Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شستا به روند تصمیمات و اقدامات مجموعه شستا در حوزه بازار سرمایه و بورس اشاره و اظهار کرد: در مسیری که در پیش گرفته ایم عرضه شرکت رایتل و سایر شرکت های باقی مانده را ادامه می دهیم.

به گزارش ایسنا، محمد رضوانی فر در مراسم رونمایی از قریب ۲۰۰ محصول جدید و افتتاح بیش از ۱۴ پروژه بازسازی توسعه ای شستا که در  مجموعه تلاش وزارت رفاه برگزار شد با بیان اینکه بر اساس وعده ای که دادیم تقریبا هر ۴۵ روز یک برنامه مشابه تا پایان فرصت خدمت در دولت خواهیم داشت گفت: امروز نیمی از هلدینگ ها فرصت یافتند که طرح ها و محصولاتشان را ارائه دهند و در پایان امسال یا ابتدای سال آینده هلدینگ های دیگر نیز پروژه هایی را آماده بهره برداری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شماری از پروژه ها در نوبت افتتاح هستند. هر ۴۵ روز یک برنامه مشابه با همین کیفیت خواهیم داشت. از ابتدای سال ۹۹ تقریبا ۳۳ پروژه به ارزش ۱۶۰۰ میلیارد تومان را به بهره برداری رساندیم و ۸۰ پروژه به ارزش ۱۸۰۰ میلیارد تومان نیز آماده بهره برداری است و در مجموع ۲۵۶ پروژه در حال اجرا به ارزش بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان در مجموعه شستا داریم.

مدیرعامل شستا با بیان اینکه با حفظ اصول سرمایه گذاری و ایجاد ارزش افزوده بالاتر که مطرح است تمرکز سرمایه گذاری های ما به سمت مناطق کم برخوردارتر یا مناطقی می رود که سابقه سرمایه گذاری کمتری در وزارت رفاه داشته اند گفت: سامانه ای ایجاد شده و تعریف پروژه های جدید با اولویت آن استان ها انجام می شود.

رضوانی فر با بیان اینکه ما به صورت داوطلبانه پیش بینی سود و زیان همه شرکت های بورسی را در کدال بارگذاری کردیم گفت: سود خالص اصلی شرکت  ۱۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ بود که ۳۱ خرداد ۹۸ به ۴۵۰۰ میلیارد تومان رسید و در ۳۱ خرداد ۹۹به عدد ۱۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید و امید است ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ که وارد مجمع خواهیم شد حداقل ۳۲ هزار میلیارد تومان سود خالص را رقم بزنیم که ۲۸ برابر سود خالص شرکت در سال ۹۷ است.

وی افزود: مجموعه شرکت های زیان ده که در سال ۹۶ حدود ۴۰ مورد بود به کمتر از شش شرکت در سال جاری رسیده است و از ۱۶۶ شرکت تحت مدیریت بیش از ۱۶۰ شرکت سودده هستند و از متوسط صنعت هم سوددهی بالاتری دارند. در طول یک سال و چندماه گذشته بیش از ۷۱ شرکت افزایش سرمایه شان عملیاتی شده است و اجرای پروژه ها و امکان سرمایه در گردش را فراهم تر کردیم. بالغ بر ۱۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه داشته ایم و سرمایه ما به ۱۴۲۰۰ میلیارد تومان می رسد.

مدیرعامل شستا با اشاره به اینکه شفافیت یک نمایش سازمانی نیست بلکه یک باور سازمانی است عنوان کرد: اثر شفافیت در مجموعه های مختلف ما ملموس است و بیش از ۲۴ سامانه به صورت جدی و عملیاتی و قابل استفاده در دسترس است. اکنون ۲۸ محصول ما در بورس ارائه می شود در حالی که قبلا سه محصول بود.

رضوانی فر به روند تصمیمات و اقدامات مجموعه شستا در حوزه بازار سرمایه و بورس اشاره و عنوان کرد: بورس در کمتر از ۱۱ ماه گذشته دو دوره کاملا متفاوت را تجربه کرد. یک دوره افول و یک دوره رونق داشتیم. دوره رونق تا مرداد امسال ادامه یافت و شاخص به بیش از دو میلیون رسید و بعد دوره افول که شاخص بورس به یک میلیون و ۳۰۰ هزار رسیده است. مهم این است که قضاوت درباره عملکرد متناسب با این دو دوره باشد.

وی به اقدامات حمایتی در راستای تقویت بازار بورس اشاره کرد و گفت: بزرگترین عرضه اولیه در دوره رونق بازار بورس، عرضه شستا و هولدینگ سیمان و صبا بود. چه بسا اگر آن عرضه های اولیه صورت نمی گرفت حجم بالای نقدینگی بازار، شاخص را به عدد بالاتر می رساند و شیب را بالا می برد که بعدا ترکیدن حباب تبعات بزرگتری را در پی داشت. در دوره افول نیز بازار گردانی ما سریعا شکل گرفت و صبا بزرگترین صندوق بازارگردانی را دراختیار دارد و ارزش پرتفویی که بازار گردانی می شود بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است و مازاد خرید در همین چهار پنج ماه بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرعامل شستا افزود: نتیجه این است که مجموعه هلدینگ ها در دوره افول بورس هم شاخص عملکرد بهتری داشته اند و خود شستا هم همینطور و  کسانی که در عرضه اولیه سهام داشتند به غیر از توزیع سود، تا حداقل ۳۰۰ درصد منتفع این عرضه بزرگ و تاریخی شده اند. در مسیری که در پیش گرفته ایم عرضه شرکت رایتل و سایر شرکت های باقی مانده را ادامه می دهیم. از همه مهمتر روند سودآوری شرکت هاست که در حال تثبیت است و تلاش می کنیم در هر صنعتی از بهترین های آن حوزه هم بهتر بشویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بورس شستا میلیارد تومان مدیرعامل شستا دوره افول پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۸۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی

روزانه در سایت "نبض بورس" گزید‌ه‌ای از آخرین اخبار و مطالب جذاب پیرامون بازار سرمایه، مسکن، ارز، انرژی و سرمایه گذاری تهیه و منتشر می‌گردد. گزارش کامل از گزیده‌ خبرهای امروز «نبض بورس» (https://nabzebourse.com) را با کلیک بر تیتر آن بخوانید.

قیمت لحظه‌ای دلار، یورو و درهم در بازار

 

۱۰ خبر مهم برای طلا، سکه، نفت و بیت کوین 

 

پیش بینی بورس دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

 

سهامداران این فلزات اساسی، مبین و دی بخوانند

 

خبری مهم درباره یک عرضه اولیه

 

افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی

  دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا برگزار می شود

 

قیمت دنا پلاس اتوماتیک چقدر شد؟

 

رکوردشکنی فروش شدوص

 

کدام نمادها حجم مشکوک خوردند؟

 

پرسودترین نمادهای امروز بورس تهران

 

میزان و زمان واریز سود ۴۰ نماد بورسی و فرابورسی | کدام نماد سود بیشتری به سهامدارانش می‌دهد؟

 

تداوم افت ارزش سهام عدالت      

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • جدیدترین هالیوودی فوتبال انگلیس؛ ویل فرل سهام لیدز را می‌خرد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود