Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان به 2.2 میلیون تن رسیده است.

سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش 407 هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی کرمانشاه طی امسال، گفت: هم‌اکنون ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان که مجوز راه اندازی خود را از سازمان جهاد کشاورزی دریافت کرده اند، به 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 میلیون تن رسیده است.

کریمی اضافه کرد: پایان سال گذشته ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان 1.8 میلیون تن بود.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: بیشترین واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی راه اندازی شده طی امسال به ترتیب به زیربخش‌های باغی، زراعی و دامی اختصاص دارد و بیشترین واحدهای ایجاد شده سردخانه بوده‌ است.

وی اضافه کرد: ظرفیت سردخانه های استان کرمانشاه از 26 هزارتن سال گذشته به 50 هزار و 100 تن رسیده، ضمن اینکه 84 هزارتن سردخانه هم در استان در دست ساخت داریم.

کریمی با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌های استان واحدهای فرآوری بخش کشاورزی داریم، اضافه کرد: هم اکنون بیشترین واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان کرمانشاه در دو شهرستان کرمانشاه و روانسر فعال هستند.

وی در ادامه اشاره ای هم به مجموع ظرفیت واحدهای فرآوری، ذخیره سازی و بسته بندی استان در بخش کشاورزی داشت و گفت: تاکنون مجوز راه اندازی واحدهای فراوری با ظرفیت بیش از  4.7 میلیون تن از سوی  دو سازمان جهاد کشاورزی و صنعت و معدن در استان صادر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی افزایش ظرفیت فرآوری کشاورزی كرمانشاه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان سازمان جهاد کشاورزی ظرفیت صنایع تبدیلی استان کرمانشاه میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد