Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:44:24 GMT

بحران کرونا در آمریکا؛ افزایش بیکاری و بی‌خانمانی

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۰۸۱۱

بحران کرونا در آمریکا؛ افزایش بیکاری و بی‌خانمانی

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تارنمای خبری این روزنامه آمریکایی، با شدت‌گرفتن همه‌گیری کرونا در ایالات‌متحده، تعداد بیشتری از افراد بیکار شده و خانه‌های خود را از دست داده و مجبور به زندگی در خودروهای خود شده‌اند و این وضعیت در حال بدتر شدن است.

«دکتر گراهام پراس» (Graham Pruss)، کارشناس مرکز جمعیت های آسیب پذیر سانفرانسیسکو در این خصوص گفت: «در زمان بحران است که شکنندگی سیستم های ما نمایان می شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پراس افزود: «حتی پیش از همه گیری کووید-۱۹، میلیون ها نفر برای تهیه مسکن دست و پا می زدند، اما حالا شیوع ویروس کرونا وضعیت را بدتر کرده است».  

وی خاطرنشان کرد: «انتظار می رود شمار آمریکایی هایی که خودروهای خود را به عنوان سرپناه انتخاب می کنند، افزایش یابد».

براساس برآوردها، تقریبا از هر ۵۰۰ آمریکایی، یک نفر بی خانمان است و گروه های حمایت از بی خانمان ها می گویند افرادی که مسکن دائمی ندارند همواره از حقوق پایین تری هم برخوردار هستند.

«سارا رنکین» (Sara Rankin) دانشیار حقوق و مدیر پروژه حمایت از حقوق افراد بی خانمان در دانشگاه سیاتل در این مورد گفت: «روی آوردن به اقامت در وسایل نقلیه در آمریکا به شدت در حال افزایش است».

وی افزود: «مانند همیشه بازهم افراد رنگین پوست به طور نامتناسبی بیش از دیگران ساکن وسایل نقلیه هستند، زیرا همه گیری کرونا شکاف نژادی را به ویژه در بخش امنیت مالی و مسکن تشدید کرده است».

براساس گزارش «اتحاد ملی برای پایان دادن به بی خانمانی» (National Alliance to End Homelessness)، سیاه پوستان آمریکایی، آمریکایی های چند نژادی، اسپانیایی تبارها و لاتین تبارها بیش از سفیدپوستان با مشکل بی خانمانی روبرو هستند. سال گذشته، گزارشی از وزارت مسکن و توسعه شهری ایالات متحده آمریکا نشان داد در حالیکه سیاه پوستان تنها ۱۳درصد کل جمعیت آمریکا را شامل می شوند، نزدیک به نیمی از جمعیت بی خانمان ها را تشکیل می دهند.

برچسب‌ها کرونا ایالات متحده آمریکا بی خانمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ایالات متحده آمریکا بی خانمانی کرونا ایالات متحده آمریکا بی خانمانی اخبار کنکور بی خانمانی بی خانمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۰۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است

فعال حوزه دانشجویی گفت: سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان کشورهای اروپایی و آمریکایی مظهر واقعی عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر آمریکایی به آزادی و حقوق بشر است.

مجید قاسم کردی فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا، در بررسی اعتراض‌ها در دانشگاه‌های آمریکا در راستای جنبش همبستگی با مردم غزه اظهار کرد: تظاهرات دانشجویی علیه جنگ غزه بیش از شش ماه است که در سراسر آمریکا در حال برگزاری است؛ اما این تظاهرات با حوادث هفته گذشته شدت گرفته که منجر به بازداشت تعاد زیادی از دانشجویان در ۱۵ دانشگاه در هفته‌های اخیر شده است.

این فعال حوزه دانشجویی افزود: بیشتر بازداشت‌ها با استناد به ورود غیرقانونی به دانشگاه‌ها بوده است که سازمان‌های حقوق مدنی «سرکوب سخنرانی و اعتراضات» را غیرقانونی و این اقدامات را محکوم کرده است.

وی با بیان اینکه اعتراضات دانشجویی از دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آغاز شد و به‌سرعت دیگر دانشگاه‌های این کشور از جمله ییل، نیویورک، هاروارد، تگزاس، کالیفرنیای جنوبی و... را دربرگرفته است، اعلام کرد که شعارها و پلاکاردهای اساتید و دانشجویان معترض در آمریکا، نشان می‌دهد که خواسته‌های آنان مشخص و صریح است.

کردی افزود: موضوعاتی همچون «قطع کمک نظامی آمریکا به رژیم اسرائیل»، «پایان همکاری تحقیقاتی دانشگاه‌ها با تأمین‌کنندگان سلاح به رژیم صهیونیستی» و «عفو دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی که به دلیل اعتراض به حمایت‌ها از رژیم اسرائیل، تنبیه یا اخراج شده‌اند» از جمله درخواست‌های مهم اعتراض‌کنندگان بوده است.

این حقوقدان با اشاره به اینکه سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان کشورهای اروپایی و آمریکایی مظهر واقعی عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر آمریکایی به آزادی و حقوق بشر است، افزود: مدیر اجرایی عفو بین‌الملل آمریکا در حمایت این اعتراضات اعلام کرد هر اقدامی برای ساکت کردن، آزار، تهدید یا ارعاب کسانی که به طور مسالمت‌آمیز برای تظاهرات و اعتراض تجمع می‌کنند، نقض حقوق آن‌هاست. وی اعلام نمود؛ در بیانیه پل اوبراین، آزادی دانشگاهی محور اصلی حق آموزش است که فعالیت در محوطه دانشگاه یکی از اجزای حیاتی این آزادی است.

قاسم کردی با تصریح این موضوع که دیده‌بان حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی سرکوب اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه را محکوم کرد. اذعان کرد؛ عفو بین‌الملل از مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا خواسته تا از حق دانشجویان برای تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن در محوطه‌های خود محافظت و این اعتراضات را تسهیل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • مجامع بین‌المللی برای توقف سرکوب دانشجویان آمریکایی ورود کنند
  • بی خانمانی ایرانی‌ها را تهدید می‌کند/ هر سال تعداد بیشتری از مردم توان اجاره مسکن را از دست می‌دهند (فیلم)
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • تجلی حقوق بشر آمریکایی در برخورد وحشیانه با دانشجویان معترض
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است