Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت در نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: گزارش‌ها حاکی از فشار‌های متعددی به قوه قضاییه است تا پرونده رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی به جای شعبه ویژه به شعبه عادی ارجاع شود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد توکلی رئیس هیأت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله رئیسی نوشت: گزارش‌های متعددی به دیده‌بان رسیده است که حاکی از فشار‌های بیرونی و داخلی متعددی به قوه قضاییه به خصوص از سوی برخی مسئولین رده بالای قوه است تا پرونده رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی به جای شعبه ویژه به شعبه عادی ارجاع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن نامه رئیس هیأت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت خطاب به رئیس قوه قضاییه بدین شرح است:

دیده‌بان شفافیت و عدالت اطلاع کافی و وافی دارد که رسیدگی به پرونده‌های صاحبان قدرت و نفوذ چقدر سخت و پیچیده است؛ از یک طرف ورود افراد صالح و سالم، قضات شجاع و پاک دست است و از طرفی، چون تلاش‌های زیادی صورت می‌گیرد تا به این پرونده‌ها نفوذ شود و به دستگاه قضا فشار‌های بسیاری وارد می‌شود، انرژی بسیاری از دستگاه قضا می‌گیرد تا تحت تأثیر این نفوذ‌ها و فشار‌ها قرار نگیرد.

یکی از این نوع پرونده‌ها مربوط به آقای «میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی» رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی است که مقامات، مسئولین و صاحبان زر و زور بسیاری، مانع از رسیدگی به تخلفات بسیار وسیع و گسترده این فرد و سازمان متبوعش بودند.

الحمدلله، دستگاه قضا تا این مرحله، از این آزمون بزرگ، موفق بیرون آمده و با انتخاب قاضی عادل و شجاع، مانع از اعمال قدرت و نفوذ این افراد و جریانات در این پرونده شده و در نهایت با صدور رأی در مرحله بدوی، وی را به ۱۵ سال حبس محکوم کرده است.

دیده‌بان شفافیت و عدالت، لازم می‌داند از اقدام قوه قضائیه در پیگیری و صدور حکم محکومیت چنین افرادی، علیرغم فشار‌های بیرونی و داخلی به قوه تقدیر و تشکر نماید.

اما این فشار‌ها همچنان ادامه دارد. گزارش‌های متعددی به دیده‌بان رسیده است که حاکی از فشار‌های بیرونی و داخلی متعددی به قوه قضاییه به خصوص از سوی برخی مسئولین رده بالای قوه است تا پرونده به جای شعبه ویژه به شعبه عادی ارجاع شود و عنوان مجرمانه از «اخلال در نظام تولیدی» به «تبانی در معاملات دولتی» تغییر یابد و... هم اکنون نیز دادگاه تجدیدنظر تحت این فشارهاست تا رأی در این مرحله تغییر و تقلیل یابد. متأسفانه آنان در برخی از موارد نظیر ارجاع، موفق بوده‌اند و در برخی موارد نظیر تغییر عنوان اتهام، ناموفق.

اگر دقت و هوشیاری جناب‌عالی و متولیان پرونده نباشد، ممکن است با تلاش آنان آرای صادره در مرحله تجدیدنظر‌خواهی تغییر یا کاهش یابد و حتی منجر به برائت وی شود.

امید است دستور قاطع و نظارت بیشتر شما با قید فوریت از هرگونه اعمال نفوذ در مراحل بعدی این پرونده ممانعت نماید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احمد توکلی آیت الله رئیسی قوه قضائیه رئیس اسبق سازمان خصوصی سازی دیده بان شفافیت و عدالت قوه قضاییه فشار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۰۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری

به گزارش خبرگزار، مهر، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقا سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقا سلامت اداری، خصوصاً ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضائی، مدیریت اخلاق حرفه‌ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و در اسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

کد خبر 6089965 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه