Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:29:28 GMT

قمار کرونایی جانسون

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۸۷۳۷

قمار کرونایی جانسون

به گزارش ایرنا، بوریس جانسون روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان داشت که ۹ روز دیگر (۴ اسفند) نقشه راه خروج انگلیس از محدودیت های کرونایی را تشریح خواهد کرد. بازگشایی مدارس در اولویت نخست و سپس از سرگیری فعالیت خرده فروشی‌ها در سیاهه راهبرد دولت قرار دارد که قرار است با جان میلیون‌ها انگلیسی قمار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانسون با بیان اینکه تلاش خواهد کرد تا حد ممکن جزئیات طرحش را تشریح کند، افزود:‌ باید روند شیوع بیماری را به دقت زیر نظر داشت تا بار دیگر در موقعیت عقب نشینی قرار نگیریم. او که در کارخانه ساخت واکسن نواوکس در منطقه بیلینگهام انگلیس سخن می‌گفت بیان داشت که در کل نسبت به بهبود اوضاع امیدوار است و این مساله را پنهان نمی‌کند. «اما باید محتاط باشیم.»

او در حالی این مطلب را بیان کرد که «رابرت هالفون» رئیس کمیته پارلمانی انگلیس در امور آموزشی نسبت به تعلل دولت درباره بازگشایی مدارس هشدار داد و گفت که دانش‌آموزان کشور دچار نوعی فقر آموزشی شده‌اند. این قانون‌گذار انگلیسی خواستار بازگشایی سریع‌تر و افزایش ساعات فعالیت مدارس شد تا دانش‌آموزان بتوانند درس‌های عقب مانده را جبران کنند.

مدارس انگلیس از تعطیلات کریسمس سال گذشته میلادی تاکنون تعطیل بوده‌ و به صورت مجازی فعالیت کرده‌اند.

جانسون پیشتر گفته بود که زودتر از ۸ مارس (۱۸ اسفند) مدارس را بازگشایی نخواهد کرد. پروفسور «نیل فرگوسن» یکی از اعضای گروه مشاوران دولت در رابطه با تهدید ناشی از ویروس‌های جدید و نوظهور تنفسی می‌گوید که هر ۱۷ روز آمار مبتلایان به کرونا در انگلیس نصف می‌شود. به این ترتیب او معتقد است که اگر اوضاع به همین روال پیش برود شاید کشور در موقعیتی باشد که مدارس بازگشایی شوند.

گزارش‌ها حاکیست که آمار مبتلایان به کرونا در انگلیس به لطف قرنطینه سراسری در این کشور کمی کاهش یافته است. بر اساس یافته های دفتر آمارهای ملی انگلیس، نرخ ابتلا از یک در ۶۵ نفر در بازه زمانی ۵ تا ۱۱ بهمن، به یک در ۸۰ نفر در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۸ بهمن رسیده است. با این حال آمار ابتلا در پایتخت انگلیس همچنان رکورد می‌زند و از هر ۶۰ نفر یک نفر به کرونا مبتلا است.

جرمی هانت وزیر بهداشت پیشین انگلیس هشدار داده که هرگونه کاهش زودهنگام محدودیت‌ها پیامدهای جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت. او معتقد است که دولت باید زمانی محدودیت‌ها را کاهش دهد که آمار مبتلایان در روز به زیر یک هزار نفر برسد. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که آمار مبتلایان کرونایی در انگلیس تا ۸ ماه دیگر هم به زیر یک هزار نفر نمی‌رسد.

هانت معتقد است که شیوع گونه خطرناک کرونا، ریسک هرگونه شتابزدگی را بالا برده است. وی در گفت‌وگو با نشریه گاردین بیان داشت: باید درک کنیم که اوضاع از ابتدای شیوع کرونا تغییر کرده و نباید اشتباهی را که سال گذشته مرتکب شدیم و گمان کردیم که موج جدیدی در کار نخواهد بود، تکرار کنیم.

او می‌گوید که بحران اقتصادی کشور را درک کرده، اما برای او در کسوت رئیس کمیته پارلمانی بهداشت ضرورت دارد که آمار مبتلایان به کرونا به زیر یک هزار نفر در روز برسد.

اما جانشین او، مت هنکاک نگاه دیگری به این مقوله دارد و معتقد است که باید برای زندگی در جوار کرونا مهیا شد. او در گفت وگو با نشریه دیلی‌تلگراف که امروز (شنبه) منتشر شد ابراز امیدواری کرده که تا پایان امسال (میلادی) واکسن و داروهایی برای درمان کرونا کشف که از وضعیت همه‌گیری به یک بیماری قابل علاج تبدیل شود.

برچسب‌ها انگلیس ویروس کرونا جرمی هانت بوریس جانسون پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس ویروس کرونا جرمی هانت انگلیس ویروس کرونا جرمی هانت بوریس جانسون اخبار کنکور آمار مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • انهدام باند قمار و شرط بندی آنلاین در گلستان
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • آرنه اسلوت؛ قمار بزرگ، سیاه یا قرمز؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آشنایی با جانشین یورگن کلوپ در لیورپول؛ قمار پر ریسک؟
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا