Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران زرگری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه متاسفانه داروهای نیروزا و مکمل‌های غذایی ورزشی غیرمجاز و تقلبی در کمین سلامت فعالان ورزشی ازجمله قشر بانوان است افزود: درحال حاضر مصرف بی‌رویه این نوع داروها و مکمل‌ها در ورزش بدنسازی بانوان زنجان به معضل مهمی تبدیل شده است و شدیدا در معرض تهدید و خطر هستند و مصرف کنندگان بهتر است قبل از اینکه دیر شود به این مهم آگاه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد داروهای نیروزا و مکمل های غذایی ورزشی عرضه شده در بازار از سوی افراد غیر مسوؤل، تقلبی بوده و خطرات و عوارض زیادی را به دنبال دارد، اظهار داشت: استفاده کنندگان، یقین بدانند که با خرید و مصرف آن، آتش به مال و جان خود می زنند که به حتم در آینده، حاصلی جز ندامت و پشیمانی برای آنان و خانواده ها نخواهد داشت.

رییس هیات ورزش پرورش اندام و بدنسازی استان زنجان، خطاب به مدیران و مربیان باشگاه های ورزشی فعال این استان، گفت: فروش و استفاده از هرگونه داروی نیروزا و مکمل های ورزشی غذایی غیرمجاز در سطح باشگاه های پرورش اندام و بدنسازی این استان غیرقانونی و ممنوع است و در صورت مشاهده، براساس قوانین و ضوابط با خاطیان رفتار خواهد شد.

زرگری با تاکید براینکه ورزشکار سالم با تغذیه مناسب و رعایت اصول ورزشی، نیازی به استفاده از داروهای نیروزا و مکمل های خاص ندارد، تصریح کرد: بانوان یقین داشته باشند که مصرف این داروها و مکمل‌ها، موجب بروز ناهنجاری‌های فیزیولوژیک بدنی و رفتاری شده و عوارض و تأثیرات سوء بر روی کلیه ها، کبد، قلب، عروق، سسیستم اسکلت و استخوان ها گذاشته و همچنین بروز فشار خون را موجب می شود که به منظور جلوگیری از این کار لازم است متولیان امر وارد میدان شوند.

وی با اشاره به اینکه باشگاه های پرورش اندام و بدنسازی، محل عرضه و تجویز دارو و مکمل های غذایی نیست و این کار ممنوع است، اظهار داشت: این هیات فقط می تواند طرح موضوع بکند و قدرت اجرایی برای مقابله با این معظل جدی را ندارد و این متولیان امر هستند که باید هرچه زودتر و قبل از اینکه دیر شود و جان عده ای به خطر بیفتد، پای کار آیند. زرگری با بیان اینکه داروهای نیروزا و مکمل‌های غذایی ورزشی باید دارای شماره پروانه بهره‌برداری از سوی سازمان غذا و دارو باشند افزود: با توجه به اینکه داروهای نیروزا و مکمل‌ها به صورت زیرپله‌ای تولید و وارد بازار می شود بنابراین لازم است دستگاه های متولی برای ممانعت از این کار، نظارت ها و بازرسی ها را افزایش دهند.

وی با بیان اینکه عرضه این داروها و مکمل‌ها باید از سوی داروخانه ها، صورت گیرد و به هیچ وجه نباید عرضه و توزیع آن خارج از این زنجیره باشد تصریح کرد: در کنار نظارت و بازرسی‌های دقیق و جدی‌ تر، باید به موضوع اطلاع‌ رسانی و آگاهی بخشی نیز توجه بسیار شود تا ورزشکاران به خطرات و تهدیدات استفاده از داروهای نیروزا و مکمل های  های غذایی ورزشی غیرمجاز، بهتر و بیشتر پی ببرند. زرگری، افزود: مربیان نیز به هیچ عنوان حق تجویز داروهای نیروزا به ورزشکاران را ندارند و در صورت لزوم فقط می تواند ورزشکار مورد نظر را به منظور پیشگیری از عوارض ناشی از مصرف آن به پزشک متخصص غدد معرفی کنند.

برچسب‌ها پرورش اندام دوپینگ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام بانوان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پرورش اندام دوپینگ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام پرورش اندام دوپینگ فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام بانوان زنجان اخبار کنکور نیروزا و مکمل نیروزا و مکمل ها داروهای نیروزا پرورش اندام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟

تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که به طور طبیعی در بعضی از مواد غذایی وجود دارد و به منظور جلوگیری از بروز عوارض ناشی از کمبود منیزیم باید روزانه به مقدار لازم از آن استفاده کنید، مردها روزانه به ۴۲۰ میلی‌گرم منیزیم و زن‌ها به ۳۲۰ میلی‌گرم از آن نیاز دارند؛ تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

مصرف منیزیم هنگام صبح

مصرف منیزیم هنگام صبح می‌تواند انرژی را افزایش دهد و به بهبود خلق‌وخو کمک کند؛ منیزیم نقش مهمی در متابولیسم انرژی ایفا می‌کند، باعث بهبود فرایند تبدیل غذا به انرژی می‌‏شود و از عملکرد آنزیم‌های دخیل در تولید انرژی اولیه بدن پشتیبانی می‌کند؛ مصرف منیزیم در ابتدای روز به افزایش هوشیاری و تمرکز در طول روز کمک می‌کند.

مصرف منیزیم قبل از ورزش

مصرف منیزیم قبل از ورزش می‌تواند به بهبود عملکرد عضلات کمک کند، این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض و آرامش عضلات برعهده دارد و برای حفظ عملکرد مناسب ماهیچه‌ها در طول ورزش ضروری است؛ علاوه بر این، منیزیم به تنظیم تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند که برای هیدراتاسیون و عملکرد ماهیچه‌ها بسیار مهم است؛ مصرف منیزیم قبل از ورزش، از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها، ممکن است به جلوگیری از گرفتگی عضلات و کاهش خستگی کمک کند.

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی می‌تواند جذب و استفاده از آن توسط بدن را افزایش دهد، جذب منیزیم در روده کوچک اتفاق می‌افتد؛ مصرف مواد غذایی یا مکمل‌های غنی از منیزیم همراه با وعده‌های غذایی، به ویژه غذاهای حاوی پروتئین و چربی‌های سالم، ممکن است به بهبود جذب آن کمک کند؛ بنابراین توصیه شده است بعضی از مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند سبزیجات برگ‌دار، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مصرف منیزیم هنگام خواب

مصرف منیزیم قبل از خواب ممکن است باعث آرامش و بهبود کیفیت خواب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که منیزیم از چرخه طبیعی خواب و بیدار بدن پشتیبانی می‌کند؛ علاوه بر این، منیزیم به آرامش عضلات کمک می‌کند و با کاهش تنش عضلانی به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، بنابراین می‌توان با مصرف منیزیم قبل از خواب به بهبود آرامش بدن و ذهن کمک کرد که منجر به افزایش کیفیت خواب می‌شود.

چه زمانی باید مصرف مکمل منیزیم را شروع کرد؟

مصرف منیزیم را بر اساس نیازهای بدن خود تنظیم کنید، در صورتی که علائمی مانند گرفتگی عضلات، خستگی یا دیگر علائم مربوط به کمبود منیزیم را تجربه کردید، مصرف منیزیم از طریق منابع غذایی یا مکمل‌ها را افزایش دهید؛ علاوه بر این، عواملی مانند استرس، فعالیت بدنی شدید و شرایط پزشکی ممکن است نیاز بدن به منیزیم را افزایش دهد.

کدام مواد غذایی حاوی منیزیم است؟

مواد غذایی سرشار از منیزیم برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله عملکرد عضلانی و عصبی، تنظیم قند خون و سلامت استخوان ضروری است؛ سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کلم پیچ، آجیل و دانه‌هایی مانند بادام، بادام هندی و تخمه کدو تنبل، غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و کینوا، حبوبات مانند لوبیا و عدس، ماهی‌های چرب مانند سالمون و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند و مصرف آن‌ها به بهبود سلامت عمومی افراد کمک می‌کند.

کد خبر 748594

دیگر خبرها

  • نگاهی بر خبر‌های ورزشی یازدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده