Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@15:26:20 GMT

تصویب پژوهانه‌های جدید در مرکز حافظ شناسی

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۶۱۱۴

ایسنا/فارس جانشین مدیر مرکز حافظ شناسی از تصویب ۲ پژوهانه جدید تحت عنوان "پژوهانه خانواده صحرائیان" توسط این مرکز خبر داد.

رضا رستگاری، شنبه ۲۵ بهمن به خبرنگاران گفت: مرکز حافظ‌شناسی و کرسی پژوهشی حافظ، با هدف حمایت از پژوهشگران ممتاز و دانش‌آموختگان مستعد دانشگاهی و توسعه‌ی کیفی پژوهش‌های بنیادی در پیوند با حافظ، به‌جذب و تخصیص اعتبارات تحقیقی در قالب پژوهانه یا گرنت پژوهشی اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستگاری ادامه داد: پس از تصویب و اجرای سه پژوهانه طی ۲ سال گذشته، در آستانه‌ی سال ۱۴۰۰ شاهد تصویب ۲ پژوهانه‌ی جدید با همراهی خانواده‌ی محترم صحرائیان، نهایی شده و توسط مرکز حافظ‌شناسی اجرا می‌شود.

به‌گفته‌ی وی این پژوهانه، اعطای ۲ اعتبار مستقل به‌نام شادروان «آقای رضی صحرائیان» و شادروان «بانو شکیبا صحرائیان» است که ازسوی فرزندان آنان، در قالب حمایت مالی از طرح‌های تحقیقی و مطالعات حافظ‌پژوهی به‌مرکز حافظ‌شناسی است و این دو طرح تحت عنوان پژوهانه‌ی خانواده‌ی صحرائیان مطرح شده است.

رستگاری ادامه داد: دانش‌آموختگان دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری، حافظ‌پژوهان واجد شرایط و هنرمندان صاحب اثر شاخص می‌توانند برای برخورداری از این پژوهانه، طرح‌های پیشنهادی خود را به‌معاونت پژوهشی مرکز حافظ‌شناسی ارسال کنند. ‌

وی افزود: مرکز حافظ‌شناسی ضمن پاسداشت این اقدام شایسته‌ی فرهنگی، امیدوار است توجه به تاریخ و فرهنگ ایران و حمایت از دانش و هنر ایرانی، بیش از گذشته وجهه‌ی همّت نیک‌اندیشان پیش‌بین واقع شود. 

به گزارش ایسنا، مرکز حافظ‌شناسی پیش از این، موفق به‌تصویب و اجرای ۳ پژوهانه شامل "پژوهانه‌ی دکتر زهرا طاهری"، "پژوهانه‌ی مهندس بهرام بزرگ" و "پژوهانه‌ی دکتر زهرا رنجبری" شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پژوهانه حافظ مرکز حافظ شناسی مرکز حافظ شناسی پژوهانه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • مشق عشق در روستایی دورافتاده
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟