Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@11:55:35 GMT

تیپ‌های شخصیتی کووید-۱۹ را بشناسیم

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۸۹۰۴۶

تیپ‌های شخصیتی کووید-۱۹ را بشناسیم

محققان ارتباطات علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه برگن در جدیدترین تحقیقات خود به بررسی تأثیرات چشمگیر هویت رفتاری ویروسی در حال ظهور، خصوصا در زمینه بیماری فراگیر فعلی پرداختند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در راستای سیاسی کردن همه‌گیری، همچنین افزایش نژادپرستی، تبعیض و درگیری، هویت‌های رفتاری ناشی از کووید -۱۹ در حال بلعیده شدن توسط هویت‌های اجتماعی و سیاسی موجود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال آنکه کرونا نشان داد که مردم جهان در برابر یکدیگر مصونیتی از بیماری‌ها ندارند و نیز در مبارزه با همه‌گیری‌هایی هم‌چون معضل فعلی شناختن شئونات اساسی همگانی و اهمیت دادن به تفاوت‌های ملیتی که در حال حاضر جهان را به بخش‌های مجزا تفکیک کرده است اهمیت دارد. تاب‌آوری در این شرایط کووید -۱۹ و فراهم آوردن زمینه‌های غلبه بر سایر چالش‌های مشترک جهانی که پیامدهای آن در درازمدت آشکار می‌شود چیزی از وخامت آن کم نمی‌کند، تنها با پرورش دادن و حمایت کردن از نوعی برنامه اخلاقی و برابرانگارانه ممکن خواهد بود.

بدین ترتیب محققان دانشگاه برگن معتقدند که لازم است نوعی برنامه سیاسی اخلاقی با سه اولویت را مدنظر قرار داد. اولویت اول آنکه لازم است در هر جامعه‌ای تنوعات فردی شناخته شود، دوم اینکه لازم است در مورد مبادلات ارزشی مذاکره شود و سوم باید وضعیت عناصر مشارکت‌، اعتماد و انطباق را بهبود بخشید.

بعضی از تیپ‌های شخصیتی شکل گرفته به دنبال شیوع کووید -۱۹ عبارتند از منکران این موضوع، پخش‌کننده‌ها، آسیب‌زنندگان، رئالیست‌ها، نگران‌ها، متفکران، احتکار کنندگان، شکست‌ناپذیرها، شورشیان، سرزنش گران، استثمارگران، مبتکران، حامیان، آلتروئیست‌ها یا نوع‌دوستان، جنگجویان و کهنه‌سربازان.

منکران کووید ۱۹ افرادی هستند که تهدیدات ویروسی را نادیده می‌گیرند و امور تجاری خود را مطابق با روال معمول پیش می‌برند. پخش‌کننده‌ها به کسانی گفته می‌شود که معتقدند ویروس باید گسترش یابد تا میان افراد در برابر آن مصونیت ایجاد شود و شرایط به دوران عادی بازگردد، آسیب‌زنندگان عبارتند از شخصیت‌هایی که سعی می‌کنند انداختن آب دهان، سرفه کردن و غیره به دیگران آسیب برسانند و رئالیست‌ها گروهی هستند که واقعیت آسیب بالقوه یا احتمالی را تشخیص می‌دهند و رفتارهای خود را بر اساس شرایط حاکم تنظیم می‌کنند.

نگران‌ها افرادی هستند که برای کنترل بی‌اعتمادی، فقدان اطمینان و ترس خود همیشه نسبت به شرایط اطلاعات کافی دارند و اصول ایمنی لازم را رعایت می‌کنند، متفکران در این موقعیت‌ها منزوی می‌شوند و درباره زندگی و جهان فکر می‌کنند، محتکران به منظور محافظت از خود در برابر هرگونه کمبود احتمالی، به احتکار محصولات مختلف می‌پردازند و شورشیان همواره قواعد اجتماعی محدودکننده آزادی‌های فردی‌شان را نادیده می‌گیرند.

شکست ناپذیرها، غالباً شامل جوانان هستند که خود را از هرگونه آسیب ایمن می‌دانند و سرزنش‌گران همیشه ترس و سرخوردگی خود را به دیگران منتقل می‌کنند، استثمارگران آن دسته از افرادی محسوب می‌شوند که از اوضاع پیچیده رخ داده برای کسب قدرت و منافع، بی‌رحمانه سوءاستفاده می‌کنند و مبتکران منابعی را برای مبارزه با بیماری همه‌گیر فعلی و بعضاً آینده، طراحی و استفاده می‌نمایند.

حامیان افرادی هستند که اتحاد خود را در حمایت از دیگران به هر طریق ممکن نشان می‌‎دهند و نوع‌دوستان شامل گروهی می‌شوند که به افراد آسیب‌پذیر، سالخورده و منزوی کمک می‌کنند. شخصیت جنگجویان به افرادی هم‌چون کارکنان مراقبت‌های بهداشتی یا کادر درمان اطلاق می‌شود که در خط مقدم مبارزه با واقعیت ناخوشایند بیماری حضور دارند و در نهایت کهنه سربازان کسانی هستند که سارس (SARS) یا مرس (MERS) را تجربه کرده‌اند و با کمال میل از محدودیت‌های تعیین‌شده توسط مقامات پیروی می‌کنند.

کد خبر 472366

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کووید ۱۹ ویروس کرونا کرونا شخصیت شخصیت شناسی کرونا ویروس هویت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۹۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • اسوههای زندگی را با این کتاب بشناسیم
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟
  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم