Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند غلامرضا قوسی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: نیاز خراسان‌جنوبی در زمینه تولید گوشت قرمز ۹ تن است که بیش از ۱۴ تن تولید گوشت قرمز داریم.

وی با اشاره به خدمات انقلاب در حوزه کشاورزی بیان کرد: تشکیل جهاد سازندگی چهار ماه بعد از انقلاب با هدف توسعه، عمران و آبادانی روستاها از مهم‌ترین گام‌های انقلاب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: امروزه به برکت نظام و همت و تلاش کشاورزان، ۹۰ درصد نیاز به محصولات بخش کشاوزی در داخل تامین می‌شود.

قوسی بیان کرد: در حال حاضر تولید گوشت قرمز در استان ۱۴ هزار تن و نیاز استان ۹ هزار تن است.

وی تولید گوشت سفید را ۸۵ هزار تن عنوان کرد و افزود: همچنین ۱۲۷ هزار تن ظرفیت تولید شیر داریم که خوداتکایی بزرگی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: قبل از انقلاب یک واحد مرغ تخمگذار در استان فعال بود که امروز به ۴۷ واحد با ظرفیت ۳ میلیون قطعه افزایش یافته است.

قوسی از فعالیت ۶۵۰ واحد مرغ گوشتی در استان خبر داد و گفت: خوشبختانه در بخش‌های زیادی اعم از نهضت گلخانه‌ای، مکانیزاسیون کشاورزی و تولیدات مختلف کشاورزی به جایگاه مطلوبی رسیده‌ایم.

وی عنوان داشت: امروز به برکت انقلاب ۲۱۴ واحد صنایع تبدیلی، تکمیلی و فرآوری محصولات کشاورزی در استان فعال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی توجه به ارتقاء دانش فنی بهره‌برداری و  نژادهای اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری را از دیگر دستاورها دانست و گفت: ۱۰ رقم بذر گندم و جو در استان داریم که به دیگر استان‌ها هم صادر می‌شود.

انتهای پیام/3403/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع تبدیلی کشاورزی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خراسان جنوبی تولید گوشت هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۱۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور