Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در همایش منطقه‌ای تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد شهرستان اوز، گفت: هدف و راهبرد اساسی در نشست‌ها و جلسات هم اندیشی تقریب مذاهب در این مرکز علمی و دانشگاهی بر ایجاد وحدت، انسجام و تاکید بر اشتراکات فراوان دینی، علمی و فقهی میان مذاهب استوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مهدی طهرانچی با بیان اینکه محیط‌های دانشگاهی بهترین و مناسب‌ترین مکان برای تحقق این مهم است، افزود: اگر وحدت را کنار بگذاریم، گرفتار ذلت می‌شویم. امیدوارم این گونه جلسات مقوم حرکت‌ها و شروع پنجره جدیدی در تربیت تقریبی در دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه جامعه اسلامی نیازمند تقریب مذاهب اسلامی است، گفت: تقریب مذاهب اسلامی دو بخش علمی و تربیتی دارد که باید به هر دو بخش توجه ویژه داشته باشیم. آنچه که در داعش پیش آمد، تقویت عداوت در جامعه اسلامی بود که از بنیان نادرست و غلط است. تقریب مذاهب به دنبال گسترش مودت است و این موضوع به حق بودن این حرکت را نشان می‌دهد.

او، ایجاد بستر مناسب برای تربیت نیروی انسانی کارآمد را رویکرد مهم در دانشگاه آزاداسلامی دانست و تاکید کرد: دامن زدن به اختلافات مذهبی و تفرقه گرایی خط قرمز این دانشگاه است.

طهرانچی یادآور شد: امروزه ریشه هر خسارت و مشکلی در حوزه‌ها و عرصه‌های مختلف ناشی از تفرقه و دو دستگی‌ها است.

مسئول دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز در این مراسم وحدت و انسجام میان مذاهب به ویژه بین شیعیان و اهل سنت را از ضرورت‌های مهم در شرایط کنونی دانشت و گفت: تحقق این وحدت نیازمند عزم همگانی میان همه اندیشمندان، علما و صاحب نظران در جامعه است.

حجت الاسلام سید حامد علم الهدی، با اشاره به اشتراکات دینی فراوان میان شیعیان و اهل سنت افزود: تقویت و تاکید بر این اشتراکات و همکاری‌های مذهبی و دینی می‌تواند کلید حل بسیای از مشکلات، تنگنا‌ها و همچنین توسعه روزافزون کشور در ابعاد مختلف بویژه در حوزه‌های علمی باشد.

حجت الاسلام سید مختار موسوی امام جمعه لار نیز در این همایش بر تقویت همکاری‌ها و حفظ وحدت و انسجام دینی و مذهبی به ویژه میان شیعان و اهل سنت تاکید کرد و گفت: جلسات و نشست‌های تقریب مذاهب در سطح دانشگاه‌ها و میان علمای شیعی و سنی، اندیشمندان و صاحبنظران باید از سطح مباحث حوزوی و دینی فراتر رود و به سایر موضوعات کلان و حوزه‌های دیگر نیز تعمیم داده شود.

شیح صالح انصاری روحانی برجسته اهل تسنن و امام جمعه موقت اوز نیز با اشاره به آیات متعدد قرآن برای ایجاد وحدت و دوری از تفرقه و دو دستگی‌ها گفت: حرکت در مسیر پیشرفت و تعالی، عزت و استقلال واقعی در جوامع اسلامی بر پایه حفظ وحدت، انسجام و تقویت همبستگی میان ملت‌های مسلمان استوار است.

او اظهار داشت: بر اساس تجربه تاریخی همواره تفرقه موجب رخنه دشمن و البته مسیر ارتباطی میان منافقین داخلی با دشمنان خارجی بوده است.

مدیر موسسه علوم دینی گفت: تداوم و اقتدار واقعی و برگ برنده نظام اسلامی در مقابل دشمنان در گرو حفظ انسجام و وحدت میان همه مذاهب، افراد و گروه‌های مختلف و پرهیز از دودستگی‌ها و اختلافات است.

سروی مجد رئیس حوزه ریاست عالیه دانشگاه آزاد اظهار داشت: دانشگاه آزاد اوز پایگاه وحدت محسوب شده والگویی برای سایر دانشگاه‌ها باید باشد.

در همایش یک روزه از برخی خیرین و نیک اندیشان شهر‌های جنوبی فارس و ۶ نفر از فعالان حوزه مجمع تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های آذربایجان غربی، سیستان وبلوچستان، فارس، ایلام و هرمزگان نیز تجلیل شدند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • مختومقلی فراغی از محورهای وحدت در گلستان است