Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی صدیقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا درباره آخرین وضعیت اعزام دانشجویان به فرصت های تحقیقاتی خارج از کشور، اظهار داشت: در ۶ ماهه دوم سال ۹۹ بیش از ۲۰۰ سهمیه برای فرصت های تحقیقاتی خارج از کشور و بیش از ۴۰۰ سهمیه برای فرصت های تحقیقاتی داخل کشور اختصاص یافته است.

وی افزود: سازمان امور دانشجویان در بحث افزایش سهمیه فرصت های تحقیقاتی، مذاکراتی با سازمان برنامه و بودجه انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان در خصوص فرصت های تحقیقاتی یک بودجه مصوب و یک تخصیص دارد که امیدوارم با افزایش تخصیص بودجه بتوانیم سهمیه ها را بیشتر کنیم.

بورسیه‌های خارج از کشور

رییس سازمان امور دانشجویان درباره آخرین وضعیت دانشجویان بورسیه وزارت علوم در کشورهای خارج، خاطرنشان کرد: حدود ۷۰ دانشجوی بورسیه خارج از کشور داریم که هزینه های آنها از سوی وزارت علوم پرداخت می شود.

به گفته معاون وزیر علوم، پذیرش برای بورس خارج از کشور، که در این دوره از طریق شرکت در آزمون نیمه متمرکز دکتری صورت می پذیرفت، از سال ۹۷ متوقف و فرصت های تحقیقاتی کوتاه مدت برای دانشجویان دکتری جایگزین آن شده است.

روند ارتقای خوابگاه‌ها در سال ۹۹

رییس سازمان امور دانشجویان همچنین درباره روند خوابگاه‌سازی در دانشگاه ها، خاطرنشان کرد: روندی برای ساخت خوابگاه ها با استفاده از تسهیلات بانکی وجود دارد و دانشگاه ها سعی کنند زمین را برای ساخت خوابگاه در اختیار بگذارند و از تسهیلات بانکی استفاده کنند، البته صندوق رفاه دانشجویان هم در سود تسهیلات مشارکت می کند.

وی افزود: دانشگاه ها در این روند پس از بررسی های انجام شده، مصوبه هیأت امنا را دریافت و به صندوق رفاه دانشجویان اعلام می کنند. صندوق هم بعد از جمع بندی و کارشناسی، موضوع را در کمیسیون دایمی هیأت امنا مطرح می کند و مجوز ساخت خوابگاه به دانشگاه داده می شود.

صدیقی ادامه داد: در بیشتر این موارد، چهار درصد سود تحصیلات از سوی دانشگاه و مابقی توسط صندوق رفاه پرداخت می شود؛ تاکنون برای ساخت ۴۰ خوابگاه موافقت اصولی صادر شده است.

معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: تعمیر ۱۰۶ خوابگاه با کمک بخش خیرین در سال جاری در طرح ۴۰-۳۰-۳۰ دنبال شد، در این زمینه ۸۳ پروژه به بهره برداری رسید و مابقی مراحل تکمیلی را طی می کنند. همچنین ۳۴ دانشگاه در این طرح خاص شرکت کردند که ۴۰ درصد هزینه ها را صندوق رفاه، ۳۰ درصد را خیرین و ۳۰ درصد باقی مانده را دانشگاه ها تقبل کردند و مشارکت داشتند.

وی گفت: امسال ۲۵ خوابگاه هم در طرح ارتقای سنواتی خوابگاه ها قرار دارند؛ در این زمینه ۵۰ درصد هزینه ها را دانشگاه ها و ۵۰ درصد آن را صندوق رفاه دانشجویان تقبل می کند.

برچسب‌ها سازمان امور دانشجویان دانشجو اختصاصی ایرنا مجتبی صدیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان دانشجو اختصاصی ایرنا سازمان امور دانشجویان دانشجو اختصاصی ایرنا مجتبی صدیقی اخبار کنکور سازمان امور دانشجویان فرصت های تحقیقاتی خارج از کشور صندوق رفاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه نیویورک
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی