Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@13:23:27 GMT

خواسته‌های فرهنگ و هنر استان قزوین مطرح شد

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۶۰۶۵

خواسته‌های فرهنگ و هنر استان قزوین مطرح شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین نشستی که به ریاست منوچهر حبیبی معاون سیاسی امنیتی استانداری برگزار شد، با اشاره به مشکل زیرساخت های فرهنگی در قزوین اظهار کرد: به عنوان مثال قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی ایران مطرح است و از ظرفیت خوبی در این زمینه برخوردار است اما از نبود گالری و نگارخانه تخصصی برای هنرمندان، موزه هنرهای معاصر، المان ها و نمادهای خوشنویسی و هنری در سطح شهر محروم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بحث آموزش خوشنویسی در مدارس و دستگاه های اداری و راه اندازی رشته خوشنویسی در دانشگاه های استان از دیگر نیازهای پایتخت خوشنویسی است.

او افزود: ساخت و تکمیل پلاتوهای تخصصی تئاتر، راه اندازی گذر فرهنگ و هنر، تاسیس باغ کتاب، ایجاد تکیه ی بزرگ تعزیه و همچنین نمایشگاه مجازی کتاب از اقداماتی است که به حمایت همه جانبه مسئولین نیازمند است.

اسماعیلی از اقدامات برای جذب سرمایه گذار غیردولتی برای تکمیل پروژه تالار شهر خبر داد و همچنین تکمیل پروژه تئاتر شهر قزوین و واگذاری آن به هنرمندان تئاتر را از دیگر خواسته های هنرمندان‌ برشمرد.

او در ادامه با اشاره به موازی کاری های دستگاه ها و نهادها در حوزه های فرهنگی خواستار راه اندازی شورای عالی فرهنگ و هنر در استان شد و تاکید کرد: باید با استفاده از ظرفیت نخبگان و هنرمندان در تدوین برنامه‌های فرهنگی از طریق هم افزایی بین دستگاه های فرهنگی و هنری بهره بگیریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از موضوعات مهم را در این راستا اقتصاد فرهنگ و هنر برشمرد و مشکل هنرمندان را در این زمینه مشکل فروش آثار هنری عنوان نموده و بیان کرد: باید سازوکاری ایجاد شود که هم مردم و هم مسئولین به یک اثر هنری به چشم یک کالای ارزشمند که در طول ایام ارزش افزوده خواهد داشت، نگاه کنند و در این راستا با برگزاری اکسپوهای هنری در مقاطع مشخص و خرید آثار هنرمندان به تقویت اقتصاد هنر در استان کمک کرد.

اسماعیلی در ادامه به ظرفیت فضاها و خانه های تاریخی در استان اشاره کرد و گفت: خواسته هنرمندان این است که این ظرفیت عظیم در استان به شایستگی مدیریت شود و می توان با استفاده از ظرفیت هنرمندان، این فضاها را احیا و در عین حال به مراکز فرهنگی و هنری تبدیل کرد.

او در این زمینه به کاروانسرای سعدالسلطنه و عمارت سردار مفخم اشاره کرد که در صورت برنامه ریزی دقیق و جامع می تواند به قطب فرهنگی و هنری تبدیل شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان ضمن تشکر از مسئولان و مدیرانی که همراهی خوبی با اصحاب فرهنگ و هنر دارند تاکید کرد: با توجه به اینکه در تمامی رشته های هنری انجمن های تخصصی و رسمی و ثبت شده وجود دارد، درخواست این انجمن ها این است که برنامه ریزی ها و اقدامات فرهنگی و هنریِ دستگاه ها و نهادها از طریق این انجمن ها صورت گیرد و از ارتباطات شخصی با افراد و هنرمندان پرهیز گردد  تا از ظرفیت همه هنرمندان در این راستا استفاده شود.

48

کد خبر 1485889

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین فرهنگی و هنری فرهنگ و هنر دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۶۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی

سیدمجید پوراحمدی در جریان بازدید از نمایشگاه هنر جهانی دبی از حضور پررنگ و تاثیرگذار هنرمندان کشورمان در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: هنرمندانی از ۶۰ کشور دنیا با بیش از ۱۰ هزار اثر هنری در قالب ۴۰۰ غرفه در این نمایشگاه شرکت کردند و آثار متنوع و مقرون‌به‌صرفه‌ای را به نمایش گذاشتند.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی تاکید کرد: یکی از اهداف صندوق اعتباری هنر در دولت مردمی، معرفی آثار هنرمندان ایرانی و حمایت از حضور آنها در رویداد‌های بین‌المللی است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: اغلب شرکت‌کنندگان این رویداد هنری از هنرمندان نوظهور و میان رده هستند و آثار نیز با سطوح قیمتی متنوع ارائه می‌شود.

پوراحمدی گفت: نمایشگاه هنر دبی یک رویداد هنری بین‌المللی در منطقه است و اغلب هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در این نمایشگاه از اعضای صندوق هنر نیز هستند.

وی افزود: تلاش داریم با بررسی چالش‌ها و راهکار‌های ارتقای حضور هنرمندان در این رویداد، چگونگی معرفی هرچه بهتر آثار هنرمندان ایرانی در خارج از مرز‌های کشور و بررسی راهکار‌های ارتباط موثر هنرمندان و گالری‌های ایرانی با بازار جهانی اقتصاد را مورد ارزیابی قرار دهیم.

پوراحمدی بسترسازی برای شکوفایی استعداد‌های هنرمندان جوان و تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر را یکی از اهداف مهم صندوق اعتباری هنر عنوان کرد و افزود: هنر ایران قدمت چندهزار ساله دارد و با توجه به ظرفیت بی نظیر این حوزه، طی دو سال گذشته اقدامات جدی در بسترسازی میان مدت و بلند مدت برای توسعه و رفع موانع اقتصاد هنر به عمل آوردیم.

وی ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌کنیم با حمایت از حضور هنرمندان ایرانی در رویداد‌های بین‌المللی، شناساندن آثار ارزشمند هنری ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و جذب مشتریان نقش تسهیل‌گر را داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود