Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جمهوری اسلامی ایران در صربستان گفت: دمکراسی از نظر ما حاکمیت مردم است اما به گونه‌ای که نه‌تنها ارزش‌های اسلام را به خطر نیاندازد، بلکه بر آنها نیز تاکید کند. بنابر این، ما دمکراسی را به عنوان حکومت مردم‌سالاری تعریف می‌کنیم.

به گزارش برنا؛ «رشید حسن‌پور» روز جمعه در گفت وگو با نشریه هفتگی «پچات» چاپ بلگراد با اشاره به پیامدهای جمهوری اسلامی ایران به عنوان پیامد مستقیم انقلاب اسلامی، افزود: این نتیجه اراده مردم است که در همه پرسی بیان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظام با میراث فرهنگی مردم ما مطابقت دارد.

وی اظهار کرد: جمهوری اسلامی صرفاً به معنای احترام به خواست مردم اما بر اساس اصول اسلامی است. این همان نظامی است که بیش از ۹۸ درصد مردم ما آن را انتخاب کرده‌اند و این پشتیبانی هنوز هم وجود دارد. مردم حکومت می‌کنند، اما این حکومت بر اساس اصول اسلامی بوده و به مردم تحمیل نشده است.

سفیر کشورمان در پاسخ به سؤال خبرنگار نشریه «پچات» در مورد موافقت نامه راهبردی چین و ایران و انتقادی هایی در این پیوند، گفت: این موضوع هنوز در سطح کارشناسی در حال مذاکره است. ما البته می‌خواهیم همکاری کنیم. آمریکا که نمی‌خواهد با ما همکاری کند، خواهان همکاری دیگران نیز با ما نیست. ما خواستار همکاری با همه بر اساس احترام متقابل هستیم.

حسن پور در مورد فعالیت های ایران برای تولید واکسن کرونا اظهار کرد: به دلیل محدودیت های اعمال شده، مجبور شدیم به تولید واکسن داخلی روی آوریم. ما کاملاً امکانات لازم برای آن را در اختیار داریم. ما افراد نابغه زیادی داریم و به همین دلیل تمرکز ما بر تولید واکسن‌های ملی است. اکنون تولید در مرحله آزمایش انسانی است. در عین حال، ما درها را برای واردات هیچ واکسنی که مطابق با استانداردهای ما باشد، نبسته‌ایم.

«قبل از هر چیز، منظور ما واکسن‌های ساخت چین، کره جنوبی و روسیه است. ما شاهدیم که غرب نیز نمی‌تواند از متحدان خود محافظت کند. بهتر است هم واکسن داخلی و هم واکسن تأیید شده وارداتی در دسترس باشد. یکی از بهترین نتیجه‌گیری‌های همه ما از این وضع، دقیقاً این درس است که باید به منابع خود اتکا کنیم.»

سفیر ایران در بلگراد در مورد سؤال دیگر نشریه «پچات» مبنی بر اعمال تحریم علیه کشورمان گفت: دقیقاً ما تحریم‌ها را به یک فرصت برای توسعه کشور در حوزه های مختلف از جمله اقتصادی و فناوری تبدیل کردیم. اما ما به هیچ وجه از تحریم‌ها استقبال نمی‌کنیم.

حسن پور در مورد این سؤال که صربستان و ایران به طور مشترک در یک پروژه بزرگ که توسط چین آغاز شده شرکت می کنند، یعنی پروژه «یک کمربند و یک جاده» و اینکه از نظر توازن روابط قدرت‌های جهانی، این ابتکار چگونه ارزیابی می شود، گفت: هدف ایران کمک به ایجاد جهانی چندقطبی از هر لحاظ است و ما امروز شاهد این روند هستیم. ما یک جهان تک‌قطبی داشتیم، اما اکنون قدرت‌های جدید جهانی و منطقه‌ای در حال ظهور هستند. چین یک قدرت جهانی و ایران یک قدرت منطقه ای است. هر گامی به سوی تحقق جهانی چند قطبی، فضای بهتری را برای توسعه کشورها ایجاد می‌کند.

پروژه «یک کمربند و یک راه» یک پروژه راهبردی است که برندگان آن همه افرادی هستند که در اجرای آن مشارکت دارند. مسلم است که چین بزرگترین برنده است. اما اتحادیه اروپا نیز موافقت‌نامه جامعی را با چین امضا کرده است. ممکن است آمریکا از این امر ناراضی باشد، اما این پروژه برای همه کسانی که آماده مشارکت در اجرای آن هستند، بسیار مهم خواهد بود.

سفیر ایران در صربستان در پایان به سطح همکاری کنونی ایران و صربستان اشاره کرد و گفت: صربستان مهمترین وارث یوگسلاوی سابق است و این، نقطه شروع خوبی برای ما بود. حتی رهبران کشورهایی که در نتیجه فروپاشی یوگسلاوی ایجاد شده‌اند به روابط یوگسلاوی و ایران استناد می‌کنند. پس از تجزیه یوگسلاوی، در روابط دوجانبه ما وقفه‌ای ایجاد شد.

روابط ما اکنون به رغم محدودیت‌های عینی در سطح رضایت‌ بخشی تجدید شده است. در ابتدا مساله فاصله جغرافیایی بین دو کشور وجود دارد. دوم، باید در نظر داشته باشیم که صربستان در مسیر پیوستن به اتحادیه اروپا قرار دارد و مجبور است برخی تعهدات را در سیاست خارجی بپذیرد. اما رهبران کشورهای ما سعی می‌کنند روابط خوبی داشته باشند. به طور ساده، باید برای ایجاد تعادل در روابط بین‌الملل تلاش کنیم و در این مسیر تلاش داریم که روابط خوبی با همه نقاط جهان داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صربستان کرواسی مردم سالاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی

حسین امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه  جمهوری اسلامی ایران  در ادامه دیدارهای خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با «هاکان فیدان » وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

مذاکرات وزیران  امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند تحولات منطقه بویژه تحولات غزه، همچنین تبادل نظر در خصوص آخرین تلاش ها و تحرکات برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه تهران و آنکارا بویژه بر نتایج سفر آیت‌الله رئیسی به آنکارا متمرکز بود.

امیرعبداللهیان در این دیدار  ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال تر کشورهای اسلامی به‌ خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این دیدار مواضع کشورمان را در روند عملیات مقتدرانه وعده صادق در چارچوب دفاع مشروع نیروهای مسلح ایران و در  تنبیه رژیم صهیونیستی تبیین کرد.

 امیرعبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات و پیگیری های صورت گرفته مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات محقق شود.

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین دیدگاه مشترکی در مورد لزوم پیگیری مستمر توافقات سفر ابراهیم  رئیسی به ترکیه داشتند و  بر لزوم فعال تر شدن کمیته‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفقیت آمیز ابراهیم  رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را حائز اهمیت دانست و از نتایج آن ابراز خرسندی کرد 

هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را از اولویت‌های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری های دو کشور در مجامع منطقه ای و ببن المللی استقبال کرد .

وزیر خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین بعنوان مهم ترین مساله جهان اسلام، موضع‌ همتای ایرانی خود مبنی بر ضرورت ایفای نقش فعال و پویاتر کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راههای پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • امام جمعه تهران: در راهبرد دفاعی ایران، توسعه و گسترش جنگ تعریف نگردیده
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است