Web Analytics Made Easy - Statcounter

آوات بازیار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پروژه حمایت از میش‌مرغ (چیرگ) با مشارکت جوامع محلی در بوکان با هدف جلب توجه ‌و تشویق جامعه روستایی به حفاظت از این پرنده نادر، توسعه کسب و کار پایدار، آگاه‌سازی در خصوص تهدیدات موجود و ارائه راهکار در راستای حفاظت از این گونه فعالیت برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این اجرای این طرح که با همکاری "کانون گردشگران طبیعت ایران" برگزار می‌شود، کارشناسان این تشکل که یک تشکل غیردولتی و مردمی است از زیستگاه میش‌مرغ در دشت "سوتاو " روستای حمامیان این شهرستان بازدید و با مردم این روستا گفت و گو کردند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست بوکان اضافه کرد: این کانون با هدف صیانت از محیط زیست به آموزش اصول گردشگری پایدار با تکیه بر فنون طبیعت گردی فعالیت می کند.

وی اضافه کرد: در این طرح علاوه بر حمایت از گونه جانوری میش مرغ، این کانون با آموزش روستاییان منطقه برای ساخت صنایع دستی با برند میش مرغ علاوه بر ایجاد اشتغال حساسیت جامعه را برای حفظ این گونه را نیز ایجاد می‌کند.

به گزارش ایرنا، میش‌مُرغ پرنده‌ای از خانواده هوبرایان و تنها پرنده سنگین جهان است که قادر به پرواز است که در دشت‌های وسیع بی‌درخت، زمین‌های استپی و کشتزارهای پهناور حبوبات و علفزارها زندگی می‌کند.

بوکان تنها زیستگاه میش مرغ در سطح کشور به شمار می‌رود و در آخرین سرشماری ۱۹ گونه از آن در بوکان سرشماری شده است.

کانون گردشگران طبیعت ایران از سال ١٣٧٨ فعالیت خود را در قالب یک تشکل مردم نهاد در زمینه محیط زیست و طبیعت گردی آغاز و در ٣٠ اردیبهشت ١٣٨١ با شماره ثبت ١۳٨٩ بصورت رسمی ثبت شده است. 

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست معاونت طبیعی و تنوع زیستی تالاب آذربایجان غربی بوکان تخریب محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی سازمان حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی بوکان تخریب محیط زیست اخبار کنکور محیط زیست میش مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی

 به دنبال فراخوان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز و انجمن‌های محیط زیستی مبنی بر پاکسازی ساحلی رودخانه کارون و دعوت از عموم شهروندان اهوازی جهت مشارکت در این برنامه تعدادی از فعالان و دوستداران طبیعت نسبت به پاکسازی محیط اقدام نمودند.

صغری رستمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از حضور داوطلبانه دوستداران محیط زیست در این برنامه گفت: اجرای این گونه برنامه‌ها در راستای فرهنگ سازی برای توجه به مقوله پسماند و جلوگیری از آلودگی‌های محیط زیست است و خواستار مشارکت همه اقشار جامعه در این گونه حرکت‌های زیست محیطی شد.

وی افزود: امروزه یکی از مهمترین معضلات در بخش پسماند در استان، کشور و حتی جهان، پلاستیک است که باید برای کاهش آن و جایگزین با موادی که سریعتر تجزیه و آسیب کمتری به محیط زیست بزنند، اقدام کنیم.

رستمی ادامه داد: باید به کودکان یاد داد که ما نه تنها زباله‌ها را در طبیعت رها نمی‌کنیم، بلکه زباله‌های رها شده را هم جمع آوری می‌نماییم تا طبیعت زیبایمان را از وجود ناپاکی‌ها پاکسازی نماییم.

 این مراسم از کوچکترین فعال محیط زیست نیز با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت