Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ فرمانده کل سپاه با بیان اینکه هیچ صحنه‌ای برای سپاه بن بست ندارد، گفت: برای دقیق کردن محاسبات دشمن بخش‌هایی از قدرت مان را نشان می‌دهیم.

همزمان با ایام سالروز عملیات غرور آفرین والفجر ۸ و روز حفاظت اطلاعات، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در ارتباط ویدئو کنفرانسی با فرماندهان نیروها، سپاه‌های استانی و سازمان حفاظت اطلاعات سپاه رسالت اصلی انقلاب اسلامی را وراثت مستضعفان، غلبه آنها بر مستکبران و تشکیل حاکمیت الهی روی زمین عنوان و اظهار کرد: به دلیل افق بلند و آرمان‌های انقلاب اسلامی که حاکمیت مستضعفان و محو استکبار را در خود داشت قدرت‌های عالم تمام جبروت و شوکت شیطانی خود را به کار گرفتند تا از ظهور این قدرت جدید و الگو و مدل الهام بخش جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده کل سپاه انقلاب اسلامی ایران را تجلی نور الهی بر زمین و طلوع مجددی از خورشید اسلام توصیف و تصریح کرد: فرازهای سختی را پشت سر گذاشته ایم؛ از گردنه‌های سختی عبور کرده‌ایم که تمامی آنها در نابرابرترین شکل توازن قدرت اتفاق افتاده و تا این لحظه به اذن خداوند توأم با پیروزی برای ما بوده است.

سرلشکر سلامی عملیات پرافتخار و پیروزمند والفجر ۸ را از افتخارات و ابتکارات مهم سپاه در دوران دفاع مقدس دانست و گفت: در این عملیات پیچیده و راهبردی حماسه‌ای بی نظیر در تاریخ نبردهای عالم رقم خورد که نمونه و مصداق روشنی از وعده نصرت الهی بر مؤمنان و مجاهدان راه خدا بود.

وی افزود: باوجود آماده سازی های زمین و تسلط بصری دشمن بر گستره جبهه‌ای که قرار بود عملیات از آن آغاز شود، اما به دلیل نقشی که حفاظت اطلاعات در موفقیت آن عملیات داشت و حفاظت اطلاعات و تدابیر و خلاقیت فرماندهان و رعایت آن توسط همه رزمندگان توانستند دشمن را کاملاً غافلگیر کنند.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه سپاه در آفرینش پیروزی‌ها و دستاوردهای بزرگ انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش ممتاز و برجسته ای ایفا کرده است، گفت: آنچه در این گردنه‌های سخت، یاری گر سپاه بوده تا بتواند بر دشمنان بزرگ غلبه کند و نه تنها راه‌های غلبه آنها را به اذن الهی ببندد بلکه راه‌های غلبه بر آنان را مفتوح کند، دمیدن روح الهی اسلام و ایمان بر قلب پاسداران انقلاب اسلامی است.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه هیچ صحنه‌ای برای سپاه بن بست ندارد، گفت: هنر سپاه شکستن قدرت‌های استکباری است. سپاه در دامنه قله‌ای است که از آن قله ولی فقیه با تدابیر نورانی خود چشمه‌های حکمت را جاری می‌کند و فرمول‌های غلبه را می‌آموزاند، با این منطق سپاه در هیچ صحنه‌ای شکست نمی‌خورد.

وی افزود: جنگ‌های بزرگ ما باقی است؛ دشمن همچنان وجود دارد و هرچند پژمرده شده است اما هنوز خطرناک بوده و نمی‌خواهد شکست را بپذیرد و سپاه همچنان باید در مرکز این میدان بدرخشد و صیانت از عناصر اصیل شکل دهنده سپاه رسالت خطیر حفاظت اطلاعات به عنوان مقوم روح و معنای سپاه است.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه سپاه خود را خادم ملت ایران می‌داند و پیشگام برای رفع مشکلات مردم است، گفت: مردم عزیز ما نیز در تمام صحنه‌های سخت سپاه را تنها نگذاشتند؛ از همدلی و حضور ایثارگرانه در سالهای ایثار و مقاومت در دوران دفاع مقدس تا بدرقه فرمانده دلاور سپاه و سردار دل‌های ملت ایران این همدلی و همراهی به وضوح به چشم می‌خورد و مادامی که ارتباط سپاه، مردم و امام امت برقرار است هیچ قدرتی قادر نیست ما را شکست دهد.

فرمانده کل سپاه در پایان اطلاعات را حیاتی ترین سرمایه نهاد قدرتمندی مانند سپاه توصیف و با قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های فرماندهان و کارکنان سازمان حفاظت اطلاعات سپاه و تصریح کرد: دشمن نباید کرانه‌های قدرت ما را ببیند؛ ابهام سازی برای دشمن بخشی از قدرت ما است. اگر امروز قدرت نیروهای هوافضا، دریایی و زمینی ما دست نخورده باقی مانده و دشمن نمی‌تواند اجزا و ارکان و گسترش این قدرت را ببیند، محصول این است که بین فرماندهی، حفاظت و تک‌تک پاسداران عزم و اراده جدی در صیانت از سپاه وجود دارد؛ هر چند گاهی برای ایجاد بازدارندگی و دقیق کردن محاسبات دشمن در رزمایش‌ها یا مصاحبه‌ها بخش‌هایی از قدرت مان را نشان می‌دهیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 سپاه پاسداران سپاه پاسداران انقلاب سرلشکر سلامی جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 فرمانده کل سپاه انقلاب اسلامی حفاظت اطلاعات سرلشکر سلامی قدرت ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • مراسم اربعین شهدای حادثه کنسولگری ایران برگزار شد
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • سرلشکر رشید: رژیم صهیونیستی جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟