Web Analytics Made Easy - Statcounter

چادرملو 250 هزار تن سنگ آهن برای تامین نیاز واحدهای فولادی به ویژه ذوب آهن اصفهان به صورت حراج باز در بورس کالا عرضه خواهد کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از مهندس ناصر تقی زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نشست مشترک رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، نماینده وزارت صمت و مدیران شرکت‌های بزرگ فولادی کشور که در بورس کالای ایران برگزار شد بود اعلام کرد: چادرملو 250 هزار تن سنگ آهن برای تامین نیاز واحدهای فولادی به ویژه ذوب آهن اصفهان به صورت حراج باز در بورس کالا عرضه خواهد کرد

وی افزود: چادرملو ذخایر خوبی در حال اکتشاف دارد که به محض قطعی شدن، جزئیات بیشتر آن به اطلاع سهامداران خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل و عضو هیات مدیره چادرملو با اشاره به اینکه، این شرکت همواره در جهت حفظ سرمایه های سهامداران و ایجاد ارزش در دارایی آنها خود را متعهد می داند تصریح کرد: در تصمیم گیری ها باید یک تعامل همه جانبه میان وزارت صمت، سازمان بورس و شرکت های تولیدکننده شکل بگیرد تا علاوه بر حل و فصل مسائل و مشکلات مصرف کنندگان محصولات، منافع سهامداران نیز در نظر گرفته شود .

مهندس تقی زاده تاکید کرد: چادرملو برای همکاری بیشتر با مجموعه بازار سرمایه و بورس کالا آمادگی کامل دارد و از هر گونه اقدامی که به حمایت از سرمایه های مردم در بورس منتهی شود دریغ نخواهد کرد.‌

وی با بیان اینکه ، تحریمها و کرونا نه تنها در روند تولید و برنامه های توسعه این شرکت توقف ایجاد نکرده و تنها بخشی از هزینه‌ها را افزایش داده است بلکه امسال تولیدات چادرملو فراتر از برنامه پیش بینی شده خواهد بود. کما اینکه گزارشهای ماهانه این شرکت حاکی از رکورد شکنی های متعدد در واحدهای معدنی و صنعتی چادرملو است .

بر اساس همین گزارش، در این نشست که بورس کالای ایران میزبان بود، علاوه بر همدلی و عزم مدیران فولاد برای حمایت از حقوق سهامداران، نماینده وزارت صمت بر تعامل همه جانبه این وزارتخانه با بازار سرمایه تاکید کرد. محمدعلی دهقان دهنوی رییس سازمان بورس نیز در اظهارات خود گفت: خوشبختانه اراده و رویکرد مثبتی در بین مدیران صنعت فولاد کشور وجود دارد و به عنوان وکلای میلیون‌ها سهامدار، خود را متعهد به دفاع از حقوق آنها می دانند .

در پایان این نشست، مقرر شد بیانیه‌ای برای تامل بیشتر کمیسیون صنایع مجلس در طرحهای فولادی نگارش و برای نمایندگان ارسال تا بهترین تصمیم‌ها در این حوزه با تعامل صنعتگران فولاد، بازار سرمایه، مجلس و وزارت صمت اتخاذ شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه