Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@02:11:16 GMT

کمبود پارکینگ در شورای شهر شهرکرد بررسی شد

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۱۳۲۷

کمبود پارکینگ در شورای شهر شهرکرد بررسی شد

گروه استان‌ها - نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: برخی از مجتمع‌های مسکونی و تجاری در شهرکرد فاقد پارکینگ هستند که سبب ایجاد ترافیک و معضلات شهری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   شهرکرد   ، طیبه شریفی شامگاه شنبه در سیصد و بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی با اشاره به کمبود پارکینگ و  تملک نقاط تعیین‌ شده در سطح شهر برای احداث پارکینگ اظهار داشت: امیدواریم هرچه زودتر عملیات اجرایی‌ شدن احداث پارکینگ صورت پذیرد تا مشکلات شهروندان در هسته مرکزی شهر رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کمبود پارکینگ‌ و ایجاد ترافیک در سطح شهر سبب نارضایتی مردم شده است، افزود:  شهرداری برای حل این مسأله باید در قسمت‌های مختلف املاکی را خریداری کرده و ساخت پارکینگ‌های طبقاتی را در اولویت کار قرار دهد و از این عقب‌افتادگی طولانی‌مدت خارج شویم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه باید بتوانیم در روند ساخت‌و سازها بستر مناسب را با ابزارهای تشویقی در جهت ایجاد پارکینگ فراهم کنیم، بیان کرد: در همین راستا شهرداری باید پیشنهادات خود را به همراه نقاط مشخص شده هر چه زودتر به شورا ارائه دهد.

امامقلی بلالی رئیس کمیسیون املاک شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: بهای پارکینگ باید به‌صورت کارشناسی دقیق بررسی و بهای تعیین شده از متخلفان دریافت شود که در این راستا می‌طلبد رایزنی‌های لازم با شهرهای اطراف نیز انجام و تصمیم نهایی در این خصوص اخذ شود.

علیرضا توکلی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: شورای اسلامی، شورای تصمیم‌گیری است و نمی‌تواند پیشنهاد دهد بنابراین برای رفع مشکلات پارکینگ باید شهرداری پیشنهاد خود را ارائه کند.

حمید فتح‌اللهی رئیس کمیسیون معماری شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه گفت: در قانون برای کمیسیون ماده 100، چهار عنوان تعریف شده که نمی‌توان از آن عدول کرد، بنابراین برای بحث ممیزی و دریافت حق و حقوقات شهرداری باید در چارچوب قانون عمل کرد.

کلاس‌ها و امتحانات ترم جدید دانشگاه شهرکرد به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود رئیس شورای شهرکرد: بی‌مهری‌هایی که به رسانه‌ها می‌شود زیبنده نیست الزام شهرداری شهرکرد به تملک زمین جهت احداث پارکینگ؛ پیش‌بینی اعتبارات لازم در بودجه سال آینده

وی با بیان اینکه در بحث پارکینگ نیز شهرداری پیشنهاد ارائه کند، گفت: پیشنهاد می‌شو‌د اکیپ‌های کارشناسی در پنج منطقه مشخص، و هزینه واقعی پارکینگ در مناطق مختلف را بررسی و اعلام کنند.

بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به اجرای طرح ممیزی و مغایرت‌گیری بیان کرد: برخی املاک تجاری هستند که بدون مجوز در حال فعالیت هستند، همچنین املاکی که استحکام بنا و یا پایان کار ندارند در این طرح دیده می‌شوند و با جدیت تمام جهت برخورد با متخلفان پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه حق و حقوقات شهرداری باید در چارچوب قانون دریافت شود، گفت: در این راستا نیروی انسانی متخصص باید در اختیار مسئول اجرای طرح ممیزی قرار داده شود که در تلاش هستیم این امر محقق شود.

مرجان دادایی سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به اجرای طرح ممیزی تصریح کرد: مستندات و شرح خدمات برای اجرای طرح آماده و حدود 59 هزار مترمربع از املاک خیابان کاشانی مشمول اجرای طرح می‌شوند.

وی گفت: در همین راستا شش شرکت باید اطلاعاتشان در سامانه ستاد به ثبت می‌رسید که تاکنون ارزیابی کیفی سه شرکت انجام و ارزیابی کمی نیز در حال انجام است.

علی ربیعی مدیر منطقه دو شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح ممیزی تاکنون در منطقه دو حدود 21 پرونده و در منطقه یک حدود 18 پرونده تشکیل شده است.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرکرد در ادامه جلسه شورای اسلامی شهرکرد اجرای طرح ممیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم

مهدی عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره خرید اتوبوس از شرکت چینی در شهرداری تهران با بیان اینکه در جریان گفتمان انقلابی اولویت کار است، اظهار کرد: فرهنگی که در این جریان نهادینه شده این است که برای ایفای حقوق مردم و ایجاد دستاورد برای کشور و پیشرفت در مسیر عدالت محوری با احدی تعارف ندارد و این حٌسن این جریان است.

وی افزود: اگر جایی گفت‌وگو و بحثی می‌شود برای پیشگیری از عبور از آسیب‌هایی است که ممکن است به اعتماد عمومی لطمه بزند و در آینده میراثی از عملکرد نامطلوب به جای بگذارد.

عباسی با بیان اینکه این گفت و گوها در صحن شورا فرایندی برای حفاظت از حقوق مردم و دستیابی به دستاوردهای مهم و بدون حاشیه است، یادآور شد: پایه سوالات اسناد است. سوال ما از اسناد پرسیده شده و پیش از هر پاسخی، اسناد صحبت می‌کنند. ممکن است پاسخ‌ها خروجی تفکرات ذهنی و یا آمال و اهداف بلندمدت باشد و لیکن آنچه برای ما ملاک عمل است، اسناد هستند. در نتیجه تا زمانی که اسناد وجود نداشته باشند، با کلی‌گویی و ترسیم یک شکل شماتیک و عدم ورود به جزئیات، نتیجه به دست نخواهد آمد و به نوعی اتلاف وقت و یا زمان خریدن برای عبور از آن مرحله رقم خواهد خورد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در ابتدا باید اسناد دریافت شود و بررسی کارشناسی صورت بگیرد، تصریح کرد: پس از بررسی کارشناسی، ارائه توضیحات در خصوص ابهامات انجام شود. مرحله بعد ممکن است اختلاف نظر بین موافقان و مخالفان باشد. فعلاً ما در گام اول هستیم و سندی برای بررسی و کارشناسی فنی وجود ندارد.

معادل بودجه دو سال شهرداری خرید خارجی صورت گرفته است

وی با تأکید بر اینکه آنچه اهمیت دارد این است که دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو خرید خارجی صورت گرفته است، یادآور شد: سوالاتی در این خصوص مطرح است. این رقم بسیار بزرگ است و تقریباً بودجه دو سال شهرداری است. از چه فضایی قرار است خرید انجام دهیم و آیا فرایند رقابتی در آن کشور رعایت شده است یا خیر؟ آیا تخفیف‌های چشمگیر چنین خریدی اخذ شده است؟ آیا از مکانیزم پشتیبانی قطعی اطمینان حاصل شده است؟ آیا آموزش نیروی انسانی به عنوان اپراتور و تعمیرکار این وسایل صورت گرفته است؟ آیا پشتیبانی از قطعات و ضمانت‌های لازم و نمایندگی خدمات پیش‌بینی شده است؟ انتقال تکنولوژی به چه شکلی صورت می‌گیرد؟

عباسی ادامه داد: پرسش دیگر این است که واسطه‌ها چه کسانی هستند؟ آیا در این زمینه واسطه معنا پیدا می‌کند؟ چرا خرید مستقیم صورت نمی‌گیرد؟ وقتی قراردادی در دست ما نیست و شفافیت کامل نیست می‌توان بدترین فرضیه‌ها را در نظر گرفت. شاید افراد پاسخ داشته باشند اما در اختیار شورا قرار نگرفته و باید گفت‌وگو صورت بگیرد و اطمینان حاصل شود.

وی با بیان اینکه مافیا در خرید خارجی شکل می‌گیرد، یادآور شد: مافیا در خوروسازی داخلی نیست و خودروسازان داخلی و همچنین تولیدکنندگان واگن‌های مترو عموماً از شرکت‌های دولتی و شبه دولتی هستند و دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و حاکمیتی روی این خودروسازان متمرکز هستند و امکان ندارد خطاهای غیرمتعارف انجام دهند و در چنین خریدی بتوانند زد و بند مالی رقم بزنند؛ چراکه دستگاه نظارتی بر آنها حاکم است اما ما مطمئن نیستیم که در خرید خارجی در خلأ، بدون حضور دستگاه‌های نظارتی و با دسترسی‌های بسیار سخت برای کسب اطلاعات لازم، ارتباطات نامشروع مالی شکل نگرفته باشد. بنابراین مافیا در خرید خارجی صورت می‌گیرد و باید در این فضا صیانت و حفاظت از دارایی‌های مردم در دستور کار قرار بگیرد.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه امروز نمی‌توان در مورد قراردادهای خرید وسایل حمل و نقل عمومی از چین قضاوت کرد، گفت: زمانی می‌توان در مورد قراردادها صحبت کرد که تمامی جزئیات بررسی شود و از تمام بخش‌ها اطمینان حاصل کنیم و در نتیجه این اقدامات قراردادی را خواهیم داشت که می‌تواند از حقوق و منافع مردم حفاظت خواهد شد و به عنوان یک کار خوب باقی خواهد ماند.

وی با بیان اینکه تصمیم بدون اطلاعات کافی درست نخواهد بود، اظهار کرد: اگر باور ما این است که یک تایپیست و چند کارشناس، از عضو شورا صلاحیت بیشتری دارند حق داریم قراردادها را به اعضای شورا ندهیم.

کد خبر 6097757

دیگر خبرها

  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • جانمایی برای ۱۰۰۰ موتورسیکلت در پارکینگ زائر قم
  • کلیات طرح تقاطع غیر همسطح آیت الله طالقانی شهرکرد تصویب شد
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم