Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای گفت مشتاق است ببیند جمهوری‌خواهان درباره استیضاح ترامپ چه خواهند کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا طی هفته‌های گذشته تلاش کرده تا درباره دادگاه استیضاح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا سکوت اختیار کند و قضاوت درباره ترامپ را بر عهده سناتور‌ها بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بایدن در اظهارنظری نادر درباره استیضاح ترامپ، گفت که مشتاق است تا ببیند سناتور‌های جمهوری‌خواه درباره دادگاه استیضاح چگونه عمل خواهند کرد و آیا برخواهند خواست.

بایدن که با سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، گفت: «من فقط مشتاق هستم که ببینم دوستان جمهوری‌خواه من چه کاری انجام می‌دهند و آیا آن‌ها برخواهند خواست.»

ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند. حامیان ترامپ، اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیرو‌های امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

به طور معمول جلسات استیضاح برای برکناری فردِ در قدرت برگزار می‌شود، اما با توجه به این که دوره ریاست‌جمهوری ترامپ بیستم ژانویه پایان یافت و او مجبور به ترک کاخ سفید شد، مساله محوری این جلسات تاثیری است که بر آینده سیاسی وی خواهند داشت و هدف، پایان دادن به حیات سیاسی ترامپ برای همیشه است.

چنانچه ترامپ مجرم شناخته شود تا ابد از احراز سمت‌های دولتی محروم خواهد شد. این در حالی است که او بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری، چند بار گفت که قصد دارد برای انتخابات سال ۲۰۲۴ بار دیگر به عنوان نامزد وارد کارزار انتخابات شود. ترامپ در آخرین سخنرانی‌اش چند ساعت قبل از ترک کاخ سفید گفت که «به شکلی» به قدرت بازخواهد گشت.

موفقیت استیضاح ترامپ در مجلس سنا نیازمند کسب رأی موافق دست‌کم دو سوم سناتور‌ها (۶۷ سناتور) است و این به معنی آن است که دست‌کم ۱۷ سناتور هم‌حزبی او برای محاکمه ترامپ باید با دموکرات‌ها همراه شوند.

از آنجا که این طرح مخالفان زیادی در میان سناتور‌های جمهوری‌خواه دارد بعید است که محاکمه ترامپ در مجلس سنا به تصویب برسد. برخی از نمایندگان جمهوری‌خواه در روز‌های گذشته با این استدلال که پیشبرد طرح استیضاح ترامپ در مجلس سنا تفرقه‌ها در آمریکا را بیشتر می‌کند، با آن مخالفت کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جو بایدن دولت بایدن محاکمه ترامپ دونالد ترامپ استیضاح ترامپ جمهوری خواه سناتور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن در دیدار با هرتزوگ: آمریکا اکنون خواهان آتش‌بس است

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده امروز چهارشنبه با ایزاک هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی ملاقات و تاکید کرد که واشنگتن می‌خواهد آتش‌بس و توافق تبادل اسرا «اکنون» حاصل شود.

وی مدعی شد: ما مصمم هستیم آتش‌بسی که اسرا را به خانه بازمی‌گرداند و اکنون به دست آوریم؛ و تنها دلیلی که این آتش‌بس محقق نمی‌شود به خاطر حماس است. پیشنهادی روی میز وجود دارد. 

بلینکن گفت: بدون تاخیر و هیچ بهانه‌ای زمان توافق اکنون فرا رسیده است. 

علاوه بر این، دیپلمات ارشد آمریکایی بار دیگر تاکید کرد که باید از جان غیرنظامیان غزه محافظت شود و به آنها کمک‌های مورد نیاز مانند غذا، دارو، آب، سرپناه ارائه شود.

وزیر امور خارجه ایالات متحده دیروز سه شنبه تاکید کرد که "اکنون" زمان آن است که حماس با چارچوب پیشنهادی آتش بس بدون تاخیر یا بهانه بیشتر موافقت کند.

مصر توافقی را ارائه کرد که در آن از گروه مبارز فلسطینی می‌خواهد در ازای توقف خصومت‌ها در غزه، ۳۳ اسیر اسرائیلی را که از ۷ اکتبر در نوار غزه نگهداری می‌شوند، آزاد کند.

پیش از این، روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقامات اسرائیلی و مصری گزارش داد که ظاهرا اسرائیل آماده است در «روز‌های آتی» هیئتی را برای گفتگو درباره آتش بس میان این رژیم و حماس به قاهره بفرستد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • بلینکن در دیدار با هرتزوگ: آمریکا اکنون خواهان آتش‌بس است
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند