Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اردشیر مطهری شامگاه شنبه در نشستی با حضور مسئولان شهرستان گرمسار و با موضوع حل مشکل آموزش و پرورش در محل این اداره، ضمن بیان اینکه برخی مشکلات در این شهرستان ریشه‌ای هستند، بیان کرد:. در سه ماه ۲۰۰ تن اقلام یارانه‌ای در شهر گرمسار وارد می‌شد اما چه کسی از آن خبر داشت؟ روزهای قبل هشت تن و ۴۰۰ کیلوگرم مرغ وارد شده و این موضوع را اداره صمت تأیید می‌کند اما وقتی با فرد توزیع کننده تماس گرفته می‌شود اذعان دارد که هیچ مرغی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تماس با معاون اقتصادی استاندار نیز صحبت صمت را تأیید می‌کند اما وقتی با رئیس سازمان صنعت معدن استان سمنان صحبت می‌کنیم اذعان دارد که این چیزها مهم نیست حال آنکه ما برای مشخص شدن اوضاع پیگیر مسائل هستیم در نهایت نیز مشخص نشد این مرغ چطور آمده و چطور رفته اما در آمار استان سمنان آمده است و ما هم نفهمیدیم که ماجرا چه شد اما روی بعد دو محموله ۹ تنی مرغ به گرمسار می‌دهند.

نماینده گرمسار و آرادان در مجلس بیان کرد: سه روز پیش ۱۹ تن شکر به گرمسار وارد شده اما چه کسی می‌داند؟ ما باید پیگیری کنیم که این شکر به اهلش برسد و وقتی از صمت گرمسار پیگیری کردیم ابتدا نام یک نفر عنوان شد دوباره نام فرد دیگری بیان شد و ما خواستیم که فهرست توزیع شکر را ارائه کنند، که در آن آمده است ۵۰۰ کیلوگرم به تعاونی آموزش و پرورش داده شده است در حالی که این تعاونی اعلام کرده هیچ شکری دریافت نکرده است و بعد از پیگیری‌ها از سوی صنعت معدن بیان می‌شود که این تعاونی نتوانسته پول تهیه کند، لذا باید دید چرا این میزان شکر توسط تعاونی‌ها وارد نمی‌شود؟

مطهری با طرح این پرسش که چرا با دست خودمان رانت و فساد ایجاد می‌کنیم تا افسار گسیختگی ایجاد شود؟ بیان داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها درباره خدمت به مردم تاکید می‌کنند اما عملکرد مسئولان چگونه است؟ چرا توزیع مرغ و تخم مرغ به عده‌ای خاص داده می‌شود؟ باید کمک کنیم تا شهرستانمان خوب شود، شورای شهر باید کمک کند مسئولان باید کمک کنند.

وی در دیگر بخش سخنان خود، افزود: سنگ بنای فساد ستیزی، انصاف و عدالت در گرمسار گذاشته شده و اگر دست برخی رانت‌خواران و آدم‌هایی که به انحای مختلف سیستم‌های اجرایی منطقه، استان و کشور ارتباط داشتند، بریده شده، هزینه‌های آن را هم باید پرداخت کرد.

عضو خانه ملت با بیان اینکه امروز هستند کسانی که شبانه روز برنامه ریزی می‌کنند تا بتوانند مجموعه‌ای یا پتانسیلی را برای استفاده شخصی به کار گیرند، بیان داشت: آموزش و پرورش را یک دهه قبل سیاسی کردند و حتی تا چند ماه قبل می‌دانستند که چه کسی را باید رئیس آموزش و پرورش بگذارند و جلساتش را چطور برگزار کنند اما امروز دخالتی در امور آموزش و پرورش نمی‌شود حال آنکه تا چندی پیش آبدارچی یک مدرسه را هم عده‌ای، عوض می‌کردند لذا مدیران و رؤسای مدارس و ادارات مدام استرس داشتند.

مطهری ادامه داد: امروز گلایه داریم و هر دستگاه اجرایی که بخواهد کار سیاسی انجام دهد، قابل پذیرش نیست، در این ۹ ماه هنوز یک رئیس تغییر نکرده زیرا عزل و نصب در حوزه اختیارات نماینده نیست، وقتی شما رئیس یک اداره را گذاشتید رسالت نظارت را از خود گرفته‌اید لذا مسائل نباید ما را مکدر کند لذا باید شأن ادارات حفظ شود و هر کس جایگاه خودش را بگیرد.

وی با بیان اینکه مجلس ابزار بسیار قدرتمندی است اگر شعور استفاده از آن را برخی نماینده‌ها داشته باشند، بیان داشت: ما باید بخواهیم که حق مردم به اهلش برسد، امروز یکی از مسائل مرتبط با آموزش و پرورش مغازه‌هایی است که قرار است ساخته شود و از عایدی آن برای آموزش و پرورش خرج شود لذا باید دست این اداره را گرفت تا بتواند اقدامات مسائل این شهرستان رفع شود، آموزش و پرورش همچنین نباید نگاه به شورای آموزشی کند و مستقیماً مشکلات را با ما در ارتباط بگذارد و هر کجا مشکلی است بیان شود.

به گزارش مهر، در این نشست به دلیل مخالفت با حضور دوربین دفتر نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی از سوی فرمانداری، برای لحظاتی حواشی پیش آمد که پس از مدتی اعلام شد این نشست به دلیل کرونا لغو شده است. در این نشست فرماندار گرمسار به نماینده این شهرستان اعلام می‌کند که چرا دوربین دفتر شما در جلسه حضور دارد و لذا اعلام تعطیلی جلسه را به دلیل کرونا اعلام و از همه مسئولان اداری شهرستان نیز خواسته شد تا جلسه را ترک کنند. این کار باعث شد تا مطهری نماینده گرمسار در مقابل تمام حضار با استانداری سمنان تماس تلفنی برقرار و صدای وی را نیز بر روی بلندگو گذاشت.

کد خبر 5146169

منبع: مهر

کلیدواژه: اردشیر مطهری گرمسار فرمانداری گرمسار فساد اقتصادی چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ویروس کرونا راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر انقلاب اسلامی ایران واکسن کرونا 22 بهمن بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه عکس استانها شهرکرد آمار کرونا مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس

صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به قلع و قمع ۲۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان، اظهار کرد: با اجرای حکم تخریب ساخت و ساز‌های غیر مجاز، ۶۵ هزار مترمربع از اراضی زراعی و باغی این شهرستان آزاد سازی شد.

او با اشاره به اینکه این احکام در روستا‌های علی آباد، تل بیضا، برکه و شاه قطب الدین شهرستان بیضا اجرا شده است، تصریح کرد: این ساخت و ساز‌ها شامل دیوارکشی، فنس کشی، ساخت بنا و استخر بوده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه یک مورد از عملیات قلع و قمع اجرای حکم و مابقی در جهت اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی بوده است، تصریح کرد: اجرای این موارد قانونی با همکاری رئیس دادگستری شهرستان بیضا، فرماندهی نیروی انتظامی و کارشناسان امور اراضی انجام شده است.

او با اشاره به افزایش نظارت گشت‌های امور اراضی در ایام آغازین سال، افزود: حضور مستمر گروه گشت امور اراضی این مدیریت از ۲۹ اسفند ماه پارسال تاکنون منجر به صدور ۹ فقره اخطار قانونی و جلوگیری و توقف عملیات ساخت ساز غیرمجاز شد.

 مویدی اضافه کرد: به منظور اجرای قانون حفظ کاربری با هرگونه ساخت و ساز‌های غیرمجاز در خارج از حریم شهر‌ها و طرح‌های هادی روستایی بدون دریافت مجوز از کمیسیون تبصره یک و ۴ قانون مذکور ممنوع است و با متخلفان برخورد قاطع می‌شود.

او تاکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف و تغییر کاربری غیرمجاز را از طریق تلفن گویای ۱۳۱ و یا تماس با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گزارش دهند تا این موارد در اسرع وقت توسط یگان حفاظت امور اراضی پیگیری شود.

مبارزه با بیماری های غلات در مزارع بیضا ادامه دارد

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور مبارزه با بیماری‌های غلات، سمپاشی شده است.

صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور پیشگیری و کنترل بیماری‌های غلات سمپاشی شده است، اظهار کرد: از این مقدار سمپاشی حدود ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار مربوط به زنگ زرد، ۴۵ هکتار مربوط به سفیدک پودری و ۳۸ هکتار در خصوص بیماری سپتوریوز بوده است و عملیات مبارزه شیمیایی تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.

او با اشاره به بالا رفتن رطوبت نسبی محیط و مناسب شدن دما (۸ تا ۲۳ درجه سانتیگراد) در ۲ ماه اخیر، افزود: شرایط برای شیوع بیماری‌های غلات به ویژه بیماری زنگ زرد به نحو محسوسی بالا رفته است.

مویدی گفت: به محض مشاهده کانون‌های اولیه آلودگی توصیه به کانون کوبی با سموم توصیه شده بر اساس دستورالعمل‌های سازمان حفظ نباتات انجام شده است.

او تصریح کرد: زنگ زرد یا زنگ نواری گندم یکی از بیماری‌های مهم مزارع گندم و جو است که در صورت کنترل نکردن، قابلیت اپیدمی‌های گسترده را دارد.

مویدی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد عملکرد گندم به ۳ برگ انتهای بوته ارتباط دارد و حفظ این ۳ برگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

بیماری زنگ زرد گندم لکه‌هایی بر روی این برگ‌ها ایجاد می‌کند. حفاظت از این برگ‌ها نیز با کاربرد به موقع قارچ‌کش‌ها میسر می‌شود.

او اظهار کرد: از مهم‌ترین اقدامات کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بیضا می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزشی مبارزه با آفات و بیماری‌های زراعی، آموزش‌های چهره به چهره و انفرادی، اطلاع رسانی به موقع در فضای مجازی، آگاه سازی کشاورزان از طریق بلندگو در مساجد و دهگردی، بازدید‌های مستمر و پایش روزانه مزارع اشاره کرد.

این مقام مسئول توصیه کرد: کشاورزان در مناطقی که سابقه بیماری وجود دارد، از رقم‌های متحمل و گواهی شده استفاده کنند. همچنین تناوب گندم با سایر محصولات غیر میزبان عوامل خسارت‌زای گندم رعایت شود و از آبیاری غیر ضروری پرهیز کنند.

توزیع بیش از ۴۰۰ تن کالای اساسی طرح تنظیم بازار در نی‌ریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.

علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال و به‌منظور حمایت از مصرف کنندگان و توزیع صحیح کالا‌های اساسی، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.

او با بیان اینکه این کالا‌ها پرتقال، سیب، شکر، برنج گوشت قزمز و مرغ منجمد بوده است، ادامه داد: از مقدار ۴۳۲ تن، ۴۳ تن پرتقال و ۲۶ تن سیب به عنوان میوه شب عید در سال جدید توزیع و بقیه شامل ۱۳۶ تن شکر، ۱۶۷ تن برنج، ۱۶ تن گوشت قرمز و ۴۴ تن مرغ منجمد، با توجه به مناسبت‌های تقویمی بین موسسات خیریه، بهزیستی، مساجد و هیئت‌ها توزیع شده است.

بصیری گفت: اقلام مذکور توسط مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تخصیص یافت و سپس در کارگروه امنیت غذایی شهرستان فروشگاه‌های هدف مشخص شدند.

او افزود: این مدیریت در حوزه بازرسی و در قالب گشت مشترک تنظیم بازار با هماهنگی اتاق اصناف، شبکه بهداشت و اداره صمت بر واحد‌های عرضه محصولات کشاورزی و نانوایی‌ها نظارت داشته است که تا کنون از ۴۰۷ بازدید انجام شده برای ۱۰ واحد، گزارش تخلف، ثبت و به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

آغاز برداشت غلات از مزارع جویم

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم از آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.

حسین وطن دوست مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم با اشاره به آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲ هزار تن جو و ۱۵۰ تن کلزا از این سطح تولید شود.

او بیان کرد: عملیات برداشت جو از حدود ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی و برداشت کلزا از ۶۵ هکتار از اراضی شهرستان جویم انجام می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم ادامه داد: ارقام جو تولید شده در مزارع غالبا جو محلی و در بعضی مزارع رقم تروپی است و ارقام کلزا تولید شده شامل تراپر و هایولشا ۵۰ است.

وطن دوست اضافه کرد: محصول جو تولیدی به منظور تهیه علوفه، خوراک دام و تامین بذر شهرستان جویم و شهرستان‌های اطراف استفاده می‌شود و محصول کلزا به مراکز خرید فعال شهرستان تحویل داده و به کارخانه‌های دانه‌های روغنی ارسال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه دهم اردیبهشت
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در یزد
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس