Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@14:02:25 GMT

کارمندان متقاضی خرید فرش اردبیل تسهیلات می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۸۸۱۵۹

کارمندان متقاضی خرید فرش اردبیل تسهیلات می‌گیرند

مالک اژدر حسنی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: این طرح با هدف حمایت از فرش دستبافت اردبیل اجرا می‌شود.

وی همچنین گفت: فرشبافان این استان با دریافت کارت خرید ارزاق از مزایای این کارت اعتباری بهره‌مند می‌شوند ، کارت‌های خرید ارزاق فرشبافان با همکاری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تهیه و پس از شارژ ۱۰ تا ۵۰ میلیون ریالی این کارت‌ها ، صاحبان آن می‌توانند نسبت به پرداخت اقساط ۶ ماهه به بانک صادرکننده کارت اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او درباره ضرورت شناسایی فعالان حوزه فرش و دارای کد شناسنامه قالیبافی افزود: برای شناسنامه‌دار کردن تولیدات اتحادیه و تعاونی‌های شهری و روستایی تلاش می‌شود.

رئیس اتحادیه فرشبافان فرش دستی استان اردبیل اظهارکرد: با استفاده از مزایای بیمه روستایی و عشایری  بخش مهمی از بافندگان فرش دستبافت فاقد بیمه تامین اجتماعی این استان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند.

وی از اجرای طرح بیمه تکمیلی فرشبافان استان در روزهای آینده خبرداد و تشریح کرد: این طرح برای نخستین بار با هدف افزایش سطح خدمات درمانی بیمه‌ای به فرشبافان در کشور اجرا می‌شود.

او افزود: قطع بیمه قالیبافان در شرایطی که بیش از ۵۵ هزار نفر در این رسته در استان فعالیت دارند، مشکل بزرگی را برای فعالان در این کسب و کار فراهم کرده بود که با پوشش بیش از ۳۵ هزار قالی باف استان در بیمه روستایی وعشایری بخش بزرگی از این مشکل برطرف شد.

وی همچنین به کاهش ۵۰ درصدی بیمه‌شدگان قالیبافی در سال‌های گذشته در استان اشاره کرد و گفت: با قطع بیمه تامین اجتماعی قالیبافان از سال ۹۳ در کشور بیمه‌شدگان قالیبافی از ۱۵ هزار بافنده به هفت هزار و ۴۰۰ نفر کاهش یافته بود.

وی عدم پرداخت بموقع حق بیمه از سوی افراد تحت پوشش ، قطع حق بیمه دولت بلحاظ تشخیص مغایرت شغلی بیمه‌شدگان به صنعت فرشبافی ،بازنشستگی تعدادی از قالیبافان استان و عدم جایگزینی افراد جدید به جای افراد خارج شده از تحت پوشش این بیمه را از عوامل مهم کاهش ۵۰ درصدی بیمه‌شدگان صنعت قالیبافی استان ذکر کرد.

او با بیان اینکه انتقال سوابق بیمه تامین اجتماعی از سایر مشاغل به این بیمه از جمله مزایای بیمه عشایری و روستایی منظور شده برای فرشبافان است، تشریح کرد: حق بیمه این نوع از بیمه برای فرشبافان استان در سال اول رایگان و کل حقوق بیمه تامین اجتماعی از سوی دولت پرداخت و در پنج سال بعدی بخشی از حق بیمه توسط قالیبافان و بخشی نیز توسط دولت پرداخت و از سال ششم به بعد نحوه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی اعلام خواهد شد.

اژدرحسنی با اشاره به تاثیر شیوع بیماری کووید ۱۹ بر بسیاری از مشاغل و تعطیلی کارگاه‌های تولیدی متمرکز ۲ نفر و بیشتر افزود: بیشتر فعالیت‌های تولیدکنندگان تک‌بافت فرش دستی خانگی در استان همچنان به قوت خود باقی بوده و فرصت بدست آمده از خانه ماندن ، فعالیت‌های مربوط به تولید فرش‌های دستبافت خانگی را افزایش داده است.

وی به قدمت بالای تولید فرش در این استان و تنوع تولیدکنندگان در مناطق روستایی ، عشایری و شهری اشاره کرد و  از خلخال به عنوان یکی از قطب‌های بزرگ تولید فرش دستبافت بویژه فرش‌های ابریشمی نفیس یاد کرد و گفت: بیش از ۲ هزار بافنده شناسنامه‌دار بصورت تک‌بافت و یا کار در کارگاه‌های متمرکز فرشبافی فعالیت دارند.

وی اظهارکرد: در حالی که قالیبافان دارای پروانه فعالیت از تسهیلات بانکی خسارت از کرونا می‌توانند بهره‌مند شوند، در تلاش هستیم تا با تزریق اعتبار تسهیلاتی از سوی استانداری اردبیل امکان استفاده از این تسهیلات را برای فرشبافان تک‌بافت خانگی فراهم کنیم.

بیش از ۵۰ هزار بافنده فرش دستبافت در استان اردبیل شناسایی شده‌اند که از این تعداد ۳۳ هزار نفر دارای شناسنامه فعالیت در صنعت تولید فرش هستند ، میزان تولید بافندگان فرش استان به ۹۰ هزار متر مربع در سال می رسد.

برچسب‌ها فرش رونق تولید خلخال تعاونی تسهیلات ارزان قیمت استان اردبیل اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرش رونق تولید خلخال فرش رونق تولید خلخال تعاونی تسهیلات ارزان قیمت استان اردبیل اعتبارات اخبار کنکور بیمه تامین اجتماعی فرش دستبافت بیمه شدگان تولید فرش حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی آب شرب ۲۳۲ روستای اردبیل را تامین کرد
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند