Web Analytics Made Easy - Statcounter

در تاریخ 19 بهمن ماه 1399 فعالان حوزه خانواده و فضای مجازی استان آذربایجان شرقی سومین کنگره ملی خانواده را با موضوع آسیب ها و فرصتهای فضای مجازی ویژه خانواده را به صورت برخط برگزار کردند.

به گزارش برنا؛ مخاطبین این کنگره ملی را دغدغه مندان و فعالان حوزه رسانه در خصوص خانواده تشکیل می دادند.

این نشست بر خط ساعت 16 روز یکشنبه 19 بهمن به علت رعایت پروتکل های بهداشتی در بصورت غیرحضوری در فضای اسکای روم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کنگره استاد کفاش با نظرسنجی از مخاطبین حاضر در جلسه موضوع مدیریت رسانه در خانواده را برای ارائه مطالب انتخاب کردند.

مطالب ذکر شده شامل مدیریت رسانه راه کارهای مواجهه با چالش های رسانه ای،بیان یک سری از فنون اقناع در رسانه و...بود.

ایشان نکات بسیار مهمی در مورد مدت زمان استفاده از رسانه و رایانه برای رده های سنی مختلف بیان کردند.

 همچنین سه نکته مهم و کلیدی جهت قانون گذاری در خانه برای استفاده فرزندان از رسانه و...

:را بیان کردند

قانون باید متناسب سن کودک باشد

شرایط نقض قانون باید به حداقل برسد

به هیچ وجه از قانون تان عبور نکنید

بعد از پایان ارائه مطالب ایشان مدت زمان کوتاهی را برای پرسش و پاسخ اختصاص دادند و سپس جلسه را اتمام رساندند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳۳۷ حافظ آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین رامین خورنژاد ظهر پنج شنبه با اعلام این خبر گفت: نخستین مرحله از نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم در قالب حفظ ۱۰ جز، ۲۰ جز و کل قرآن کریم در آذربایجان شرقی نیز برگزار می‌گردد.

وی ادامه داد: این آزمون جمعه ۱۴ اردیبهشت همزمان با سراسر کشور با حضور ۳۳۷ نفر از حافظان استان در تبریز برگزار خواهد شد که ۷۰ در صد از شرکت کنندگان در آزمون مرحله اول را بانوان و ۳۰ درصد را برادران تشکیل می‌دهند.

رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی استان با بیان اینکه آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم در سطح کشوری در چهار مرحله و در استان به صورت سه مرحله‌ای برگزار می‌شود، اظهار داشت: مرحله نخست این آزمون کتبی و مربوط به حفظ، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در قالب ۱۰ جز، ۲۰ جز و کل قرآن کریم است که نتایج آن ۲۲ خرداد از طریق سایت تلاوت اعلام خواهد شد.

وی افزود: نوبت اول مرحله دوم نیز که آزمونی شفاهی است، ۲۷ تیر تا ۱۰ مرداد برگزار و نتایج ۲۵ شهریور و نوبت دوم نیز ۱۶ تا ۲۵ آبان در مراکز استان‌ها برگزار و نتایج در دی ماه اعلام می‌شود.

به گفته حجت الاسلام خورنژاد مرحله سوم آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم شامل ترجمه و مفردات، پنجم بهمن ۱۴۰۳ برگزار و پس از اعلام نتایج آن در ۲۰ بهمن ماه، زمان مرحله چهارم که به صورت کشوری و با حضور قبول شدگان مراحل استانی برگزار می‌شود، تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.

رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی آذربایجان شرقی گفت: طبق مصوبه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در هشتم تیر ۱۳۸۴ مدرک تخصصی درجه ۳ قرآن معادل لیسانس، مدرک تخصصی درجه ۲ معادل کارشناسی ارشد و درجه ۱ معادل دکتری بوده و دارندگان این مدارک از مزایای دارندگان مدارک درجه یک تا پنج هنری برخوردار می‌شوند.

کد خبر 6095080

دیگر خبرها

  • مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است/ قدردان تلاش رسانه‌های استان هستیم
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • حضور ۳۳۷ حافظ آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم
  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد