Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تایباد، محسن رضایی در مراسم یادواره شهدای شهرستان تایباد که امروز در دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزار شد، بیان کرد: امروز دیگر، روز تقسیم غنائم نیست بلکه فرصت ایثار و تلاش است و این آرمان با رسیدن به تمدن بزرگ ایرانی اسلامی محقق می‌شود، امروز روز سکوت کردن و مساحمه با دشمن نیست، باید اقتصاد و فرهنگ را درست کرد، در واقع باید آن‌ها را کامل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ملت ایران قصد بزرگی کرده و دشمنان هنوز این مهم را باور نکرده‌اند، این امر موجب یک رویارویی شده، آنها نمی‌خواهند ۲۰۰ سال حکومت و استعمار را از دست بدهند و مردم ما نیز دیگر زیر بار این استعمار نمی‌روند.

وی اظهار کرد: شهدای اهل سنت و تشیع تایباد نشان دهنده قدرت اتحاد است که مسلمانان برای حفظ این نظام با هر مذهب و دینی جان خود را تقدیم کرده‌اند؛ وظیفه اصلی ما برای حفظ و بقای نظام ادامه دادن مسیر این شهدا است.

رضایی با بیان اینکه شهرهای مرزی مورد توجه قرار نگرفته و از لحاظ اقتصادی محروم واقع شده‌اند، تاکید کرد: امروزه شهرهای مرزی در تمام دنیا جزو ثروتمندترین شهرها محسوب می‌شوند، ما در مناطق مرزی نباید مشکلاتی مانند اشتغال و اقتصاد مردم را داشته باشیم. توجه به شهرهای مرزی باید به عنوان یک مساله مهم در دستور کار ۱۰ ساله و در برنامه دولت قرار گیرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به برابری تشیع و تسنن در نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید و عنوان کرد: همه مردم ما مثل هم هستند، تشیع و تسنن با هم برابرند، نباید بین مردم تبعیض وجود داشته باشد؛ بلکه باید بازنگری اساسی در سیاست‌ها صورت بگیرد. همچنین نیاز است دولتمردان و مجلسی‌ها پاسخگوی مردم باشند در واقع ما نیازمند یک تحول عظیم در سال ۱۴۰۰ هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین حسین ملکی ابرده، امام جمعه شهرستان تایباد هم در ادامه این مراسم گفت: علم و دانش و اقتدار فرهنگی، اقتدار دفاعی و اقتدار اقتصادی سه قدرت اساسی است که اگر در جامعه نهادینه شود تمام موانع از بین خواهد رفت.

مولوی غلام‌نبی توکلی، امام جمعه اهل سنت تایباد نیز بیان کرد: به برکت انفاس قدسی امام راحل (ره) که تشیع و تسنن را از هم مجزا نمی‌دانست، دشمنان نتوانستند در این ۴۲ سال به اهداف شوم خود دست یابند و این فهمیدگی و بصیرت مردم ایران را نیز می رساند که به دشمن چنین اجازه‌ای ندادند.

محسن رضایی از دیشب برای سفری چند روزه وارد مشهد شده و امروز ۲۵ بهمن ماه برای دیدار با مردم و شرکت در مراسم یادواره شهدای تشیع و تسنن عازم شهرستان تایباد و تربت جام شد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران محسن رضایی اهل سنت شهرهای مرزی تشیع و تسنن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند