Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تسلا در نظر دارد طی پنج سال آینده به تعداد ایستگاه های شارژ اضافه کند و این یکی از بزرگترین برنامه های این کارخانه خودروسازی است. GM و EVgo در پنج سال آینده ۲۷۰۰ ایستگاه شارژ سریع به شهر‌ها خواهند آورد. 

EVgo شرکت ایستگاه شارژ، همچنین ایستگاه‌های سازگار با تسلا را به شبکه خود اضافه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنرال موتورز (GM)  نیز قصد دارد تا سال ۲۰۲۳، ۲۰ خودروی الکتریکی به بازار عرضه کند. EVgo اعلام کرده است که ۶۰۰ شارژر سازگار با تسلا به شبکه خود در ایالات متحده ۲۰۲۱ اضافه خواهد کرد.

شرکت ایستگاه شارژ EVgo، اتصالات تسلا را به ۴۰۰ ایستگاه فعلی و ۲۰۰ ایستگاه اضافه می‌کند، ایستگاه‌هایی که تا پایان سال احداث خواهد کرد. این شرکت در حال حاضر دارای ایستگاه‌های شارژ سازگار با وسایل نقلیه تسلا در مکان‌های خود در سانفرانسیسکو و لس آنجلس است. ایستگاه‌های جدید در سن دیگو، سیاتل، دنور، دالاس، آستین، واشنگتن دی سی، سالت لیک سیتی، میامی، سانفرانسیسکو و لس آنجلس مستقر می‌شوند.

EV در یک محیط متراکم شهری، یعنی جایی که ترافیک زیادی دارد و رانندگان مجبور هستند مدام ترمز بگیرند،نصب می شود. مساله این است که بسیاری از ساکنان شهر در آپارتمان‌ها زندگی می‌کنند و معمولاً مجبورند در خیابان خودرو را پارک کنند، اکنون جنرال موتورز می‌خواهد ناوگان وسایل نقلیه الکتریکی آینده خود را به این رانندگان بفروشد و با این حساب در شبکه شارژ EVgo برای گسترش زیرساخت شارژ در ۴۰ شهر طی پنج سال آینده سرمایه گذاری کرده است.

این دو شرکت اعلام کرده اند که طی پنج سال آینده بیش از ۲۷۰۰ ایستگاه شارژ سریع به شهر‌ها اضافه خواهند کرد. کتی زوی مدیر عامل شرکت EVgo در بیانیه‌ای گفت: ما ایستگاه های شارژ را به مکان‌هایی اضافه خواهیم کرد که رانندگان بیشترین نیاز را به آن دارند، یعنی در مکان هایی مانند فروشگاه‌های مواد غذایی، داروخانه، خرده فروشان، کافه‌ها، زمین‌های بازی و سالن بدن سازی.

ماری بارا مدیر عامل جنرال موتورز گفت: ما به شدت به دنبال همه جنبه‌های اکوسیستم EV هستیم، از جمله زیرساخت‌های شارژ، زیرا ما به میلیون‌ها EV در جاده‌ها نیاز داریم تا تأثیر قابل توجهی در جهان با انتشار صفر ایجاد کنیم. جنرال موتورز قصد دارد تا سال ۲۰۲۳، ۲۰ دستگاه خودرو جدید الکتریکی به بازار بیاورد. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو بررسی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • (تصاویر) آزمایش اولین رنج روور برقی در دمای ۴۰- درجه قطب شمال
  • (تصویر) هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز‌ترین محصولات خودرویی جهان در چین
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: نمایش به روز ترین محصولات خودرویی جهان در چین (+گزارش تصویری)
  • تیگو ۹ مدل ۲۰۲۴ رسما رونمایی شد
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا