Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@05:34:13 GMT

جاسوسی گسترده آمازون با اپلیکیشن کنترل رانندگی

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۴۹۰۰

جاسوسی گسترده آمازون با اپلیکیشن کنترل رانندگی

آمازون از نرم افزاری به نام منتور برای ردگیری لحظه به لحظه رانندگان تحت امر خود و تحت فشار قراردادن آنها برای انجام دقیق‌تر وظایفشان استفاده کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی ان بی سی، نرم افزار منتور آمازون به دوربین‌های هوش مصنوعی در خودروهای ون این شرکت وصل بوده و از این طریق تمام تحرکات رانندگان این شرکت را تحت نظر داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمازون تمامی رانندگان خود را مجبور به استفاده از اپلیکیشن یادشده کرده است تا از این طریق تا همه رانندگان را به صورت آنی زیر نظر بگیرد و هم به رفتارهای رانندگان خود امتیاز بدهد و افرادی که امتیاز کافی نیاورند تنبیه کند.

شرکت سازنده برای اقناع رانندگان به استفاده از برنامه منتور به آنها گفته بود با این برنامه می‌توانند بر میزان امنیت خود بیفزایند، اما کارکنان آمازون می‌گویند این برنامه مشکلات و خطاهای متعددی دارد و حتی بعد از خروج اشخاص از محل کار نیز موقعیت جغرافیایی آنها را ردگیری می‌کند.

این نرم افزار که از سال ۲۰۱۸ عرضه شده هر روز از ۸۰۰ به افراد نمره می‌دهد، اما اگر نمره آنها از ۴۹۹ کمتر باشد با خطر جریمه و اخراج روبرو می‌شوند. از این برنامه برای کنترل بیش از ۱۳۰۰ راننده طرف قرارداد آمازون در ۵ کشور استفاده شده و یکی از اشتباهات آن ثبت تخلف مکالمه افراد در حین رانندگی حتی در صورت پاسخ ندادن تلفن، در صورت زنگ خوردن گوشی است.

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: جاسوسی آمازون رانندگی اپلیکیشن منتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • درس‌هایی برای روانپزشکان از پروژه‌های کنترل ذهن سیا
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟