Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر نهضت اسلامی بحرین گفت: جنبش مردمی بحرین برای اصلاح اوضاع کشور و تمامی حقوق آحاد آن به راه افتاد؛ پس تا زمانی که این هدف به طور حقیقی محقق نشده باشد و از سوی دستگاه حاکم با آن مبارزه یا به آن بی‌توجهی شود، جنبش نیز برقرار خواهد بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم رهبر نهضت اسلامی بحرین شنبه شب طی سخنرانی مجازی در مراسمی که به مناسبت دهمین سا‌گرد انقلاب بحرین در قم برگزار شد در خصوص هدف شکل‌گیری جنبش مردمی در بحرین اظهار کرد: در پی تعامل سیاسی خشونت بار رژیم حاکم بر بحرین با مردم، به حاشیه راندن ملت، بی‌توجهی به درخواست‌های مردمی برای اصلاح وضعیت سیاه و خفقان‌آور موجود و بسته شدن همه‌ راه‌ها از سوی رژیم، جنبش مردمی از سوی جمعیتی فراوان به راه افتاد که درخواست تغییرات جدی برای پایان دادن به رنج‌های ملت را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این حقّ هر ملّتی است که به حرکت در آید، قیام کند و انقلاب نماید تا حقوق خود را باز پس بگیرد و کرامت و جایگاهش به رسمیت شناخته شود.

رهبر نهضت اسلامی بحرین اضافه کرد: نتیجه زیرپا گذاشتن تمام ضوابط دینی، وجدانی و قوانین بین‌المللی توسط دستگاه حاکم بحرین در مسیر تعامل با ملت، این شد که خون‌های بی‌گناه فراوانی به زمین ریخته شد و هیچ کدام از مقدّسات از جور آنان در امان نماند و همچنین نیروهای نظامی کشورهای خلیج فارس را به داخل کشور کشیدند تا این حرکت ملّی را در نطفه خفه کنند و هر گونه که می‌خواهند سرنوشت ملت را رقم بزنند و هیچ صدای اعتراضی بلند نشود.

عیسی قاسم ادامه داد: ولی نه برخوردهای قهریِ ظالمانه و بیش‌ از حد، نه نیروهای جنگنده‌ داخلی و خارجی و ارتش استعمارگر، نه ارتش نیروهای امنیتی، نه شیوه‌های غیرانسانی شکنجه و نه جوّ عمومی رعب و وحشت، هیچ یک نتوانستند صدای ملت بحرین را خاموش کنند و اعتراض آنان را آرام سازند.

 

ملت بحرین در مسیر تحقق آرمان ها استوار است

وی بیان کرد: اینک ملّت مقاوم و صبور بحرین یک دهه از انتفاضه را پشت سر گذاشته است و همچنان بر رسیدن به خواسته‌های خود و بازپس‌گیری حقوق خود پافشاری می‌کند؛ در حالی که آکنده‌ از روحیه‌ی عزم و استواری برای امتداد جنبش مسالمت‌آمیز خود در هر شرایط است.

رهبر نهضت اسلامی بحرین افزود: ملّت بحرین جنبش تغییرخواه خود را به صورت اصلاح‌گرانه و نه افسادگرانه تا روز پیروزی، رسیدن به حقّ خود و بیرون بردن میهن از رنج و محنت ادامه خواهد داد.

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم با بیان اینکه هرگز تفرقه‌افکنی، کشتار، ویرانی، خراب‌کاری، آشوب و نیز جایگزینی ظالمی با ظالمی دیگر یا مظلومی با مظلوم دیگر انگیزه‌ی جنبش مردم بحرین نبوده و نخواهد بود گفت: هدف این جنبش همواره اصلاح‌گری و بازگشت رابطه‌ی ملت و دستگاه حاکم به اساس انصاف و عدالت است.

وی تصریح کرد: جنبش بحرین در صدد رسیدن به نقطه‌ای است که مردمان سرزمینش به دو گروه آقا و برده تقسیم نشوند و صحنه‌ی درگیری میان سنی و شیعه یا عرب و غیرعرب نباشد؛ بلکه صحنه‌ برادریِ ایمانی و انسانیتِ مستحکمِ وطن‌دوستانه باشد که به وطن امنیت، قدرت و عزّت و به ساکنان آن رفاه، فرصت پیشرفت و سازندگی مشترک و باکرامت را هدیه می‌کند.

رهبر نهضت اسلامی بحرین با بیان اینکه موضع هر دو طرف یعنی ملت و رژیم بحرین ثابت است و در این مدت تغییری نکرده افزود: یک دهه از این انتفاضه گذشته است و معترضان هم‌چنان بر همان خواسته‌ تغییرطلبانه‌ خود برای اصلاح ریشه‌ای که هنوز هیچ چیزی از آن محقّق نشده است استوار هستند و از مسیر رسیدن به آن‌ها پا پس نکشیده‌اند؛ پایداری معترضان فقط برای مدت یک دهه، دو دهه یا سه دهه نیست بلکه موضع تمامی معترضان، ایستادگی تا رسیدن به پیروزی است. این همان چیزی است که در شعار مشترک امسال مطرح شده بود.

عیسی قاسم ادامه داد: با گذشت یک دهه از انتفاضه بحرین، روش سرکوب دستگاه حاکم در تعامل با معترضان و ملت هیچ کم نشده و حتی شیوه‌های سرکوب به شکل مستمرّ و متنوّع از جمله شیوه‌های شکنجه، حکم به زندانی کردن افراد، حبس ابد، اعدام، تبعید، سلب تابعیت و همه‌ روش‌های فشار و خفه کردن آزادی دینی و آزادی بیان به وفور اتفاق می‌افتد.

 

نظام بحرین مرتکب عمل گستاخانه شد

وی با بیان اینکه نظام بحرین امسال با معاهده‌ی عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیست در راستای تقویت کردن آن، تمام حدود را زیر پا گذاشت و مرتکب عمل مجرمانه و گستاخانه‌ بر خلاف مصلحت امت شد افزود: حقیقت این معاهده پیمان بستن با دشمن امّت بر ضد امّت و خود را در آغوش او افکندن است که این کار شکاف میان نظام و امت را به شدت بیشتر کرد.

رهبر نهضت اسلامی بحرین اذعان کرد: متوقف ساختن متولی‌گری مشروع اداره اوقاف جعفری بر موقوفات شیعیان و قرار دادن آن‌ها به صورت تام در دست حکومت دیگر اقدام ناصحیح رژیم در سال جاری بوده است که این مسأله موجب می‌شود تصرف در اوقاف خارج از حدود شرعی صورت بگیرد و طایفه‌ی شیعه در بحرین به اجبار مخالف با احکام مذهبشان عمل کنند.

عیسی قاسم ضمن محکوم شمردن افزایش شدت قساوت احکام قضایی صادره بر ضد صاحب‌نظران سیاسی و نیز سرکوب روزافزون زندانیان این جنبش مردمی گفت: جنبش مردمی بحرین برای وحدت میهن ایجاد شده است نه تفرقه و برای احترام گذاشتن به حق حیات انسان‌ها است نه برای از بین بردن این حق و همه جریان‌های معترض باید به آن پایبند باشند.

وی با بیان اینکه مسیر ثابت جنبش مردمی بحرین اصلاح‌گری است نه فسادانگیزی و خراب‌کاری اضافه کرد: این جنبش تروریسم را مباح نمی‌شمارد، حقوق را نقض نمی‌کند، از حق ارزش‌ها کم نمی‌گذارد، هیچ باطلی را به بهانه‌ی کمک به حق مرتکب نمی‌شود و وارد معامله‌ای نمی‌شود که دین به آن راضی نیست و خیانت به حق و ملت محسوب می‌شود.

رهبر نهضت اسلامی بحرین تشریح کرد: جنبش مردمی بحرین برای اصلاح اوضاع کشور و تمامی حقوق آحاد آن به راه افتاد؛ پس تا زمانی که این هدف به طور حقیقی محقق نشده باشد و از سوی دستگاه حاکم با آن مبارزه یا به آن بی‌توجهی شود، جنبش نیز برقرار خواهد بود و حرام است که متوقف شود.

عیسی قاسم اذعان کرد: پایان جنبش وقتی است که به پیروزی برسد و پیروزی این حرکت با اصلاحات ذکر شده است نه چیز دیگر.

وی با بیان اینکه زمانی که این حرکت اصلاح‌گرانه به راه افتاد می‌دانست راهی طولانی در پیش دارد و سختی‌های این مسیر فراوان است افزود: اگر قرار بود جنبش به علت این مرارت‌ها متوقف شود ورود در آن از ابتدا سفاهت بود؛ زیرا این مرارت‌ها قیمتی است که ناگزیر باید در این مسیر پرداخت.

رهبر نهضت اسلامی بحرین اصلاحی را مطلوب دانست که در ابتدا دارای یک قانون‌اساسی عادلانه و بدون فشار و دست‌اندازی در آرا و تقلب باشد و گفت: در آن قانون اساسی باید استقلال قوای سه‌گانه مقنّنه، مجریه و قضاییه مقرر شده باشد و حق مصادره‌ی انتخاباتِ آزاد و نتایج آن به کلّی مسدود شود.

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم تصریح کرد: هر سطح از اصلاح که پایین‌تر از سطح ذکر شده فرض شود، اصلاحی نیست که به خاطر آن جنبش مردمی به راه افتاده باشد و قربانیان فراوان داده باشد.

 

ملت ایران با صلابت بر تحریم ها غلبه کرد

وی در ادامه پرونده‌ هسته‌ای ایران و معاهده‌ میان ایران و 5+1 (برجام) را نیز محوری مهم دانست که مدتی طولانی منطقه و تمام عالم اسلام را به خود مشغول کرده‌ است و گفت: سیاست احمقانه‌ ترامپ این معاهده را نقض کرد و به تحریم‌های شدید خود بر ضد ایران ادامه داد؛ هرچند این تحریم‌ها در برابر صلابت ایمانیِ نظام و ملّت جمهوری اسلامی ایران شکست خورد.

رهبر نهضت اسلامی بحرین بازگشت آمریکا به برجام در سایه‌ سیاست جوبایدن را دور از تصور ندانست و اضافه کرد: البته خوی متکبّرانه‌ی آمریکایی‌ها و عدم احترام آنان به عهد و پیمان‌ها و همچنین موضع‌گیری هم‌پیمانانِ شرور آمریکا از جمله اسراییل این احتمال را تهدید می‌کند که نتیجه‌ آن می‌تواند عدم بازگشت به این معاهده و تشدید تحریم‌ها باشد.

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم پرونده‌ جنگ خانمان‌سوز و ظالمانه بر ضد ملت عرب و مسلمان یمن را مسئله مهم دیگری برشمرد و گفت: ملت یمن ملتی قهرمان، مجاهد و استوار در مسیر حق هستند و آن‌چه در خصوص یمن انتظار می‌رود این است که این جنگ وحشیانه و بی‌نتیجه متوقّف شود چرا که همه‌ی تحریک‌کنندگان و نیز شرکت‌کنندگان آن دریافته‌اند که این مسیر جز ویرانی سرزمین یمن و افزایش شمار تلفات در هر دو طرف درگیری فایده دیگری ندارد و امید نمی‌رود هیچ‌کدام از اهدافشان محقق شود.

وی ادامه داد: اگر آمریکا به معاهده‌ی هسته‌ای بازگردد و تحریم‌های ظالمانه‌ی خود در برابر جمهوری اسلامی را بردارد، جنگ بر ضد یمن به طور کامل متوقّف شود، همه‌ مرزها در منطقه در امنیت و آرامش قرار گیرند، صلح حقیقی به جای جنگ و تهدید بنشیند، غرامت خسارت‌های ملت یمن به او پرداخت شود و زیرساخت‌های آن از نو بنا شوند این پیروزی تمامِ منطقه و پیروزی جهان عرب و امت اسلام به شمار خواهد آمد و درهایی که به پهنا برای اشغالگران اسراییلی باز شده است بسته خواهد شد.

رهبر نهضت اسلامی بحرین بیان کرد: بسیار نادان است آن کسی که از طرف‌های موجود در منطقه درخواست می‌کند جنگ و آشوب همچنان ادامه داشته باشد و راه برای دخالت نظامی قدرت‌های بیگانه باز باشد تا منطقه یک‌سر در آتش بسوزد و هیچ طرفی از آن جان سالم به در نبرد.

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم اضافه کرد: و چه نادان است آن که هنگام همدستی با آمریکا و به پا کردن آتش در منطقه با خود می‌گوید:«یا باید یمن شکست بخورد و جمهوری اسلامی خار و ذلیل شود و فرو بپاشد، یا اینکه همه در جهنم بسوزیم و همه از بین برویم!» این‌ها کسانی هستند که دوست ندارند همه عزیز و قوی باشند و در سایه‌ی برادری اسلامی و همجواری برادرانه زندگی کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیخ عیسی قاسم بحرین رژیم آل خلیفه رهبر نهضت اسلامی بحرین آیت الله شیخ عیسی قاسم جنبش مردمی بحرین راه افتاد دستگاه حاکم برای اصلاح تحریم ها یک دهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها

پایگاه اینترنتی روزنامه ایزوستیا روز یکشنبه در این باره نوشت: تظاهرات ضد اسرائیلی در محوطه ۲۳ دانشگاه و دانشکده مهم آمریکا ادامه دارد. چند هفته پیش اوضاع تحت کنترل به نظر می‌رسید، اما اکنون در برخی از دانشکده‌ها تجمعات با درگیری همراه است و استادان طرفدار اسرائیل از دسترسی به دانشگاه‌ها محروم هستند.

در ادامه این گزارش آمده است: برای ایالات متحده آمریکا که در آن، حمایت از دولت یهود بخشی جدایی ناپذیر از چشم انداز سیاست خارجی برای دهه‌ها بوده است، این یک پدیده اجتماعی کاملاً جدید است که مقیاس آن، همانطور که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، گسترش خواهد یافت.

ایزوستیا در ادامه نوشت: تشدید بحران فلسطین و اسرائیل و عملیات نظامی (رژیم صهیونیستی) در نوار غزه شکاف دیگری را در جامعه آمریکا ایجاد کرد، جایی که شاید کمترین انتظار از آن وجود داشت.

این رسانه روس افزود: دانشجویان چادر‌هایی در محوطه دانشگاه‌های مهم آمریکا برپا و راهپیمایی‌ها و سخنرانی‌هایی برگزار می‌کنند که در آن از رهبری دانشگاه‌ها می‌خواهند تا هرگونه همکاری با اسرائیل را متوقف کنند. این تظاهرات‌ها اغلب به درگیری با دانشجویان طرفدار اسرائیل و مداخله پلیس ختم می‌شود.

ایزوستیا در ادامه با اشاره به موج بازداشت دانشجویان شرکت کننده در تظاهرات ضداسرائیلی افزود: دستگیری ها، اما به هیچ وجه بر اوضاع تاثیری نداشت. در مقابل، سازمان دانشجویان برای عدالت در فلسطین، چند صد دانشجو را از دانشگاه‌های برکلی و هاروارد به «تظاهرات همبستگی» آورد.

این رسانه روس در ادامه نوشت: در کانون این تقابل و رویارویی، ریاست دانشکده‌ها قرار دارند که تلاش می‌کنند تا یک کار غیرممکن را انجام دهند. آنها از یک سو، برای تحت کنترل نگه داشتن اعتراضات رو به رشد دانشجویی و به طور همزمان جلوگیری از جلوه‌های اجتناب‌ناپذیر یهودی‌ستیزی تلاش می‌کنند و همچنین برای جلوگیری از خروج حامیان مالی دانشکده‌ها که اکثریت قریب به اتفاق آنها حامیان سیاسی (رژیم) اسرائیل هستند.

بازداشت بیش از ۷۰۰ نفر در دانشگاه‌های آمریکا

روزنامه راسیسکایا گازتا نیز در گزارشی نوشت: از ۱۸ آوریل، زمانی که دانشگاه کلمبیا از پلیس نیویورک خواست تا اردوگاه فعالان حامی فلسطین را پاکسازی کند، بیش از ۷۰۰ نفر در دانشگاه‌های ایالات متحده دستگیر شده اند.

این روزنامه به نقل از ان بی سی نیوز نوشت: دانشجویان شرکت کننده در تظاهرات خواسته‌هایی همچون ممنوعیت فروش دارایی‌ها به شرکت‌هایی که می‌توانند از جنگ غزه سود ببرند، مطرح کرده‌اند.

در پی این فشارها، آن کاد رئیس دانشگاه ایالتی پورتلند اعلام کرد: این دانشگاه دریافت "هدایا یا کمک‌های مالی بیشتر" از شرکت بوئینگ را متوقف می‌کند. دانشجویان عضو جنبش همبستگی برای حقوق برابر فلسطینی‌ها شرکت بوئینگ را به "همدستی در اشغال و نسل کشی در فلسطین" متهم کردند.

رسوایی دانشگاه‌های آمریکا به دنبال سرکوب اعتراضات

روزنامه کامرسانت دیگر روزنامه چاپ مسکو نیز نوشت: دانشگاه‌های آمریکایی در کانون رسوایی به خاطر سرکوب اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین در محوطه دانشگاه قرار دارند.

به نوشته این روزنامه، بهره‌گیری دانشگاه کلمبیا از پلیس برای متفرق کردن چادر‌های حامیان فلسطین و تعلیق موقت دانشجویان عضو جنبش همبستگی با مردم غزه، تنها باعث التهاب بیشتر و تظاهرات‌ها با قدرتی تازه آغاز شد. برخی اساتید نیز به تظاهرات پیوستند و از آزادی تجمعات حمایت و اقدامات رئیس دانشگاه را محکوم کردند.
بر اساس این گزارش، شاهدان عینی گفتند که برخی از تظاهرکنندگان شعار می‌دادند: ما خواستار آن هستیم که تل‌آویو به آتش کشیده شود.

در ادامه این مطلب آمده است: مرکز تظاهرات حامی فلسطین، دانشگاه کلمبیا در نیویورک بود، جایی که سابقه فعالیت‌هایی همچون مخالفت با جنگ ویتنام و نیز اعتراض به رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی را در کارنامه دارند.

کامرسانت در ادامه نوشت: اردوگاه‌های خیمه‌ای در ده‌ها محوطه دانشکده‌های آمریکا از آن آربور تا بوستون ایجاد شده است. در دانشگاه ییل در ۲۲ آوریل، پلیس ۴۷ نفر را به دلیل شعار‌های طرفدار فلسطین که در ایالات متحده تندروانه و ضدیهود تلقی می‌شوند، بازداشت کرد. به عنوان مثال، شعار «از رودخانه تا دریا» که اساساً فراخوانی برای نابودی کشور اسرائیل است، از جمله آنهاست.

دانشگاه پیشرو آمریکا به کانون ضداسرائیل تبدیل شد

پایگاه خبری لنتا نیز در گزارشی نوشت: دانشگاه کلمبیا به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو آمریکا به کانون تجمعات ضداسرائیلی تبدیل شده است.
این رسانه روس افزود: ۱۸ آوریل تظاهرات در محوطه دانشگاه کلمبیا آغاز شد که منجر به دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر شد. معترضان خواستار آتش بس در نوار غزه و توقف حمایت از اسرائیل توسط دانشگاه کلمبیا هستند. تعدادی از معترضان در محوطه دانشگاه چادر برپا کردند.

زلزله در دانشگاه‌های آمریکا

پایگاه خبری بلتا روسیه نیز نوشت: همزمان با گسترش اعتراضات دانشگاهی علیه جنگ غزه، ایالات متحده دستگیری‌های گسترده‌ای را در دستور کار قرار داده است.
این رسانه روس نوشت: مسئولان آمریکا در تلاش هستند تا اوضاع را آرام کنند. جنبش اعتراضی دانشجویی هفته گذشته پس از ورود پلیس نیویورک به محوطه دانشگاه کلمبیا و دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجو در کانون توجه قرار گرفت. جنبش دانشجویان دانشگاه کلمبیا برای عدالت در فلسطین بیانیه‌ای را در ۲۱ آوریل منتشر کرد که در آن آمده بود که آنها به شدت هر شکلی از نفرت یا تعصب را رد می‌کنند.

در ادامه گزارش بلتا آمده است: پس از وقایع اخیر در فلسطین، تظاهرات و بحث‌های داغ در مورد درگیری اسرائیل و غزه و آزادی بیان، دانشگاه‌های آمریکا را تکان داده است. علاوه بر این، اعتراضات گسترده تری در ایالات متحده در رابطه با رویداد‌های خاورمیانه صورت گرفت. فعالان طرفدار فلسطین راه‌ها را مسدود کردند و دسترسی به فرودگاه‌ها از جمله فرودگاه بین المللی اوهار در شیکاگو و فرودگاه بین المللی سیاتل-تاکوما و همچنین پل گلدن گیت در سانفرانسیسکو و پل بروکلین در نیویورک را محدود کردند.

بایدن گیج شده است

پایگاه خبری شبکه تلویزیونی ان تی وی روسیه نیز با اشاره به گسترش یافتن اعتراضات دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر آمریکا نوشت: معترضان، دولت بایدن را به حمایت از اسرائیل متهم می‌کنند.

این رسانه روس در ادامه نوشت: هم اینک پرچم‌های فلسطین در همه دانشگاه‌های برجسته آمریکا به اهتزاز درآمده و شعار‌های ضد اسرائیلی به گوشی می‌رسد. در این میان، پلیس از گاز اشک آور و گلوله‌های پلاستیکی برای متفرق کردن معترضان استفاده و ده‌ها نفر از جمله رئیس دانشکده فلسفه و استاد اقتصاد دانشگاه آتلانتا را بازداشت کرد.

در ادامه گزارش شبکه تلویزیونی ان‌تی‌وی آمده است:‌به نظر می‌رسد کاخ سفید اصلاً نمی‌داند که چگونه به این همه واکنش نشان دهد. این کشور از یک سو با ارسال تسلیحات به اسرائیل کمک می‌کند و از سوی دیگر دانشگاه‌های آن به پایگاه احساسات ضد اسرائیلی تبدیل شده است. بایدن گیج شده است.

ان‌تی‌وی در ادامه اظهارات جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را بازتاب داده که گفته است: من اعتراضات ضد یهود را محکوم می‌کنم، به همین دلیل برنامه‌ای برای مقابله با آن ایجاد کردم. من همچنین کسانی را که نمی‌دانند چه بر سر فلسطینی‌ها می‌آید، محکوم می‌کنم.

بمب ساعتی در دفتر حزب دموکرات

این رسانه روس در ادامه نوشت:، اما آیا رئیس جمهور آمریکا می‌تواند همزمان این دو ادعا را مطرح کند؟ جناح راست بر این باور است که دموکرات‌ها با چشم پوشی از جنبش حامیان فلسطین، بمب ساعتی را در دفتر حزب خود کار گذاشته اند. معترضان طرفدار فلسطین، جو بایدن را چیزی جز "جو نسل کشی" نمی‌نامند و در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری آمریکا، به او رای نمی‌دهند.

خبرگزاری آر ب کا نیز در گزارشی نوشت: موجی از اعتراضات طرفدار فلسطین پس از متفرق کردن یک اردوگاه چادری در محوطه دانشگاه کلمبیا توسط پلیس در ۱۹ آوریل، ایالات متحده را فرا گرفته است.

این رسانه روس افزود: بر اساس آخرین اطلاعات وزارت بهداشت فلسطین و نیز آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به «آنروا»، تعداد کودکان کشته شده در نوار غزه در ۶ ماه گذشته از تعداد کودکان کشته شده در درگیری‌ها در سراسر جهان در چهار سال گذشته بیشتر شده است.

در ادامه گزارش آر ب کا آمده است: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که مدت‌ها از نتانیاهو حمایت می‌کند، در اوایل آوریل از اقدامات ارتش اسرائیل در نوار غزه به شدت انتقاد کرد و رویکرد کنونی نخست وزیر اسرائیل در قبال درگیری را اشتباه خواند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تظاهرات اعتراضی شهرک‌نشینان همچنان ادامه دارد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابند
  • سیل مرگبار کنیا/ جستجو برای یافتن ۹۱ مفقودی همچنان ادامه دارد
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • سیتی همچنان روی نوار پیروزی
  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟