Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «مارین لوپن» رهبر حزب راستگرای افراطی «جبهه ملی فرانسه» در یک برنامه تلویزیونی دیدگاههای تند خود را به ویژه در مورد مسلمانان بیان کرد.

به گزارش رسانه های اروپایی، لوپن در مناظره ای با «ژرار دارمانین» وزیر کشور فرانسه در شبکه تلویزیونی فرانس۲ این فرصت را یافت که انتقادهای تندی را علیه دولت مطرح کرده و این مناظره را به یک نمایش تلویزیونی بزرگ برای افراط گرایان راست اروپا تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس مارین لوپن عصر پنجشنبه با یکی از مهره های مهم دولت «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه ، مناظره کرد و در پایان دولت محافظه کار مکرون را به برخورد نرم و تردیدآمیز با اسلام گرایان متهم کرد. این در حالی است که نظرسنجی ها از افزایش محبوبیت جریان راست افراطی فرانسه، بیش از هر زمان دیگری حکایت دارد.

طبق جدیدترین نظرسنجی، لوپن در دور اول انتخابات سال ۲۰۲۲ می تواند رئیس جمهور فعلی مکرون را با ۲۷ درصد آرا پشت سر بگذارد و در مرحله حساس دوم ۴۸ درصد آرا را از آن خود کند، در حالی که مکرون می تواند ۵۲ درصد آرا را به دست آورد. اکنون به فاصله ۱۴ ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری فرانسه ، لوپن نام خود را به عنوان اصلی ترین رقیب مکرون مطرح کرده است.

مارین لوپن رهبر حزب دست راستی فرانسه که به خاطر مواضع ضدمسلمانان شناخته شده است، دو هفته پیش نیز پیشنهاد ممنوعیت حجاب زنان مسلمان در همه اماکن عمومی این کشور را مطرح کرده است.

وی در یک کنفرانس خبری درمورد پیشنهادش برای تصویب قانون جدیدی به منظور تحریم «ایدئولوژی های اسلامگرایانه» گفت: از نظر من روسری بخشی از لباس اسلامی است. لوپن تاکنون دو بار برای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه نامزد شده است که بار آخر در سال ۲۰۱۷ مقابل امانوئل مکرون شکست خورد.

در سال ۲۰۱۷ میزان مشارکت مردمی در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه ۷۴.۶ درصد بود که پایین ترین میزان از سال ۱۹۶۹ اعلام شد، زیرا بسیاری از رای دهندگان چپگرا از شرکت در انتخابات خودداری کردند.

برچسب‌ها فرانسه امانوئل مکرون انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه امانوئل مکرون انتخابات ریاست جمهوری فرانسه امانوئل مکرون انتخابات ریاست جمهوری اخبار کنکور انتخابات ریاست جمهوری جمهوری فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!

«تشدید موضع گیری‌های ضدروسی مکرون در مدت اخیر تا حدی ریشه در تضعیف نفوذ سنتی فرانسوی‌ها در قاره آفریقا و قدرت‌گیری فزاینده روس‌ها دراین قاره دارد. موضوعی که به یک چالش بزرگ برای پاریس تبدیل شده است.»

به گزارش الف، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در روزها و ماه‌های اخیر، بر شدتِ موضع گیری‌های ضدروسی خود در بحبوحه تداوم یافتن جنگ اوکراین افزوده است. موضوعی که با بازتاب‌های بین‌المللی قابل توجهی نیز همراه شده است. مکرون در یک موضع‌گیری خود تاکید کرده که میزان حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین باید تا جای ممکن افزایش یابد.

با این حال، بخش جنجالی موضع گیری‌های وی که بازتاب‌های فراوانی نیز پیدا کرده، مرتبط با احتمالِ حضور نیروهای فرانسوی در میدان‌های جنگ اوکراین بوده است. در این رابطه برخی مقام‌های روسی خبر داده‌اند که فرانسه یک یگان دو هزار نفری را برای این موضوع آماده کرده است.

جالب است که امانوئل مکرون در موضع‌گیری تاکید کرده که برخی شرکای غربی فرانسه به ویژه در سازمان ناتو نیز با آنچه پاریس در مورد حضور میدانی در جنگ اوکراین می‌گوید، موافق هستند. با این همه، در سوی دیگر این ماجرا، دولت روسیه هشدار داده که طرح مسائلی از این دست بسیار خطرناک است و در صورت تحقق می‌تواند فرانسه و اهداف فرانسوی را به اهدافی مشروع برای روسیه تبدیل کند.

با این همه، یک سوال مهم و محوری مطرح می‌شود که علت طرح موضع‌گیری‌های اینچنینی رئیس جمهور فرانسه چیست؟ به نظر می‌رسد در پاسخ به این پرسش بایستی دو مولفه را مد نظر قرار داد.

اولا، این قبیل موضع گیری‌های رئیس جمهور فرانسه تا حدی ریشه در نگرانی‌های جدی پاریس در مورد نفوذ فزاینده روسیه در قاره آفریقا و محدود کردن نفوذ سنتی فرانسه در این قاره دارد. توجه داشته باشیم که قاره آفریقا در ماه‌های گذشته شاهد چندین کودتا درکشورهایی نظیر بورکینافاسو، مالی، نیجر، چاد و گابن بوده که در تمامی آن‌ها، حضور سنتی فرانسه در این کشور و البته نخبگان وابسته فرانسوی‌ها به شدت به خطر افتاده‌اند و در عوض، روسیه توانسته جای پایِ خوبی را در این قبیل کشورهای آفریقایی کسب کند.

مساله‌ای که نگرانی عمیق پاریس را به همراه داشته و حتی شاهد بوده‌ایم که برخی مقام‌های ارشد روسی نظیر ولادیمیر پوتین نیز به صراحت به این مساله اشاره داشته و تاکید کرده‌اند که فرانسوی‌ها این پالس را به مسکو داده‌اند که با موضع گیری‌های تهاجمی اخیر خود به نوعی سعی دارند این هشدار را به روسیه برسانند که این کشور باید به حوزه نفوذ آن‌ها در دیگر مناطق جهان احترام بگذارد.

دوم اینکه در صحنه سیاست داخلی فرانسه، جریان راست این کشور و به طور خاص راست‌های افراطی، تا حدی به صورت سنتی پیوندهایی را با روسیه دارند. آن‌ها حتی در مورد جنگ اوکراین نیز موضع گیری‌های دوپهلویی را اتخاذ کرده و چندان با موضع رسمی دولت مکرون در رابطه با این جنگ همراهی نمی‌کنند.

در این چهارچوب، مکرون و دیگر جریان‌های سیاسی همراه با وی در صحنه قدرت سیاسی فرانسه، پیروزی روسیه در اوکراین را یک سناریوی خطرناک برای خود ارزیابی می‌کنند. سناریویی که می‌تواند موضع و جایگاه آن‌ها در صحنه سیاست داخلی فرانسه را به نفع مخالفان و رقبای آن‌ها در جریان راست افراطی این کشور تضعیف کند. فراموش نکنیم که در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر فرانسه نیز شاهد بودیم که مکرون با اختلاف نه چندان زیادی توانست نامزد اصلی راست‌های افراطی یعنی مارین لوپن را شکست دهد. موضوعی که زنگ هشدار را برای مکرون و متحدانش به صدا درآورده است.

دیگر خبرها

  • خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا