Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با اشاره به این‌‌که ویروس جهش‌‌یافته کرونا جوان‌‌ترها را بیشتر درگیر می‌‌کند و بیماری زایی و مرگ و میر ناشی از ابتلا به آن بیش از نوع قبلی است، گفت: در رنگ‌‌بندی مناطق تجدید نظر خواهیم کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، سعید نمکی در حاشیه جلسه با رؤسای دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور با بیان این‌‌که با وجود مشکلات ناشی از تحریم‌‌ها، دستاوردها وتوفیقات زیادی داشته‌‌ایم، اظهار کرد: اتفاقات جدیدی افتاده که همه ما را نگران کرده است؛ من بارها به مردم گفتم که با ساده‌‌انگاری در دام جدید بیماری کرونا گرفتار می‌‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما از ورود ویروس جهش‌‌یافته انگلیسی و افریقایی و همچنین موتاسیون‌‌هایی که ممکن است در داخل کشور اتفاق بیفتد نگران بوده‌‌ایم؛ در گزارش‌‌هایی که پیش از این ارائه کرده بودیم، مواردی از گرفتاری با ویروس جهش‌‌یافته در مسافرینی داشتیم که وارد کشور شده بودند که آنها را ایزوله و از انتقال بیماری به اطرافیان‌‌شان جلوگیری کردیم. همان‌‌طور که ویروس کرونا خود را از ووهان چین به قطب رساند، ویروس انگلیسی نیز می‌‌تواند خود را از هرکجای دنیا به دورترین نقاط برساند.

نمکی هشدار داد: ویروس جهش‌‌یافته چندین برابر ویروس قبلی کرونا سرایت دارد و متأسفانه علیرغم ادعای قبلی مقامات بهداشتی انگلیس که می‌‌گفتند این نوع جهش یافته بیماری‌‌ز‌‌ایی و مرگ‌‌زایی بالاتری ندارد، هم بیماری زایی ویروس جهش یافته و هم مرگ و میر ناشی از ابتلا به آن بیش از نوع قبلی است؛ این ویروس جهش یافته جوان‌‌ترها را بیشتر گرفتار می‌‌کند و گرفتاری آن‌‌ها از نوع بدخیم است.

وی ادامه داد: کمیته‌‌هایی برای دیده‌‌بانی ویروس‌‌های جهش‌‌یافته تشکیل دادیم و مرزها را به شدت کنترل کردیم؛ در هفته پیش یک مورد ویروس جهش‌‌یافته منجر به مرگ در یک بانوی 71 ساله در خیابان وحدت اسلامی رخ داد که این خانم سابقه سفر به هیچ جای دنیا را نداشت.

نمکی گفت: دو روز پیش به من خبر دادند که هموطنی 48 ساله که کارگر بود در آبیک دچار مشکل شد و در بیمارستان هشتگرد فوت کرد؛ طبق بررسی‌‌ها به ویروس کرونای جهش یافته مبتلا شده بود؛ اطرافیانش را رصد کردیم و به موارد مثبت برخوردیم و کل منطقه را قرنطینه کردیم و بیمارستانی که در آن بستری بود را نیز تحت پوشش تست قرار دادیم؛ همچنین در شهرستان‌‌های مجاور محدودیت‌‌هایی را ابلاغ کردیم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: افزایش تست‌‌ها در دستور کار قرار دارد اما واقعیت این است که راهی به جز تشدید پروتکل‌‌های بهداشتی برای مقابله با ویروس جهش یافته نداریم. ما همواره بین موج جدید بیماری و عدم رعایت پروتکل‌‌های بهداشتی رابطه معناداری را شاهد هستیم.

وی گفت: با این ساده‌‌انگاری انتظار داشتیم که حتی اگر ویروس جهش‌‌یافته‌‌ای نیز ما را گرفتار نکند در اسفندماه دچار خیز جدید بیماری کرونا شویم و این اتفاق در برخی استان‌‌ها در حال رخ دادن است؛ در خوزستان خیز جدید بیماری را داریم و در مازندارن خیز بیماری کرونا وجود داشت که افت کرده است؛ ما اول گردنه خیز پرالتهاب بیماری کرونا هستیم. مردم باید از رفت و آمدها و دورهمی‌‌ها پرهیز کنند؛ این ماه مبارک و ماه جشن و عروسی‌‌هاست اما نباید عروسی‌‌ها را به عزا بدل کنند.

وزیر بهداشت با بیان این‌‌که امیدواریم دچار حادثه جدید نشویم، تصریح کرد: در رنگ‌‌بندی مناطق نیز تجدید نظر خواهیم کرد؛ امیدواریم با سختگیری زیادی که در اسفند داریم عید آرامتری را تجربه کنیم.

 

شهادت پرستار باردار بیمارستان لقمان حکیم بر اثر ابتلا به کروناتولید واکسن ایرانی کرونا در پیچ و خم بروکراسی اداری! + فیلمآخرین آمار کرونا در ایران| فوت 74 نفر در 24 ساعت گذشته + نمودار"تی‌تک" راهکار جلوگیری از ایجاد بازار سیاه واکسن کرونا

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت بهداشت ویروس کرونا بیماری کرونا وزیر بهداشت جدید بیماری جهش یافته ویروس جهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ذبیحی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شعار هفته سلامت به‌عنوان سلامت خانواده با مشارکت مردم نامیده شده و اهمیت این شعار این است که مردم در امر سلامت، مشارکت داشته باشند تا سلامت جامعه و یک شهرستان تأمین شود.

وی افزود: سطح سواد سلامت مردم در جامعه باید افزایش یابد و از منابع جدید و معتبر شبکه بهداشت استفاده کنند که اگر این امر مهم محقق شود، در پیشگیری از بیماری مؤثر خواهد بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: پرونده سلامت الکترونیک مهم است، شهروندان می‌توانند با مراجعه به شبکه بهداشت از خدمات رایگان این عنوان استفاده کنند و به سلامت خود اهمیت دهند.

ذبیحی بیان کرد: ۹ هزار سالمند در شهرستان اردستان وجود دارد و از این حیث به عنوان شهرهای پیر استان محسوب می‌شود، در سال گذشته سالمندان شهرستان بیش از ۳۶۰ هزار قرص کلیسم دریافت کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۰ هزار نفر در شهرستان اردستان آزمایش قند خون انجام دادند و نزدیک به چهار هزار نفر در این شهرستان مبتلا به بیماری دیابت هستند که ضرورت دارد به این مهم توجه شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار نفر بالای ۱۸ سال از نظر بیماری‌های فشارخون و قندخون بررسی شدند که از این مجموع ۳۰ هزار نفر از شهر اردستان بودند و ۹۱ درصد مردم بالای ۱۸ سال در این زمینه بررسی شدند.

ذبیحی اضافه کرد: در این بررسی‌ها، حدود ۱۸۲ نفر مشکوک به بیماری دیابت و ۹۹۶ نفر نیز مشکوک به بیماری فشارخون شناسایی شدند همچنین بیش از دوهزار نفر بیماری پیش‌دیابت دارند.

وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار خانم میانسال در اردستان از نظر سرطان سینه غربالگری شدند و حدود یک‌هزار نفر از این‌ها حداقل یک مشکل در سینه داشتند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان ادامه داد: بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته که ۲۵۸ مورد اخطاریه دریافت کرده، ۶۱ مورد ارجاع به مراجع قضائی و در ۱۱ مورد نیز پلمب انجام شد.

ذبیحی یادآور شد: سال گذشته بیش از دوهزار کیلوگرم موادغذایی تاریخ گذشته در شهرستان جمع‌آوری شد.

وی با بیان اینکه شدت بیماری سالک در شهرستان اردستان نسبت به گذشته کاهش یافته، گفت: عملیات مبارزه با مخزن بیماری سالک در مناطق آلوده انجام می‌شود، شهر زواره و مهاباد همراه با روستاهای اطراف آن‌ها کانون بیشتر بیماری سالک هستند که عملیات مبارزه در این مناطق نیز انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تاکید کرد: گزارشاتی به شبکه بهداشت شهرستان رسیده است که متأسفانه عده‌ای واکسن گریز هستند و خانواده‌ها را به عدم واکسیناسیون فرزندان ترغیب می‌کنند که این بسیار خطرناک بوده و موجب شیوع مجدد بیماری‌هایی می‌شود که صدها سال قبل کنترل شدند.

کد خبر 6089374

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند