Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، هفته‌نامه ساندی تایمز گزارش داد که اعضای کمیته پارلمانی دفاعی انگلیس از وزارت دفاع این کشور خواسته‌اند تا درباره تصاحب شرکت‌های هوا فضای انگلیس توسط چین تحقیق کند. آن‌ها مدعی شده‌اند که دولت پکن در تلاش است تا کنترل این شرکت‌ها را که به دلیل پیامدهای ناشی از بحران کرونا در وضعیت مالی شکننده‌ای قرار گرفته‌اند دست بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای کمیته یادشده با انتشار گزارشی ادعا کرده‌اند که پکن تاکنون ۹ شرکت تجاری را که قطعات فنی مورد نیاز وزارت دفاع و همپیمانان انگلیس را تامین می‌کند، خریداری کرده است. گزارش یادشده حاکیست که این شرکت‌ها قطعات حساس جنگنده‌های اف-۳۵‌بی و هواپیمای اِی۴۰۰‌ام انگلیس را تامین می‌کنند.

بر اساس سیاستی که وزارت دفاع انگلیس در سه دهه گذشته در پیش گرفته، ریسک ناشی از این سرمایه‌گذاری‌ها «قابل قبول» شناخته شده است. با این حال، اعضای کمیته پارلمانی دفاعی انگلیس می‌گویند که سرمایه‌گذاری‌های خارجی در این زمینه باید به شرکت‌های تجاری اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) محدود شود.

آن‌ها از «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس می‌خواهند که در راهبرد جدید دفاعی این کشور، فهرستی از کشورهای «متخاصم» از جمله چین و روسیه را تنظیم کند که از سرمایه گذاری در حوزه دفاعی انگلیس منع شوند. وزیر دفاع انگلیس قرار است ماه آینده سند راهبردی دفاعی این کشور را که شامل اخراج هزاران تن از نیروهای مسلح و تقویت فن اوری‌های جدید نظامی می‌شود، منتشر کند.

روابط بین لندن و پکن پس از ممنوعیت بکارگیری تجهیزات غول مخابراتی هواوی در پروژه احداث اینترنت پرسرعت در انگلیس، پر تنش شده است.

دولت محافظه‌کار بوریس جانسون سال گذشته با پیروی از سیاست ضد چینی دونالد ترامپ قرارداد چند صد میلیون پوندی با هوآوی را فسخ کرد و به رغم تغییر دولت آمریکا، همچنان سیاست‌های خود را در قبال پکن تغییر نداده است.

در همین حال برخی هم‌حزبی‌های نخست وزیر انگلیس، خواهان صفر شدن مشارکت چین در تمام پروژه های اقتصادی این کشور به ویژه در حوزه زیرساخت‌های ملی شده‌اند. این درحالیست که چین پس از اتحادیه اروپا و آمریکا بزرگترین شریک تجاری انگلیس به شمار می‌رود.

برچسب‌ها روسیه سازمان پيمان آتلانتيك شمالی چین سازمان پيمان آتلانتيک شمالی پکن انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سازمان پيمان آتلانتيك شمالی چین روسیه سازمان پيمان آتلانتيك شمالی چین سازمان پيمان آتلانتيک شمالی پکن انگلستان اخبار کنکور سرمایه گذاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۰۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است

«محمد دهقان» معاون حقوقی رییس‌جمهور در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: امیدوارم مردم در دور دوم انتخابات با احساس مسوولیت شرکت کنند و انتخابات خوبی در این مرحله داشته باشیم و شاهد شروع با افتخار مجلس دوازدهم در هفتم خرداد ۱۴۰۳ باشیم.

وی افزود: خوشبختانه چهره‌های جدید به مجلس راه پیدا کرده‌اند که می‌توانند ایده‌های تازه‌ای به نمایش و اجرا بگذارند؛ این خاصیت انتخابات است که به صورت مداوم از کف جامعه، جوانان و متخصصین رویش کرده و بالا می‌آیند؛ آنان نظرات جدیدی برای حل مشکلات کشور ارایه می‌کنند و به تجربیاتی که در گذشته داشتیم، اضافه می‌کنند.

لزوم مسابقه بین شهرهای کشور برای «جذب سرمایه‌گذاری»

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در دوره جدید مجلس، حدود ۱۰۰ نفر افراد و چهره‌های کاملاً جدید داریم؛ تعدادی از نمایندگان ادوار هم به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند؛ همچنین نزدیک به ۱۱۰ نفر نمایندگان از مجلس یازدهم به دوره دوازدهم راه پیدا کرده‌اند؛ این آمارها نشان می‌دهد که آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌های نو به مجلس دوازدهم راه پیدا کرده‌اند.

دهقان با اشاره به شعار سال گفت: امیدواریم با توجه به اولویت کشور که مسایل اقتصادی است و به خصوص با توجه به شعار سال که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، نمایندگان مجلس آینده بتوانند نقشی ویژه در این زمینه ایفا کنند.

وی افزود: اگر بخواهیم مردم وارد صحنه شوند، طبیعتاً نمایندگان که به صورت روزانه با اقشار مختلف سر و کار دارند باید در جذب سرمایه‌گذاران مؤثر باشند؛ بین شهرهای کشور باید مسابقه برای جذب سرمایه‌گذاری ایجاد شود.

سرمایه بزرگ «۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی» برای کشور

عضو هیأت‌رییسه مجلس نهم با اشاره به فرصت نقدینگی بالا در کشور اظهار کرد: ما نزدیک ۸ هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور داریم که سرمایه بزرگی است؛ بخشی از ایرانیان خارج از کشور هم سرمایه دارند و قطعاً حاضر هستند، در زادگاه خود آن را هزینه کنند و نامی نیک از خود به جا بگذارند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: بنابراین اگر فرمانداران و نمایندگان مجلس از هر شهرستان، این افراد را شناسایی و از آن‌ها با احترام دعوت به کار و سرمایه‌گذاری کنند، دولت هم قطعاً از آن‌ها حمایت خواهد کرد.

دهقان با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در کشور اظهار کرد: با توجه به نیاز کشور، توقع مردم و فرمایشات رهبر معظم انقلاب، وظیفه دولت حمایت از سرمایه‌گذاران است. بنابراین بهترین کسانی که می‌توانند در جذب سرمایه‌گذاران استانی و شهرستانی، نقش ایفا کنند، نمایندگان مجلس دوازدهم خواهند بود.

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: من از نمایندگان مجلس دوازدهم دعوت می‌کنم تا کمک کنند و تقاضا دارم وارد میدان شوند؛ دولت این آمادگی را دارد که سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را برای کار در کشور جذب کند.

کد خبر 6090344

دیگر خبرها

  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • خط دفاع پرسپولیس فقط یک تغییر اجباری دارد
  • اولین اقدام مشترک لیورپول و آرنه اسلوت: پیداکردن یک دفاع وسط مطمئن
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان