Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@18:51:04 GMT

بهره برداری از پروژه های شهری و عمرانی در قانمشهر

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۸۹۶۳۷

بهره برداری از پروژه های شهری و عمرانی در قانمشهر

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ایام مبارک دهه فجر پروژه‌های اجرایی شهرداری قائمشهر با حضور مسئولان استانداری و شهرستانی بهره برداری شد.

عباس صالح زاده شهردار شهرستان قائمشهر، ضمن قدردانی از همدلی و هماهنگی همه شهروندان قائمشهری، گفت: با همدلی و هماهنگی همه مردم قائمشهر و همکاری مسئولین در این شرایط نامناست روزهای سخت بیماری کرونا، توانستیم خدماتی ماندگار را برای مردم قائمشهر به ارمغان بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیاست‌های شورای دوره پنجم برای توسعه مناطق کمتر توسعه یافته شهری و افزایش اقتصادی اجتماعی این مناطق، و ارائه خدمت به همه شهروندان قائم‌شهری و آسایش و آرامش بیشتر همه این عزیزان بنا نهاده شده است.

صالح زاده طرح‌های اجرایی افتتاح شده در ایام مبارک دهه فجر سال جاری را شامل تقاطع غیر همسطح مسجد رسول، با هزینه‌ای بالغ ۱۵۰ میلیارد ریال شامل جابجایی تأسیسات کانال هدایت آب‌های سطحی، اجرای تقاطع تملک، حجم پروژه‌های عمرانی شامل (جدول کانیو، پیاده روسازی، اجرای زیرسازی، اجرای آسفالت، اجرای لوله بتن مسلح ۸۰۰ میلیمتر کنار باکس، لوله گذاری و اتصال مجدد حمام قدیمی سادات نیا، هزینه اجرای تیر دکوراتیو و روشنایی داخل باکس‌ها اعلام کرد.

وی گفت: ساماندهی بازگشایی حریم و لایروبی بستر رودخانه سیاهرود شامل آزادسازی ضلع‌های غربی و شرقی این رودخانه به مساحت ۸۰ هزار متر مربع و به طول ۱.۶ کیلومتر در بازه زمانی سه ماهه با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال شامل عملیات اجرایی و همچنین تهاتر املاک تعریضی به پایان رسید.

شهردار قائمشهر یادآور شد: شهرداری قائمشهر در نظر دارد با توجه به اتمام بازگشایی حریم سیاهرود پس از اخذ مصوبه شورای اسلامی شهر جهت تسهیل در رفت و آمد شهروندان و کاهش بار ترافیکی اقدام به ایجاد کنار گذرحدفاصل پل سمنان دشت و پل خیابان کارگر کند.

وی تصریح کرد: احداث کانال هدایت آب‌های سطحی خیابان‌ها و معابر قائم شهر و تقاطع غیر همسطح الغدیر، با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال شامل: جابجایی تخریب و احداث مجدد کانال عرضی عبور فرهنگ‌شهر، لوله گذاری ۱۲۰۰ میلیمتر، زیرسازی و پرکردن اجرای پلان ایمنی همچنین احداث ۱۱ کانال انتقال آب‌های سطحی در سطح معابر و خیابان‌های قائمشهر به متراژ ۳۱۰۰ متر در بازه زمانی مفید ۴ ماهه و با کمترین میزان ترافیک عبوری و تصادفات جاده‌ای به اتمام رسید.

صالح زاده دفن بهداشتی زباله (لندفیل) را از دیگر طرح‌ها بیان کرد و گفت: در فاز اول اجرای پروژه دفن بهداشتی زباله با عقد قراردادی به مبلغ ۴۷ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع نسبت به ساخت سلول نخست لندفیل با حجم ۴۰۰ هزار متر مکعب در شهرستان قائمشهر انجام شد که با توجه به تعبیه کردن کانال‌های انتقال شیرابه به محل جمع آوری شیرابه و مد نظر قرار دادن ایجاد تصفیه‌خانه تخصصی گام مهمی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی را رقم زده است و امید است با اتمام پروژه از ورود آلودگی به آب‌های زیرزمینی نیز جلوگیری شود لازم به ذکر است که در فاز نخست با فعالیت‌های صورت گرفته با خاکبرداری، خاکریزی به ارتفاع ۱۰ متر اجرای لاینروسیستم زهکش شرابه حدود ۹۰ درصد پروژه به مرحله اجرا درآمده است.

شهردار قائمشهر افزود: مجتمع تجاری خدماتی نساجی شماره یک قائمشهر واقع در خیابان آیت الله صالحی مازندرانی در زمینی معروف به استخر نساجی با مساحت تقریبی ۱۳۲۰ متر مربع مشتمل بر هفت واحد تجاری و شش واحد خدماتی در دو طبقه به صورت مشارکت پیمانی با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال احداث و آماده بهره برداری شد.

همچنین اولین غسالخانه مرکزی سازمان آرامستان‌ها در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع و ساختمانی به مساحت ۱۵۰ مترمربع دارای دو حوزه شستشوی جداگانه برای آقایان و بانوان هر کدام دارای ۳ سکو، حمام و سرویس بهداشتی ضد عفونی و چاه جذبی با هزینه ۱۳ میلیارد ریال، احداث محل جمع آوری سگ‌های بلاصاحب در محدوده شهری در فاز نخست در زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع با هزینه‌ای قریب به ۷ میلیارد ریال شامل ۵ سالن تفکیکی و همچنین ساختمان در حال احداث و اتاق واکسیناسیون از دیگر طرح‌ها بوده است.

افتتاح مرکز پایش تصویری شهرداری قائمشهر در راستای یکپارچه سازی نظارت بر حوزه حمل و نقل و ترافیک شهری پس از نصب ۲۸ دوربین و پایه در نقاط مختلف شهری و تجهیز اتاق پایش و مانیتورینگ به مبلغ ۸۵ میلیارد ریال، روکش و ترمیم آسفالت خیابان‌ها و معابر شهری با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال جهت خرید قیر و تولید ۲۲.۵۰۰ تن آسفالت در ۱۱۷ نقطه شهری به مساحت ۱۷۰ هزار متر مربع، بهره برداری از فاز دوم تیرهای دکوراتیو در راستای زیباسازی معابر و ورودی‌های قائمشهر به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال که تاکنون ۱۴۲ اصل در میادین امام و خیابان طالقانی خیابان امام و حد فاصل میدان امام تا پل تلار نصب شد.

کلنگ زنی بوستان محله‌ای مادر، در منطقه کوی ورزش، شهید پلنگی در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع با قردادی بالغ بر ۵ میلیارد تومان از دیگر پروژه‌ها بوده است.

کد خبر 5145372

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری قائمشهر دهه فجر افتتاح طرح های عمرانی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی راهپیمایی 22 بهمن ویروس کرونا دهه فجر انقلاب اسلامی ایران واکسن کرونا 22 بهمن بوشهر کرمانشاه عکس استانها خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شهرکرد اردبیل میلیارد ریال زمینی به مساحت هزار متر مربع بهره برداری هزینه ای پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت

توکیو، دهلی، داکا، سائوپائولو و قاهره بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مناطق شهری نیوآرک نیویورک، بوستون-پراویدنس، توکیو، آتلانتا و شیکاگو بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس تراکم جمعیتی ساکن در مناطق شهری هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، حدود هشت میلیارد نفر در سیاره زمین زندگی می‌کنند که افزایش قابل‌توجهی نسبت به جمعیت جهان در سال ۱۹۵۰ با ۲.۵ میلیارد نفر محسوب می‌شود. با این حال سازمان ملل تخمین می‌زند که نرخ رشد در حال کاهش است و تقریباً ۱۵ سال طول می‌کشد تا به ۹ میلیارد نفر برسد.

بر اساس برآوردهای اخیر سرشماری ایالات‌متحده، حدود ۳۳۵ میلیون نفر از جمعیت جهان در ایالات متحده زندگی می‌کنند، با این وجود در حالی که ایالات متحده یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان است، جمعیت آن در مقایسه با هند و چین که هر کدام بیش از ۱.۴ میلیارد نفر دارند، بسیار ناچیز است.

بزرگ‌ترین شهرهای جهان از نظر جمعیت در سال ۲۰۲۴

توکیو، ژاپن - ۳۷.۱ میلیون نفر

دهلی، هند - ۳۳.۸ میلیون نفر

شانگهای، چین - ۲۹.۸ میلیون نفر

داکا، بنگلادش - ۲۳.۹ میلیون نفر

سائوپائولو، برزیل - ۲۲.۸ میلیون نفر

قاهره، مصر - ۲۲.۶ نفر

مکزیکو سیتی، مکزیک - ۲۲.۵ میلیون نفر

پکن، چین - ۲۲.۱ میلیون نفر

بمبئی، هند - ۲۱.۶ میلیون نفر

اوزاکا، ژاپن - ۱۸.۹ میلیون نفر

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری

هر کشور، مفهوم شهر را به‌طور متفاوتی تعریف می‌کند، بنابراین تعیین یک اندازه‌گیری استاندارد برای بزرگ‌ترین شهرها بر اساس منطقه و مساحت دشوارتر از بررسی‌های جمعیتی است. برای مبارزه با ناهماهنگی در بین کشورها روشی موسوم به مناطق شهری ایجاد شده است که یک روش استاندارد برای اندازه‌گیری شهرها بر اساس تراکم جمعیت است. با استفاده از منطقه شهری به‌عنوان یک شکل اندازه‌گیری، شهرها و مناطق با هم گروه‌بندی می‌شوند، بنابراین بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری، شهرهای جداگانه نیستند، بلکه گروه‌هایی از شهرها در مجاورت یکدیگر هستند.

نیویورک- نیوآرک ایالات متحده - ۱۲ هزار و ۹۳ کیلومتر مربع

بوستون-پراویدنس، ایالات متحده - ۹,۵۳۸ کیلومتر مربع

توکیو-یوکوهاما - ۸۲۳۰ کیلومتر مربع / ۳۱۷۸ مایل مربع

آتلانتا، ایالات متحده -۷۴۰۰ کیلومتر مربع

شیکاگو، ایالات متحده - ۷۰۰۶ کیلومتر مربع

لس‌آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده - ۶۳۵۱ کیلومتر مربع

مسکو، روسیه - ۴۶۶۲ کیلومتر مربع

واشنگتن-بالتیمور، ایالات متحده - ۵,۵۰۰ کیلومتر مربع

فیلادلفیا، ایالات متحده - ۵,۴۳۰ کیلومتر مربع

دالاس-فورث، تگزاس، ایالات متحده - ۵,۲۷۹ کیلومتر مربع

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مساحت کلی

بزرگ‌ترین شهر جهان از نظر مساحت کلی سرمرسوق در گرینلند، تشکیل‌شده از پنج شهرداری کوچک‌تر است که بیش از ۵۳۱ هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت و تنها ۲۳ هزار و ۱۲۳ نفر جمعیت دارد. به همین دلیل، تراکم جمعیت سرمرسوق ۰.۰۴۳ نفر در کیلومتر مربع است.

دومین شهر بزرگ جهان از نظر مساحت نیز در گرینلند واقع شده است. آواناتا با ۵۲۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت، ۱۰ هزار و ۷۲۶ نفر جمعیت دارد و تراکم جمعیت آن حتی کمتر از سرمرسوق است (۰.۰۲ نفر در هر کیلومتر مربع).

چین بیشترین تعداد شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را دارد و سومین، چهارمین، پنجمین و ششمین شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را در خود جای داده است که شامل ناگچو، هولنبیر، جیوکوآن و شیگاتسه می‌شود.

ناگچو شهری با ۴۵۰ هزار و ۵۳۷ کیلومتر مربع مساحت، شامل ۸۹ شهرستان، ۲۵ شهر و ۱۲۸۳ روستا است. هولنبیر با مساحت ۲۶۳ هزار و ۹۵۳ کیلومتر مربع ۲.۵۴۹ میلیون نفر جمعیت دارد، جمعیت جیوکوان با مساحتی در حدود ۱۹۱ هزار و ۳۴۲ کیلومتر مربع، ۱.۰۹۵ میلیون نفر است و شیگاتسه، با مساحت ۱۸۲ هزار کیلومتر مربع، جمعیتی بیش از ۷۰۳ هزار نفری دارد.

کد خبر 748611

دیگر خبرها

  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد