، اپوزیسیون، جامعه مدنی و عملاً تمام جامعه بین‌الملل اتخاذ کرده، قانونی جنجالی و به شکافی عمیق بین طرفین درگیر منجر شده است و هر کدام مصمم به اتمام کار هستند!

در روزهای اخیر خیابان‌های تفلیس شاهد تظاهرات گسترده و مستمر معترضان با شعار «بله به اروپا، نه به قانون روس» بوده‌اند. تا پیش از دیشب، معترضان تجمع بحرانی برگزار نکرده بودند اما شرایط تغییر کرد. اعتراضات عمدتاً تحت رهبری جوانان و تشکل‌های دانشجویی اداره می‌شود. اپوزیسیون نامحبوب گرجستان هم به نظر راضی به حمایت پشت پرده از معترضان است. تا اینجای کار، حوادث اندکی گزارش شده اما شمار معترضان رو به افزایش است.

پارلمان اروپا هفته گذشته خواستار اعمال تحریم علیه رهبران گرجستان از جمله «بیدزینا ایوانیشویلی» نخست وزیر اسبق و بنیانگذار حزب رویای گرجی شد.

کد خبر 6092023

دیگر خبرها

  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • خیزش دانشجویان؛ حمایت حقوقی غرب از صهیونیست‌ها نتیجه معکوس داشت
  • کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد