Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله یوسفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا حجم سرمایه گذاری اجرای این طرح در سال جاری را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد.

وی افزود: سهم این طرح در اشتغال استان حدود ۳۸ هزار نفر از بهره برداران استان معادل ۴۶ درصد از بهره برداران بخش کشاورزی استان تشکیل می دهد.

یوسفی میزان تولید گوشت قرمز در استان را ۱۵ هزار و ۸۶۰ تن دانست و گفت: سهم تولید گوشت این خطه از کشور ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد است که به ۲.۲ درصد افزایش می یابد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سهم تولید گوشت قرمز از تولیدات دامی استان ۱۱ درصد است که بعد از اجرای این طرح به ۱۴ درصد افزایش می یابد.

وی افزایش راندمان بره دهی را از مهم ترین دلایل اجرای طرح اصلاح نژاد دام سبک در استان عنوان کرد و افزود: هم اینک راندمان بره دهی در سطح روستاهای استان ۰.۷ درصد است که با اجرای این طرح این راندمان به ۱.۷ بره در سال خواهد رسید.

وی کاهش طول مدت پروار را نیز از دیگر اهداف طرح دانست و افزود: طول مدت پرواربندی دام سبک در استان ۱۵۰ روز است که با اقدامات انجام شده و بهبود تغذیه و اقدامات علمی و اصولی به ۱۰۵ روز در یک دوره خواهد رسید که این امر هزینه های تولید را پایین خواهد آورد و همچنین باعث افزایش درآمد خانوار های دامدار خواهد شد.

وی رساندن به سطح سه نوبت زایش در طول یک سال را نیز از دیگر اهداف طرح اصلاح نژاد دانست و گفت: در این طرح تولید مثل مدیریت خواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: میزان تولید در دوره پروار از طریق اصلاح نژاد گله های بومی از ۳۰ کیلوگرم به ۴۵ کیلوگرم در یک دوره پنج ماهه خواهد رسید.

وی تلفات گله در سطح روستاهای این استان را نیز ۱۰ درصد دانست و افزود: این تلفات به پنج درصد کاهش خواهد یافت.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بر توسعه زنجیره دام سبک در استان نیز تاکید کرد و افزود: کل ارزش محصولات دامی استان سالانه ۲۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال است که با تکمیل زنجیره دام ارزش افزوده بیشتری عاید دامداران استان خواهد شد.

وی طرح های شاخص در دست اقدام را شامل ایجاد مرکز پرورش گوسفند داشتی اصلاح نژاد هفت هزار راسی در شهرستان جاجرم، ایجاد میدان عرضه دام با ظرفیت روزانه هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۳۰۰ راس دام سنگین در بجنورد، پرورش گوسفند داشتی اصلاح نژاد در شیروان عنوان کرد.

وی تعداد دام سبک در استان را یک میلیون و ۹۷۰ هزار و ۱۱ راس عنوان کرد و افزود: از مجموع دام های سبک استان یک میلیون و ۶۶۶ هزار و ۵۳۰ راس گوسفند و بره و ۳۰۳ هزار و ۴۸۱ راس بز و بزغاله است.

خراسان شمالی در زنجیره تولیدو ارزش در بخش دام سبک و طیور رتبه ۹ کشور را دارد.

 ۷۰۰ هزار راس دام سبک استان مربوط به عشایر است.

استان خراسان شمالی با داشتن افزون بر ۲ میلیون و ۵۲۶  واحد دامی یکی از  قطب های دامپروری کشور محسوب می شود.

گستره مراتع خراسان شمالی نیز یک میلیون و ۴۱۴ هزار و ۸۴۱ هکتار است.

برچسب‌ها بجنورد کشاورزی گوسفند خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد کشاورزی گوسفند بجنورد کشاورزی گوسفند خراسان شمالی اخبار کنکور دام سبک در استان خراسان شمالی اصلاح نژاد راس دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود

رضا ربانی در جلسه اطلاعات مکانی و پروژه ملی جی نف گفت: بر اساس این پروژه همه اماکن کشور دارای شناسنامه می‌شوند تا در اختیار بهره برداران قرار گیرد.

او گفت : جی نف امکان بررسی و صحت‌سنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را در کشور مقدور می‌سازد و همچنین به واسطه ایجاد و راه‌اندازی پایگاه ملی GNAF امکان تعیین موقعیت دقیق نشانی‌های فیزیکی حاصل خواهد شد.

رضا ربانی گفت: شاهد عقب ماندگی ۴ ساله در این پروژه هستیم که باید تا دو سال آینده جبران شود.

مدیر کل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست ایران گفت: تا کنون ۳۹ میلیون مکان در این اطلاعات ثبت شده است.

ربانی، مهم‌ترین شاخصه در این پروژه را کمک به شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد و کسب و کار عنوان کرد و گفت : این پروژه باعث ایجاد هویت مکانی در کشور می‌شود. 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی هم گفت: در سطح کشور کسب رتبه در شاخص‌ها بستگی به توانمندی‌های هر استان دارد لذا دستگاه‌های اجرایی با تشکیل جلسات چالش‌ها و موانع این پروژه را سریع‌تر حل کنند.

عبدالصمد صفر نژاد با عنوان اینکه در ۱۲ استان کشور در حوزه شهری این پروژه به شکل مطلوب اجرایی شده است، گفت: این قانون لازم الاجراست و همگی برای اجرای آن تسریع داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • مشاهده یک قلاده پلنگ در پارک ملی گلستان
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • همه ۲۵ شهر خراسان شمالی به طرح ملی جی نف متصل می‌شود
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • اسب‌های خراسان شمالی در کورس گنبد کاووس خوش درخشیدند
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته