Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: سرخابی ها بدهکارترین شرکت‌های روی میز دولت هستند و آقایان در حوزه باشگاهداری تخصص و اهلیت ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاظم اولیایی مدیرعامل اسبق استقلال درباره جلسه هفته گذشته برخی مدیران سابق باشگاه استقلال با رئیس سازمان خصوصی‌سازی اظهار داشت: هفته قبل جلسه‌ای را با قنبری رئیس سازمان خصوصی سازی برگزار کرده و نگرانی خود را به استحضار وی رساندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعریف شدن استقلال،‌ پرسپولیس و سایر باشگاه‌های کشورمان عنوان یک باشگاه خصوصی هم خواست مقامات عالی رتبه کشوری است و هم سازمان‌های بالادستی که موظف به رعایت قوانین آنها هستیم هم این الزام را برای ما ایجاد کرده‌اند.

وی افزود: فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا قبول ندارند که هیچ کدام از باشگاه‌های ما دولتی باشد و به این شکل اداره شود. عقل و منطق هم اجازه تیم‌داری دولت‌ها را نمی‌دهد. استدلال قوانین داخلی و بین المللی این است که مصلحت فوتبال در خصوصی اداره شدن باشگاه‌ها است و این حرف درست است.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال اضافه کرد: به قنبری گفتیم با خصوصی شدن و واگذاری دو باشگاه موافق هستیم زیرا قانون هم موافق این امر است و گردن ما در مقابل قانون از مو باریک‌تر است، اما نحوه اداره باشگاه‌ها در آینده با این مسائلی که آقایان مطرح می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند نگران‌کننده است. اقتضای فوتبال و باشگاهداری با کارخانه‌داری و این نوع خصوصی سازی  که در دست اجراست، تفاوت دارد.

اولیایی تصریح کرد: برای این کار زمان گذری را لازم داریم و باید مالکیت همچنان در اختیار دولت باشد و اختیار مدیریت برای روشن و شفاف شدن عملکردها در اختیار اهلش قرار بگیرد. در بحث واگذاری چهار روش داریم که یکی از آنها پیمان مدیریت است و  طبق این روش دولت باید الزاماتی را برای بخش خصوصی سازی به وجود آورد تا شفاف سازی و پرداخت بدهی‌ها صورت بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در ادامه واگذاری هم باید به شکل جمع‌سپاری باشد و باشگاه را به فرد نفروشند. مهم‌تر از تمام این مسائل این است که باشگاه علاقمند و هوادار دارد و سرخابی‌ها هم باید مانند باشگاه‌های پیشرفته دنیا از سوی هواداران خود اداره شوند و راه علاج هم همین است. در این حالت باشگاه‌ها راحت‌تر می‌توانند ادامه حیات بدهند.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال درباره این که آیا حسنعلی قنبری در فرصت یک هفته‌ای پس از تصدی صندلی ریاست سازمان خصوصی سازی با سازوکار واگذاری دو باشگاه آشنا شده، توضیح داد: خود آقایان هم می‌دانند طبق روشی که روی واگذاری اصرار دارند با مشکل مواجه خواهند شد و از خدا می‌خواهم این نظری که دارند اجرایی نشود. واگذاری 10 تا 15 درصد از سهام استقلال و پرسپولیس از طریق بورس یا فرابورس آنها را در ادامه با مشکلات متعددی مواجه می‌کند.

اولیایی در گفت و گو با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران ادامه داد: این آقایان در حوزه باشگاهداری تخصص و اهلیت ندارند و سهامدار را با هوادار یکسان در نظر گرفته‌اند. در دنیای امروز هوادار حق وفاداری خود را به باشگاه پرداخت می‌کند و تمام طرفداران حاضرند پشت باشگاه بایستند، اما تعریف عام سهامدار یعنی کسی که سرمایه‌ای دارد و به جهت ارزش افزوده سهام می‌خرد.

وی اضافه کرد: باشگاه‌های ما 42 سال است که به شکل دولتی و با مسائل مختلف اقتصادی و مالی اداره می‌شوند و یقین بدانید اگر نگوییم ضررده هستند، سودآور هم نیستند. به همین دلیل با این روش واگذاری مدعیانی برای دولت آینده ایجاد می‌کنیم و می‌دانیم در آینده کسی پاسخگوی این مدعیان نخواهد بود. این موضوع مشکل اجتماعی به وجود می‌آورد.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال اظهار داشت: قنبری در جلسه اعلام کرد جلسه دیگری را با حضور معاونت مربوطه و کارشناسان برگزار می‌کند تا درباره واگذاری سرخابی‌ها به جمع‌بندی برسند. این وعده را برای  برگزاری جلسه کارشناسی به ما داده‌اند، اعتقاد دارم باید تمام صداها در واگذاری سرخابی‌ها شنیده شود و به خرد جمعی توجه کنیم. نباید روی این بحث اصرار شود که ا گر در دولت فعلی واگذاری صورت نگیرد، دولت‌های بعد هم این کار را انجام نخواهند داد. بیان این جمله درست نیست.

اولیایی تصریح کرد:  معاون وزیر ورزش نباید چنین ادعایی داشته باشد. مگر دولت فعلی چه ویژگی دارد که علی‌نژاد پیش بینی می‌کند دولت‌های بعد این ویژگی را ندارند؟ خواهش می‌کنم حرمت دولت‌های آینده را حفظ کند و دچار توهم نشود که توانمندی‌هایی دارد که دولت‌های آینده آن را ندارند.

وی درباره این که با توجه به شرایط فعلی بورس کشور آیا خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس از این طریق به نتیجه‌ای خواهد رسید، گفت: به نظر می‌رسد با دعوت کردن مردم به در اختیار گرفتن سهام استقلال و پرسپولیس قصد دارند آمارهای غیرواقعی به آنها ارائه بدهند، همان گونه که برخی کارخانه‌های ضررده را از لحاظ مالی در بورس سودده نشان دادند. به همین دلیل این کارخانه‌ها دچار تنش شده و سرمایه مردم از بین رفت.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال  افزود: وضعیت استقلال و پرسپولیس هم همین است. مسؤولان دولت و نمایندگان مجلس باید بشنوند و به این موضوع پاسخ بدهند که چگونه سه سال است که استقلال و پرسپولیس به عنوان شرکت‌های سودده در قانون بودجه به تصویب می‌رسند؟ درآمدی فرضی برای آنها متصور شدند و این عدد باقی مانده و اکنون تراز مالی پرسپولیس و استقلال در بودجه کشور مثبت است.

اولیایی تصریح کرد: کدامیک از این 84 میلیون نفر ملت ایران نمی‌دانند این دو باشگاه بدهکارترین شرکت‌های روی میز دولت هستند و برای کوچک‌ترین مشکل خود مانند پرداخت بدهی‌ها، کارهای روزمره و پرداخت قراردادها به هر روشی متوسل می‌شوند. این سندسازی‌ها بورس را به جایی رساند که مردم عاصی و عصبانی شده‌اند.

وی افزود:‌ اگر استقلال و پرسپولیس وارد بورس شوند، دچار مسائل زیادی خواهیم شد، البته خوشبختانه گروه کارشناسی مشغول فعالیت است. از نظر وزارت ورزش واگذاری دو باشگاه در اختیار سازمان خصوصی سازی است و از نظر ما باید سازمان خصوصی سازی مدارک را به فرابورس ارائه بدهد. در آنجا هم هیأت کارشناسی باید متوجه باشند اسناد ارائه شه نیاز به راستی‌آزمایی دارد تا از این طریق بتوان به واقعیت‌های درون باشگاه پی برد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال استقلال و پرسپولیس سازمان خصوصی سازی باشگاه ها دو باشگاه سرخابی ها دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۲۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس