Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از پایگاه اطلاع رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر محسن رضایی صبح شنبه ۲۵ بهمن ماه در یادواره ۱۲۳ شهید شهرستان تایباد که در سالن خلیج فارس دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزار شد، با تبریک حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع) گفت: امیدوارم شما مرزداران این خطه از خاک نورانی ایران اسلامی که هویت خودتان را از اسلام گرفته اید، مشمول ادعیه ماه رجب باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه رجب ماه آیه الکرسی، ماه لیله الرغایب و ماه پربرکت خداست؛ ماهی است که اگر ارتباط بندگان با خدا برقرار شود از همه مشکلات دنیایی نجات پیدا می‌کنیم. خدا را شاکرم که در ابتدای چنین ماهی در سرزمین مقدس مرزداران اسلام از سنی و شیعه، در کنار شما قرار گرفته ام و امیدوارم این مرزبانی شما در آینده ادامه پیدا کند و شاهد برکات برای اسلام و ایران باشیم.

رضایی افزود: مرحوم مولانا ابابکر تایبادی و مرحوم آیت الله محدثی از میان شما برخاسته اند و باید تکریم شوند.

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس با گرامیداشت یاد شهدای تایباد گفت: امنیت و بقای ایران با ازخودگذشتگی حاصل شده است. اگر جانفشانی فرزندان ملت ایران نبود، ما علاوه بر اینکه امنیت نداشتیم، وطن و سرزمین و ایران را هم نداشتیم. شهدا جانشان را دادند تا من و شما هویت و سرزمین داشته باشیم. در این چهل سال اخیر شاهد جلوه‌های درخشانی از ایثار جوانان داوطلب بودیم که دو هزار کیلومتر از تایباد دور شدند و جانشان را در مرز‌های غربی ایران فدا کرده اند.

استاد دانشگاه امام حسین (ع) گفت: ملت ایران سرمایه گذاری فراوانی برای انقلاب خود کرده است. ملت ایران آرمان‌های بزرگی دارد و با فشار و تهدید از ادامه این مسیر باز نمی‌ماند. دشمنان از این اراده ملت ایران دچار ترس شده اند. آن‌ها از صدای عزت ما می‌ترسند. این صدای استقلال، برادری و پیشرفت کشور‌های اسلامی است. آمریکا از این وحدت می‌ترسد. منطق ملت ایران این است که می‌خواهیم عزت خودمان را به دست بیاوریم و به استعمار و مداخلات بیگانگان در منطقه پایان دهیم. خوشا بحال شهدا که این منطق را درک کردند و جان خود را در راه این آرمان فدا کردند. افرادی، چون سردار شهید سید علی اکبر رضوی یا دیگر شهدای اهل تسنن و شیعه این شهرستان، هشیاری و وفاداری خود را نشان دادند.

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: ما بخشی از راه را طی کرده ایم و بقیه راه را باید با ازخودگذشتگی و ایثار طی کنیم. اینکه عده‌ای بنشینند و فرصت‌ها را بین خودشان، حزبشان و قبیله خودشان تقسیم کنند، یک خطر بزرگ برای کشور است. امروز روز حرکت، جهاد و ادامه انقلاب است. همه ما باید ازخودگذشتگی داشته باشیم. نیمه دوم راه ما، اقتصاد و فرهنگ و رسیدن به تمدن بزرگ ایرانی - اسلامی است. نباید عده‌ای ادامه راه را رها کنند و در کاخ‌ها بنشینند و منافع شخصی و جناحی را بر منافع ملی ترجیح دهند. امروز روز سکوت، مسامحه و عقب نشینی در برابر دشمنی که دستانش آغشته به خون شهدای ما و جهان اسلام است، نیست.

دکتر رضایی افزود: اقتصاد و فرهنگ را باید سامان بدهیم و علم و فناوری را باید به دست بیاوریم و انقلاب و جهاد خودمان را کامل کنیم.

او افزود: یکی از غفلت‌هایی که صورت گرفته، مساله مرزنشینان ما است. شهر‌های مرزی و استان‌های مرزی در همه دنیا جزو ثروتمندترین مناطق هر کشوری هستند و اگر دریا هم ندارند مراکز بزرگ تجاری و گمرکی درست می‌کنند. شهر‌های مرزی باید جزو ثروتمندترین مناطق کشور ما باشد و تجارت در آن‌ها باید رونق بگیرد. نمونه اش همین تایباد خود ماست. بازارچه مرزی و گمرک اینجا برای ارتباط با افغانستان نباید با مشکل و موانع روبرو باشد. در فاصله بین گمرک دو کشور، زمین نباید بلاتکلیف باشد. اینکه مسئولان اینجا اختیار مسائل جاری اینجا را نداشته باشند، چه ارتباطی با تحریم‌ها دارد؟ گره‌ها را باز کنیم و اختیارات استان‌ها را برای تصمیم گیری اقتصادی و رونق بخشیدن به مرز‌ها افزایش دهیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در شهر‌های مرزی گفت: اگر ما با پانزده کشور همسایه تجارت می‌کردیم، تحریم‌های آمریکا اثری نداشت. میلیارد‌ها دلار صادرات و واردات می‌توانست انجام شود و هیچکس نمی‌توانست مانع تجارت دو کشور شود.

 

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استان های مرزی اقتصاد مقاومتی ملت ایران استان ها شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟

به گزارش قدس آنلاین، پخش سریال‌های جدید تلویزیون با «آقای قاضی، شعبه ۱۲۱» از امشب کلید می‌خورد. این مجموعه که توسط کارگردان جوانی به نام «سجاد مهرگان» ساخته شده، با نقش‌آفرینی تماشایی «بهزاد خلج» در نقش آقای قاضی، بازخوردهای خوبی در فصل اول داشت و پس از تأخیری طولانی برای ساخت فصل دوم، از امشب به آنتن شبکه دو می‌رسد و پخش آن به صورت هفتگی و پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها خواهد بود.
در این فصل، آقای قاضی به پرونده‌هایی پیچیده‌تر با موضوعاتی مختلف خواهد پرداخت و وارد شعبه جدید ۱۲۱ می‌شود که با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.
با پایان فصل پنجم سریال تماشایی «نون خ»، یک درام معمایی امنیتی جایگزین این مجموعه کمدی در شبکه یک می‌شود. سریال «رخنه» تولید جدید مرکز سیمافیلم با محوریت هوافضا و با هدف نمایش توان علمی و دفاعی کشور، از شنبه شب هفته آینده راهی آنتن می‌شود. قصه این سریال ۳۰قسمتی درباره گروهی از دانشمندان کشورمان است که روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کنند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان مواجه می‌شوند. کارگردانی این مجموعه را علی غفاری و حمیدرضا لوافی بر عهده دارند. علی غفاری پیش از این «بچه مهندس» را ساخته بود و علاقه‌مندان به این سریال احتمالاً فضایی مشابه همان مجموعه را در «رخنه» تجربه خواهند کرد.

 یک کمدی در انتظار مخاطبان شبکه ۳
در میان سه شبکه اصلی که بار تولید سریال‌های تلویزیون را به دوش می‌کشند، شبکه سه همچنان مشغول پخش «هفت سراژدها» است که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه نشد. این درام امنیتی پلیسی که ابوالقاسم طالبی، کارگردان فیلم «قلاده‌های طلا» سال‌ها درگیر ساخت آن بود، به عنوان سریال نوروزی امسال به آنتن رسید اما نتیجه آن چندان مطلوب ذائقه مخاطبان نبود و آمار مخاطبانش ۲۲درصد اعلام شد. پس از این سریال که به نظر می‌رسد پخش آن تا اواخر اردیبهشت ادامه یابد، یک مجموعه کمدی، اوقات فراغت شب‌های ماه پایانی بهار را برای مخاطبان شبکه سه پر می‌کند. 
سریالی که قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه قرار گیرد، پس از سریال روی آنتن این شب‌ها، پخش می‌شود. «بدل» به کارگردانی علی مشهدی که در مراحل پایانی تدوین و صداگذاری است، جایگزین «هفت سر اژدها» خواهد بود. مسعودی که پیش از این سریال «نوروز رنگی» را برای شبکه پنج در نوروز سه سال پیش ساخته بود، قصه طنز دیگری را با بازیگران کمدی شناخته شده، در کنار چند بازیگر جدید دیگر روانه آنتن خواهد کرد. 

روی دور قصه‌های پلیسی
با قطعی شدن سریال‌های جایگزین مجموعه‌های نوروزی سه شبکه اصلی تلویزیون، چند سریال دیگر هم در حال تولید قرار دارند و یا مراحل نهایی را برای پخش طی می‌کنند. جواد افشار که با ساخت «گاندو» ید طولایی در تولید آثار معمایی و پلیسی پیدا کرده، «ناریا» را در دست ساخت دارد که عاشقانه‌ای با تم پلیسی است. قصه این سریال در ایران و خارج از کشور می‌گذرد و درباره یک دختر نخبه و دانشمند ایرانی است که در اوج شکوفایی علمی‌اش به‌دنبال اختراعی جدید می‌رود. در این میان، گروهی از تبهکاران و گانگسترهای داخلی و خارجی وارد ماجرا می‌شوند، اما قصه از آنجا جذاب می‌شود که در این مسیر، یکی از تبهکاران عاشق این دختر می‌شود.
احمد معظمی هم پس از «خانه امن» سراغ قصه پلیسی دیگری به نام «هشت پا» رفته است که این روزها در سکوت خبری، فیلم‌برداری می‌شود و احتمالاً در جدول پخش سریال‌های تابستانی تلویزیون قرار خواهد گرفت.

 بزم تابستانی جعبه جادو
از آنجا که موضوعات روز، جزو اولویت‌های مدیران تلویزیون برای سریال‌سازی قرار دارد، سریال «رویان» به کارگردانی داوود بیدل هم در دست ساخت است که با محوریت پژوهشگاه رویان به دستاوردهای علمی در این پژوهشگاه می‌پردازد. 
سروش محمدزاده هم تصویربرداری «غریبه» را با بازی پژمان بازغی و حمید گودرزی در ترکیه پیش می‌برد. داستان این سریال درباره یک جوان نخبه داروسازی است که در آستانه ازدواج، براساس شواهدی احساس می‌کند همسر مرحومش که سه سال پیش در دریا غرق شده، زنده است. مصطفی در جست‌وجوی این راز با داستان‌های عجیبی مواجه می‌شود.
با پایان فیلم‌برداری سریال «مهیار عیار» که مجموعه‌ای تاریخی درباره دوران صفویه است و کارگردانی آن را سیدجمال سیدحاتمی برعهده دارد، به نظر می‌رسد این مجموعه تاریخی ۳۰قسمتی جزو آثار در اولویت پخش شبکه دو باشد. این سریال هم قرار بود در فهرست نوروزی این شبکه جا بگیرد
 اما این اتفاق نیفتاد. 
در میان سریال‌های جدید تلویزیون که سهم کمدی‌ها نسبتاً کم است، فصل دوم مجموعه طنز ۹۰ شبی «چرخ‌ گردون» به کارگردانی جواد مزدآبادی با نقش‌آفرینی حمید لولایی در دست تولید قرار داد.
سریال‌های دیگری همچون «مادر سوجان» که قصه چند نسل را در خطه گیلان در ۶۰ قسمت روایت می‌کند، سریال «طوبی» که سعید سلطانی، کارگردان «ستایش» آن را در شهرک غزالی جلو دوربین برده و مضمون آن با پیاده‌روی اربعین پیوند می‌خورد، «فراری» که در دو فصل ساخته شده و کارگردان جوان آن «امیر داسارگر» از فیلمسازان جشنواره عمار، نگاهی آزاد به زندگی یکی از شهدای مدافع حرم دارد یا «جان برادر» با موضوع شکل‌گیری گردان زرهی ۷۷ خراسان که قصه آن را پرویز شیخ‌طادی با بازی آرش مجیدی جلو دوربین برده است، از سریال‌های تابستان امسال تلویزیون خواهند بود.

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌ها تا ۱۰ روز آینده در تمام نقاط کشور
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • توافقات جدید گمرکی ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت