Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، طی چهار روز برگزاری (۲۱ تا ۲۴ بهمن ۹۹) این رویداد فرهنگی در تالار حافظ شیراز، محمود پاک‌نیت، اصغر همت، اصغر پیران، نادر شهسواری، علی‌نقی رزاقی، نوید جعفری و منوچهر محسنی از این هنرمند یاد کردند و خواستار ایجاد سالن تئاتر یا پلاتو به نام او در شهرستان فسا شدند.

فرهاد (محسن) تنها، بازیگر، کارگردان و مدرس تئاتر شهرستان فسا که در سال ۱۳۹۸ با نمایش "ننه مده‌آ" به عنوان نماینده استان فارس در جشنواره تئاتر فجر شرکت کرد ۲۴خرداد ۹۹ بر اثر سانحه تصادف در سن ۵۳ سالگی درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از بازیگران نمایش ننه مده‌آ، نماینده فارس در سی‌ و هشتمین جشنواره تئاتر بین‌المللی فجر بود که در بخش مسابقه به روی صحنه رفت. نمایشی که در سی‌امین جشنواره تئاتر استانی فارس با دریافت چهار جایزه در بخش‌های نویسندگی، بازیگری مرد و کارگردانی و همچنین دریافت تندیس کانون منتقدان تئاتر فارس درخشید و نام این هنرمند را بار دیگر بر سر زبان‌ها انداخت.

دبیر جشنواره پسامهر در حاشیه این رویداد تئاتری به ایرنا گفت: در این دوره از جشنواره به دلیل شیوع کرونا آثار به‌صورت مجازی داوری شدند و درنهایت برگزیدگان از ۳۷ نمایشی که در سه بخش بخش یادبود فرهاد تنها، مسابقه و جنبی معرفی شدند.

علی نیکومنش افزود: ۳۷ اثر یادشده به مدت دو ماه در تلویزیون‌های اینترنتی نمایش‌نت، ایران‌تئاتر و تیوال تا فروردین ۱۴۰۰ اکران خواهد شد.

وی افزود: در بیستمین دوره جشنواره پسامهر افزون بر جایزه بازیگری مرد و زن، کارگردانی و نویسنده برگزیده که واجد دریافت تندیس و ۵۰ میلیون ریال هستند، جایزه بازیگر فرهاد تنها تندیس جشنواره و ۵۰ میلیون ریال دریافت کردند.

دبیر جشنواره پسامهر با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان فسا عنوان کرد: به پاس تلاش هنرمندان تئاتر این شهرستان ضروری است به فعالیت‌های نمایشی بیشتر توجه شود و امکانات مناسبی به اهالی تئاتر فسا چه از نظر مادی و چه از نظر زیرساختی اختصاص یابد.

هیات داوران متشکل از فریبا متخصص، لیلی رشیدی و منوچهر اکبرلو برگزیدگان این رویداد را معرفی کردند.

 جایزه بازیگری زن به صورت مشترک به فاطمه معطری برای اعترافات یک سارق مادرزاد از کازرون استان فارس و  ساناز حق‌گو برای گردآفرید از فسا استان فارس رسید.

جایزه بازیگری مرد به‌صورت مشترک آلان مریوانی برای تئاتر مراحل رشد و نمو قورباغه از بوکان آذربایجان غربی و محمدمهدی بحر آسمانی برای نمایش چلفیخی از جیرفت استان کرمان رسید.

جایزه کارگردانی به صورت مشترک به آرمان خضرآقا برای مراحل رشد و نمو قورباغه از بوکان آذربایجان غربی  و آژمان بیژنی نسب برای نمایش پینو و کیو از فسا اهدا شد.

جایزه نمایشنامه‌نویسی به صورت مشترک به مهدی محمدی برای نمایش چلفیقی از جیرفت استان کرمان و نمایشنامه کیوشین از  سلمان مشیر پناهی از تهران اهدا شد.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

برچسب‌ها محمود پاک نیت اصغر همت فسا تئاتر شیراز لیلی رشیدی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمود پاک نیت اصغر همت فسا محمود پاک نیت اصغر همت فسا تئاتر شیراز لیلی رشیدی فارس اخبار کنکور جشنواره تئاتر صورت مشترک شهرستان فسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی

حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش با کاظم نظری؛ مدیر کل هنرهای نمایشی درخصوص اجرای آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر ارتش، اجرای عمومی آثار تولیدی، تولید آثار هنری مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده گفت‌وگو و تفاهم کردند.

به گزارش ایسنا در جلسه‌ای که با حضور حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش، کاظم نظری؛ مدیر کل هنرهای نمایشی و سیامک موحدی؛ مدیر امور هنری سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش و شهرام نوشیر؛ مدیر کانون تئاتر دینی برگزار شد، مقرر شد آثار برگزیده سیزدهمین جشنواره تئاتر ارتش، که اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد، در جشنواره تئاتر فتح خرمشهر و جشنواره تئاتر مقاومت اجرا داشته باشند. همچنین در این جلسه قرار شد فرصتی فراهم شود تا نمایش‌های خیابانی با موضوع شهدا و مضامین مرتبط، بتوانند در پادگان‌ها و فضاهای سازمانی ارتش، روی صحنه بروند.
در سومین مورد از این تفاهم، قرار شد گروه‌های اجرای تعزیه ارتش در فضاهای نمایشی و میادین و فضاهای روباز مختص این نوع نمایش، در ایام سوگواری اجرا داشته باشند.
همکاری دو طرف برای تولید یک اثر فاخر مشترک، نیز جزو مواردی بود که در این جلسه درباره آن گفت‌وگو شد و توافقاتی نیز به عمل آمد که به زودی نام نمایش و سالن اجرای آن اعلام خواهدشد.
همچنین در این جلسه درباره حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده جشنواره «نسیم رحمت» با موضوع و نگاه مورد توافق دو طرف، گفت‌وگو شد. جشنواره «نسیم رحمت» از جمله جشنواره‌های برگزارشده توسط ارتش است که امسال هنرمندان شاخص در عرصه نمایشنامه‌نویسی در آن شرکت خواهند کرد.
 همچنین سال جاری، برای تقویت متون نمایشی و جشنواره تئاتر میثاق ۱۴، به نمایشنامه‌نویسان جوان و مطرح کشور نگارش ۲۸ نمایشنامه سفارش داده شده است.
درپایان این جلسه، گفت‌وگوهای اولیه درخصوص احیای سالن‌های ارتش برای اجرای تئاتر و برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک نیز صورت گرفت و ادامه آن برای بررسی سیستم، مشکلات و تحلیل بیشتر موضوع به جلسات آتی موکول شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد
  • راهیابی ۲ نمایش از البرز به جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟