Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، حسن زارع رئیس اداره امور عشایری یزد گفت: تسهیلات ویژه پروار بندی (زنجیره تولید گوشت قرمز) از محل صندوق توسعه ملی و منابع مختلف به عنوان سرمایه در گردش به یکهزار خانوار عشایری استان پرداخت شده که زمینه ساز افزایش تولید گوشت قرمز شده است.

او افزود: طرح زنجیره تولید گوشت قرمز با اهداف کاهش هزینه تولید و طول دوره پرواربندی و کاهش ضریب تبدیل خوراک اجرا می‌شود و میانگین مصرف خوراک دام به صورت سنتی بین ۱۰ تا ۱۱ کیلوگرم برای تولید یک کیلوگرم گوشت بوده که با اجرای این روش به هفت کیلوگرم برای تولید یک کیلوگرم گوشت کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع ادامه داد: اجرای طرح زنجیره تولید گوشت، ۳۰ درصد هزینه تولید یک واحد دامداری را کاهش می‌دهد و از طرفی سبب افزایش تولید و درآمد خانوار، ایجاد اشتغال جدید، تثبیت شغل در مناطق عشایری و خروج بخشی از دام مازاد عشایر از مراتع می‌شود.

او بابیان اینکه امسال ۲۴ میلیارد ریال وام برای زنجیره تولید گوشت قرمز به استان اختصاص یافته، گفت: ۲۰ درصد این مبلغ برای پرواربندی دام سبک بوده که صد درصد آن از سوی تولیدکنندگان جذب شد.

زارع خاطر نشان کرد: این مبلغ برای تامین سرمایه در گردش پرواربندی از محل صندوق توسعه توسعه ملی بند «ب» تبصره ۵۲ با هدف رونق و جهش تولید در اختیار عشایر قرار گرفت.

زارع گفت: عشایر نقش مهمی در اقتصاد، امنیت غذایی و تامین نیاز‌های پروتئینی دارند به همین منظور دولت برای تقویت و حمایت از تولیدکنندگان، تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز به این قشر پرتلاش اختصاص می‌دهد.

او گفت: در راستای تامین نهاده‌های دامی برای دام‌های عشایر، دولت هزار و ۵۰۰ تن جو و خوراک دام برای دام‌های عشایر که در مناطق قشلاقی استان سکونت دارند، اختصاص داد.

زارع ادامه داد: از این میزان ۸۰۰ تن جو و ۷۰۰تن هم خوراک دام است که برای تعلیف دام در اختیار ۲ هزار و ۲۰۰ خانوار عشایر ساکن در شهرستان‌های ابرکوه وخاتم قرار گرفت.

رئیس اداره امور عشایری یزد با اشاره به اینکه عشایر ظرفیت بالایی در حوزه دام و اجرای طرح افزایش زنجیره تولید گوشت دارند، تاکید کرد: هم اکنون ۱۴۰ هزار راس دام سبک از سوی  عشایر استان یزد در شهرستان ابرکوه و خاتم پرورش داده می‌شود.

او میزان تولید گوشت قرمز عشایر استان را در سال ۹۵ حدود ۴۰۰ تن اعلام کرد و گفت: با پرداخت ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی (زنجیره تولید گوشت قرمز) در چهار سال گذشته این میزان با افزایش تولید ۲۰ درصدی به ۴۸۰ تن افزایش یافته است.

سالانه عشایر استان حدود هزار و ۴۰۰ تن انواع فرآورده‌های دامی و لبنی شامل ۵۰۰ تن شیر، ۴۰۰ تن گوشت قرمز، ۷۰ تن پشم و بیش از ۴۰۰ تن دیگر فرآورده لبنی و دامی (۲۵ درصد تولید استان) و ۳۰۰ متر مربع فرش و گلیم و سایر بافتنی‌ها (۲۰ درصد صنایع دستی)، تولید می‌کنند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوشت قرمز تسهیلات کشاورزی فرآورده های دامی روستائیان و عشایر زنجیره تولید گوشت قرمز عشایر استان ۴۰۰ تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۹۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود

بر اساس اعلام جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی، شهروندان گوشت قرمز را از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و از خرید گوشت‌های بازرسی‌نشده و بدون مهر دامپزشکی (کشتار غیرمجاز) جدا خودداری شود.

قصاب‌ها و افرادی که مستقیم با دام سر و کار دارند، یا در کار ذبح دام هستند، یا افرادی که دام را در منزل یا مجاورت منزل خود نگهداری می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های مشترک انسان و دام هستند؛ بنابراین این افراد باید از تماس مستقیم با حیوان و ترشحات آن، اجتناب کرده و افراد فعال در کشتارگاه‌ها هم باید از دستکش، چکمه و روپوش استفاده کنند، رعایت بهداشت فردی تنها راه پیشگیری از ابتلا به بیماری است.

گوشت‌هایی که خارج از زنجیره تولید دامپزشکی ذبح می‌شود اگر علائم بیماری نداشته باشد، بهتر است قبل از مصرف، برای از بین رفتن میکروب بیماری‌های احتمالی مشترک بین انسان و دام، به مدت ۲۴ ساعت داخل کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است