Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@02:46:58 GMT

ضرورت آموزش ترکیبی در پساکرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۰۲۷۵

ضرورت آموزش ترکیبی در پساکرونا

کـــــرونا باعــــــث شد آموزش‌ها در دانشگاه و مدارس مجازی دنبال شود و البته این مدل آموزش با انتقاد برخی والدین دانش‌آموزان مواجـــه شد. چرا که برخی والدین بر این باورند آموزش مجازی موجب افت تحصیلی دانش‌آموزان شده است.

می‌خواهم این سؤال را بپرسم که اگر ما این مدل آموزش را ارائه نمی‌دادیم، چه باید می‌کردیم؟ مگر می‌شود آموزش را متوقف کرد؟ باید تأکید کنم که وزارت آموزش و پرورش ناچار بود که آموزش را یا به صورت مجازی یا بر اساس مدل تلویزیونی ادامه دهد و فکر هم می‌کنم آموزش و پرورش در این یک سال اخیر به اندازه ١٥ سال در آموزش‌های الکترونیک پیشرفت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ما شاهد دستاورد خوبی در حوزه آموزش مجازی بودیم. با این حال هر کدام از این روش‌های آموزش نقاط قوت و ضعفی دارد که می‌شود درباره‌اش حرف زد. درباره آموزش مجازی باید گفت که هیچ کدام از مدل‌های آموزش جای معلم را نمی‌گیرد و ما هم این حرف را می‌پذیریم که پیشرفته‌ترین فناوری‌ها جای معلم را نمی‌گیرد.
معلم در کلاس درس با تعاملات چهره به چهره هم دانش‌آموزش را تربیت و هم آموزش می‌دهد، اما در این مدل آموزش تعامل چهره‌به‌چهره نیست و حالا می‌بینیم که دانش‌آموزان پایه اول و دوم افت داشتند. لذا ما باید برای پایه اول و دوم ابتدایی تدبیر ویژه‌ای بیندیشیم. من در شورای عالی آموزش و پرورش حداقل دو بار این تذکر را دادم که دانش‌آموزان پایه اول و دوم نمی‌توانند از امکانات فضای مجازی استفاده کنند، یعنی هنوز خواندن و نوشتن نمی‌دانند و پیشنهادم این است که دانش‌آموزان را به گروه‌های کوچک‌تر  ٥ یا ٦ نفر تقسیم کنیم و از مادرهای دانش‌آموزان هم بخواهیم همراه فرزندان‌شان هفته‌ای دو روز و در مدت زمانی یک ساعته در مدرسه حاضر شوند.
این اقدام موجب می‌شود معلم، دانش‌آموزانش را بشناسد و هم اینکه مادرها هم به کمک آموزش و پرورش می‌آیند. چرا که اکثر مادرها سواد دارند و فقط روش تدریس را نمی‌دانند، مادرها نمی‌دانند که چگونه باید یک مفهوم را به دانش‌آموز یاد دهند. مادرها هنگامی که بچه‌ها آموزش می‌گیرند در کلاس حضور دارند و می‌بینند که چطور معلم آموزش می‌دهد، آنها هم در خانه «معلم یار»
 و همکار معلم در امر آموزش می‌شوند.
من هنوز این پیشنهاد را توصیه می‌کنم. برخی نقاط کشور هم که اصلاً بیماری کرونا وجود ندارد، مدارس باید دایر باشد. البته معتقدم که در آینده و پساکرونا دیگر آموزش و پرورش به  دوران قبل از کرونا برنمی‌گردد، بلکه آموزش ترکیبی خواهیم داشت. یعنی بخشی از مباحث به شکل حضوری و بخش دیگر به شکل مجازی ارائه خواهد شد.
در شورای عالی آموزش و پرورش به آقای وزیر  پیشنهاد دادم تیمی را تشکیل دهند که روی پساکرونا و آموزش و پرورش کار کنند. مدل‌های آموزش را ارائه دهند  که ما چگونه آموزش و پرورشی را پس از کرونا داشته باشیم. خودم پیش‌بینی آموزش و پرورش ترکیبی را دارم، البته این مدل آموزش نیاز به آیین‌نامه، قوانین و آموزش معلمان دارد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدل آموزش آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۰۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: بیش از ۴۳ هزار معلم آموزش قریب ۷۵۰ هزار دانش‌آموز استان کرمان در ۳۳ شهرستان و منطقه آموزش و پرورش را به عهده دارند. - اخبار استانها -

رضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و هفته معلم، اظهار داشت: در استان کرمان بیش از 43 هزار همکار فرهنگی داریم که در 33 شهرستان و منطقه آموزش و پرورش استان مشغول فعالیت هستند و آموزش قریب 750 هزار دانش‌آموز استان با دستان توانای این معلمان رقم می‌خورد.

وی بیان کرد: امروز توفیقی نصیب ما شد که در نخستین روز هفته بزرگداشت مقام معلم، معلمان نمونه استان کرمان به همراه مسئولان آموزش و پرورش در کنار همکاران ما از سراسر کشور خدمت مقام معظم رهبری شرف یاب شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: امسال از استان قریب هزار نفر در طرح معلم نمونه شرکت کردند که بین این معلمان، 12 معلم نمونه استانی و یک معلم نمونه کشوری داریم.

وی به برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم در استان کرمان، اشاره کرد و گفت: در این هفته غبارروبی و عطرافشانی گلزارهای شهدا، دیدار با نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه کرمان و حضور مسئولان استانی در مدارس را داریم.

رضایی با اشاره به اینکه تجلیل از معلمان نمونه استان کرمان در این هفته، بیان کرد: آیین محوری گرامیداشت هفته معلم و تجلیل از معلمان استان روز 17 اردیبهشت‌ماه با حضور مسئولان استانی در پردیس دانشگاه فرهنگیان کرمان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش میهمان ویژه این مراسم است، افزود: از مسئولان استان خواسته شده که معلمان خود را به ما معرفی کنند که در این مراسم از این معلمان با حضور خود مسئولان تقدیر می‌شود؛ این کار برای اولین بار در کشور انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه با اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان گوشه‌ای از زحمات معلمان جبران شده است، گفت: البته هنوز تا رسیدن به قله فاصله داریم و امیدار هستیم که مسئولان پیگیری بیشتری برای رفاهیات معلمان داشته باشند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم